Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

GoSmart WiFi aljzat IP44 IP-3006S

Cikkszám P5532
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. jún. 26. Nálad
7 192 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: HETVEGE20
8 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Elektromos készülékek tökéletes irányítás alatt

Gondolkozik azon, hogyan teheti még kellemesebbé és kényelmesebbé kertjét vagy teraszát a szabadban való időtöltéshez? Ezért érdekelni fogja az IP-3006S okos kültéri aljzatunk, amellyel a világ bármely pontjáról felügyelheti otthonát és ingatlanát. Csak töltse le az egyszerű és intuitív EMOS GoSmart mobilalkalmazást, és máris teljes egészében irányíthatja az aljzatot közvetlenül a telefonjáról. Elfelejtette lekapcsolni a kültéri világítást? Semmi gond. Az intelligens aljzatunkkal pillanatok alatt elintézi. A csatlakoztatott eszközöket egyszerűen be- és kikapcsolhatja, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Az aljzat nagy előnye, hogy megfigyelheti a csatlakoztatott elektromos eszközök teljes fogyasztását.Ezzel jelentősen megtakaríthatja az áramköltségeit.

Automatizálja otthonát

Az IP-3006S Smart Socket sokféle funkciója lehetővé teszi, hogy a vezérlést pontosan az Ön igényeihez igazítsa. Választhatja a kézi vezérlést, ahol az EMOS GoSmart alkalmazásban egy gombnyomással be- vagy kikapcsolhatja az aljzatot, vagy az automatikus vezérlést, ahol teljes mértékben kihasználhatja az intelligens funkciókat.

Szeretné időzíteni, hogy kültéri világítása automatikusan be- és kikapcsoljon, hogy kellemes hangulatot teremtsen egy esti összejövetelhez, vagy hogy biztosítsa kertjét, amikor nincs otthon? Egy kültéri okos aljzattal ezt könnyen megteheti.

Tökéletes kényelem és biztonság

Az IP-3006S okos aljzat időzítővel van felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy időzítse az aljzatra csatlakoztatott eszközök automatikus be- és kikapcsolását. A Késleltetett kikapcsolás funkció egy félautomata beállítás, amely lehetővé teszi, hogy a konnektor egy előre beállított idő után kikapcsoljon.

Még ha a konnektor kézzel van bekapcsolva, a konnektor a naplementének vagy napkeltének megfelelően automatikusan be- vagy kikapcsolhat. Ezáltal könnyedén automatizálhatja például a légkondicionáló bekapcsolását, a redőnyök fel- vagy lehúzását stb.

És ez még nem minden! A visszaszámláló funkció gondoskodik arról, hogy a konnektor egy előre beállított visszaszámlálási idő után automatikusan ki- vagy bekapcsoljon. Szintén hasznos a keringés funkció, ha a készüléket azonos időközönként ismétlődően kapcsolja be. Szeretné megvédeni otthonát a hívatlan látogatóktól nyaralása alatt? Használja a véletlenszerű üzemmód funkciót, amely az Ön távolléte alatt aktivitást színlel.

 

Elegáns és praktikus egyszerre

Az IP-3006S okos aljzat egyszerű és modern kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik bármilyen külsőhöz. Kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet, és felbecsülhetetlen értékű segítője lesz a világítás, az öntözés és más elektromos eszközök kényelmes vezérléséhez, különösen kültéren. Mindezt egyszerűen és kényelmesen közvetlenül a mobileszközéről!

Az IP-3006S okos aljzat nem fog elakadni rossz időjárásban, az vízálló IP44-es minősítésnek köszönhetően az esővel és a hóval is megbirkózik. Egyértelmű állapotjelzéssel is rendelkezik, amely mindig jelzi, hogy be van-e kapcsolva, ki van-e kapcsolva vagy készen áll-e a használatra. Így mindig látható és ellenőrizhető marad.

Egyszerű használat

Egyszerűen párosítsa az IP-3006S okos aljzatot az EMOS GoSmart alkalmazással, és pillanatok alatt elkezdheti használni az összes nagyszerű funkcióját. Csatlakozhat hozzá WiFi vagy Bluetooth protokollok használatával. A Bluetooth-csatlakozásnak köszönhetően minden fejlett funkciója elérhető még WiFi-jelkimaradás esetén is. Soha nem veszíti el az irányítást otthona és elektromos készülékei felett.

A konnektor megbízhatóan kiszolgálja az összes elektromos készülékét, függetlenül azok energiafogyasztásától, köszönhetően az akár 3.680 W-os maximális energiafogyasztásnak és a 16 A áramnak. Ezeknek a nagyszerű előnyöknek köszönhetően élvezheti a kényelmet, az energiatakarékosságot és a tökéletes irányítást otthona felett. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy kihasználja a modern technológia előnyeit, és az okos aljzatunkkal folyamatos felügyeletet és kényelmet kapjon.

Integráció az EMOS GoSmart és a TUYA rendszerhez

Hozzon létre saját okos otthont az EMOS GoSmart és más TUYA kompatibilis okos eszközökkel. Csatlakoztassa az egyes eszközöket, állítsa be a tevékenységeik automatizálását, és távolról vezérelje őket egy teljesen lokalizált és intuitív mobilalkalmazással.

Hagyja, hogy otthona gondoskodjon magáról, és több ideje marad szeretteire és érdeklődési körére.

csomagolás és párosítás az EMOS GoSmart rendszerrel

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5532
Termékszám 1936055320
EAN 8592920122495
termék Wi-Fi időzítő/wattmérő-külső
Android vezérlésű igen
iOS vezérlésű igen
max. terhelés 3 680 W
feszültség/áram 230 V~/16 A max.
aljzatok maximális száma WIFI hálózatonként 15
WIFI router 802.11 b/g/n
programok száma 30
kapcsolók nincs megadva
kültéri használat igen
kapcsolások száma naponta 30
jelátviteli frekvencia 2,4 GHz
firmware frissítések igen
minimális kapcsolási idő 1 perc
fotó vagy ikon kiválasztása az eszközhöz igen
napkelte és napnyugta érzékelése nem
visszaszámlálási funkció igen
A bekapcsolt állapot maximális hosszának beállítása nincs megadva
manuális kapcsolás opciója igen
riasztási információk nem
gyerekzár igen
parancskombinációk nincs megadva
eszköz neve igen
csoportos vezérlés igen
méretek 58 × 91 × 58 mm
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
támogatott OS Android, iOS
kompatibilitás EMOS GoSmart, Tuya, Lidl, Smartlife, nyitott rendszer
protokoll Wi-Fi
hangalapú asszisztensek általi vezérlés igen
értesítések a mobilalkalmazáshoz igen
egyéb funkciók energiafogyasztás-mérő, időzítő, visszaszámláló funkció
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok