Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

GP alkáli elem Extra AAA 40db

Cikkszám B1010D
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
kapacitás
értékesítési csomagolás
Raktáron
2024. júl. 17. Nálad
5 400 Ft
Leírás

Bővített leírás

GP EXTRA AAA alkáli elem

Hosszú üzemidejű univerzális áramforrást keres kedvező áron? A GP EXTRA AAA megbízható alkáli elemei alapvető tartozékai minden háztartásnak.
A GP EXTRA termékcsalád alkáli elemei rendkívüli szivárgásvédelemmel és az egyszer használatos elemeknél 5 évvel hosszabb élettartammal rendelkeznek. Nem kell tartani az elektronikai eszközök visszafordíthatatlan károsodásától.

Évek múltán is tele energiával

A GP EXTRA terméksorának elemei nagyszerű tartalék energiaforrásként szolgálnak. A hagyományos egyszer használatos elemekkel ellentétben, amelyek legfeljebb 5 évig tárolhatók, a GP EXTRA AAA elemeket arra tervezték, hogy még öt évvel tovább megőrizzék maximális energiájukat. Így tíz év tárolás után sem kell aggódnunk az elégtelen üzemidő miatt.

Univerzális áramforrás

A világszínvonalú gyártó GP EXTRA AAA alkáli elemei minden kis és közepes áramfelvételű, mindennapos használatú eszközhöz alkalmasak, például vezeték nélküli egerekhez, billentyűzetekhez, órákhoz, távirányítókhoz, játékokhoz, elemlámpákhoz stb. Nem csak kényelmes, hanem pénzügyileg is kedvező, ha otthonunkat felszereljük egy csomag praktikus, megbízható alkáli elemmel.

Hosszú üzemidő és megbízhatóság

Csak csomagoljuk ki és máris használhatjuk. Elég hosszú ideig, megbízhatóan biztosítják az áramellátást. Hagyományos zseblámpában használva akár 4 óra teljes üzemidőt is bír, tévé távirányítójában pedig akár 650 napot teljesít megbízhatóan, rendszeres használat mellett a GP EXTRA AAA elem.

Védi elektronikai eszközeinket

A GP EXTRA alkáli elemek rendkívüli szivárgásvédelemmel vannak ellátva. Több évi tárolás után is használhatók. Mindaddig, amíg elegendő energiával rendelkeznek készülékünk tápellátásához, nem kell attól tartanunk, hogy kifolynának és tönkretennék elektronikai eszközeinket.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B1010D
Termékszám 1013100401
EAN 4891199178962
akkumulátor mérete AAA
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Extra Alkaline
tölthető nem
kapacitás nincs megadva
feszültség 1,5 V
típus LR03 (AAA mikroceruza)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +54 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 11,4 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 10,5 × 44,5 mm
értékesítési csomagolás 40 db, fólia
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok