Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

GP alkáli elem Extra AA 40db

Cikkszám B1020D
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
kapacitás
értékesítési csomagolás
Raktáron
2024. jún. 17. Nálad
5 400 Ft
Leírás

Bővített leírás

GP EXTRA AA alkáli elem

A használatra kész, megbízható elem alapvető tartozéka minden háztartásnak. A GP EXTRA AA alkáli elem univerzális energiaforrás hosszú üzemidővel, kedvező áron.
A GP EXTRA termékskálájának elemei számos további előnnyel bírnak. Nem csak rendkívüli szivárgásvédelemmel vannak ellátva - így nem kell aggódnunk műszaki cikkeink visszafordíthatatlan károsodása miatt - ,de akár 10 évig is eltárolhatók.

Kiváló a mindennapi használatra

A világszínvonalú gyártó GP EXTRA AA alkáli elemei kényelmesen és költséghatékonyan használhatók. Alkalmasak minden kis és közepes teljesítményű eszközhöz, például vezeték nélküli egerekhez, billentyűzetekhez, órákhoz, távirányítókhoz, játékokhoz, elemlámpákhoz és egyebekhez. Biztosan nem fogjuk megbánni, ha úgy döntünk, hogy otthonunkat praktikus, megbízható alkáli elemekkel szereljük fel.

Évek múltán is tele energiával

A GP EXTRA terméksorának elemei nagyszerű tartalék energiaforrásként szolgálnak. A hagyományos egyszer használatos elemekkel ellentétben, amelyek legfeljebb 5 évig tárolhatók, a GP EXTRA AA elemeket arra tervezték, hogy még öt évvel tovább megőrizzék maximális energiájukat. Így tíz év tárolás után sem kell aggódnunk az elégtelen üzemidő miatt.

Hosszú üzemidő

Az elemek a csomagolásból kivéve azonnal használhatók. Elég hosszú ideig, megbízhatóan biztosítják az áramellátást. Faliórában például normál működés mellett akár 450 napig is kitart a GP EXTRA elem, elektromos játékokban akár 15 órán át megbízhatóan működik.

Védi elektronikai eszközeinket

A GP EXTRA alkáli elemek rendkívüli szivárgásvédelemmel vannak ellátva. Több évi tárolás után is használhatók. Mindaddig, amíg elegendő energiával rendelkeznek készülékünk tápellátásához, nem kell attól tartanunk, hogy kifolynának és tönkretennék elektronikai eszközeinket.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B1020D
Termékszám 1013200401
EAN 4891199178986
akkumulátor mérete AA
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Extra Alkaline
tölthető nem
kapacitás nincs megadva
feszültség 1,5 V
típus LR6 (AA ceruza)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +54 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 23 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 14,5 × 50,5 mm
értékesítési csomagolás 40 db, fólia
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok