Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

GoSmart WiFi aljzat IP-3002S

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. ápr. 17. Nálad
7 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Az elektromos készülékek okos vezérlése

Szeretné vezérelni az elektromos készülékeit akkor is, amikor nincs otthon? Az IP-3002S okos aljzat lehetővé teszi, hogy hogy bárhonnan vezérelje a csatlakoztatott készülékeit mobiltelefonja vagy táblagépe segítségével, akár a munkahelyén, akár nyaraláson vagy akár a kertben tartozkodik. Az EMOS GoSmart alkalmazásban egyetlen kattintással távolról ki- vagy bekapcsolhatja készülékeit - ventilátort, elektromos fűtőtestet és egyéb elektromos készülékét. Gondoskodjon arról, hogy otthona biztonságosan és hatékonyan működjön!

Azzal, hogy távolról be- és kikapcsolhatja az elektromos készülékeket, mérheti az áramfogyasztást, ütemezheti és beállíthatja az automatikus be- vagy kikapcsolást, könnyedén okos eszközzé tehet bármely szabványos készüléket.

Automatizálja otthonát

Az EMOS GoSmart IP-3002S aljzat funkcióinak széles skálája lehetővé teszi, hogy az otthonában lévő elektromos készülékek működését az Ön igényeihez igazítsa. Választhat a kézi aljzatvezérlés között, amikor kézzel kapcsolja be vagy ki az aljzatot. Az automatikus vezérléssel pedig mobilkészülékét és a fejlett funkciókat használhatja, hogy megkönnyítse az életét.

Az időzítő funkcióval automatizálhatja az aljzathoz csatlakoztatott készülékek működését egy adott időpontra és napra. Elutazott otthonról, és azt szeretné, hogy bekapcsolják magukat, mielőtt visszatérne? Semmi gond! Az időzítő funkció segítségével beállíthatja, hogy automatikusan be- vagy kikapcsoljon.

Tetszene, ha a légtisztító vagy a légkondicionáló egy bizonyos idő után automatikusan kikapcsolna? A késleltetett kikapcsolás funkció pont erre lett kitalálva.

 

Praktikus funkciók

Az IP-3002S okos aljzattal távolról ellenőrizheti, hogy távozáskor kikapcsolta-e a kívánt készülékeket. És ez még nem minden!

Megfigyelheti vele a csatlakoztatott készülékek összfogyasztását, és az alkalmazásban rögzített előzményeknek köszönhetően ellenőrizheti, hogy mennyi energiát használt el egy adott hónapban.

A konnektorral például automatikusan szabályozhatja a hőmérsékletet, a világítást vagy más eszközöket a belső térben. Elfelejtette lekapcsolni a karácsonyi fényeket a fán? Állítsa be a karácsonyi fényfüzér automatikus ki- és bekapcsolását anélkül, hogy emiatt aggódnia kellene.

 

Elegáns és praktikus egyszerre

Az okos aljzatok elegáns kialakításával tökéletesen illeszkedik bármilyen enteriőrbe. Kis méretének köszönhetően nem foglal túl sok helyet, és könnyen illeszkedik otthona többi részéhez.

Egyértelmű állapotjelzéssel rendelkezik, amelyből azonnal tudhatja, hogy be van-e kapcsolva vagy sem.

Egy keringési funkcióval is rendelkezik, amellyel ismétlődően, azonos időközönként kapcsolhatja be a készüléket és egy véletlenszerű üzemmóddal, amely aktivitást színlel, amíg Ön távol van.

Egyszerű használat

Az aljzatnak a kiválasztott helyre történő elhelyezése után csak csatlakoztassa az otthoni WiFi hálózathoz, és párosítsa az EMOS GoSmart mobilalkalmazással, amely Android és iOS mobiltelefonokra egyaránt elérhető. A Bluetoothon keresztüli kommunikáció képességének köszönhetően még a WiFi jelkimaradás esetén is vezérelheti az aljzatot.

Az aljzat maximálisan 16A áramot és 3,680W terhelést képes kezelni, így teljesen biztos lehet benne, hogy megbízhatóan kiszolgálja az összes elektronikus eszközét, függetlenül attól, hogy azok milyen áramfelvétellel rendelkeznek.

Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez

Hozzon létre saját okos otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis okos eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységeik automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról, és több ideje marad szeretteire és érdeklődési körére.

csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5531
Termékszám 1936055310
EAN 8592920120071
termék Wi-Fi aljzat
Android vezérlésű igen
iOS vezérlésű igen
max. terhelés 3 680 W
feszültség/áram 230 V~/16 A max.
aljzatok maximális száma WIFI hálózatonként 15
WIFI router 802.11 b/g/n
programok száma 30
kapcsolók nincs megadva
kültéri használat nem
kapcsolások száma naponta 30
jelátviteli frekvencia 2,4 GHz WIFI
firmware frissítések igen
minimális kapcsolási idő 1 perc
fotó vagy ikon kiválasztása az eszközhöz igen
napkelte és napnyugta érzékelése nem
visszaszámlálási funkció igen
A bekapcsolt állapot maximális hosszának beállítása nincs megadva
manuális kapcsolás opciója igen
riasztási információk nem
gyerekzár igen
parancskombinációk nincs megadva
eszköz neve igen
csoportos vezérlés igen
méretek 55 × 74 × 55 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
támogatott OS Android, iOS
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll Wi-Fi
hangalapú asszisztensek általi vezérlés igen
értesítések a mobilalkalmazáshoz igen
egyéb funkciók energiafogyasztás-mérő, időzítő, visszaszámláló funkció
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    Gy
    Megrendelt 2023. okt. 28.
    Nagyon jó egyszerű praktikus
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok