GP alkáli elem Extra AAA 40db

Cikkszám B1010D
4 990 Ft
Raktáron
2022. aug. 16. Nálad
Az árak csomag egységenként.
7000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék éjjeli lámpát adunk
akkumulátor mérete AAA
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Extra Alkaline
tölthető nem
További paraméterek
Alapadatok
Márka GP
Cikkszám B1010D
Termékszám 1013100401
EAN 4891199178962

Bővített leírás

GP EXTRA AAA alkáli elem

Hosszú üzemidejű univerzális áramforrást keres kedvező áron? A GP EXTRA AAA megbízható alkáli elemei alapvető tartozékai minden háztartásnak.
A GP EXTRA termékcsalád alkáli elemei rendkívüli szivárgásvédelemmel és az egyszer használatos elemeknél 5 évvel hosszabb élettartammal rendelkeznek. Nem kell tartani az elektronikai eszközök visszafordíthatatlan károsodásától.

 

Évek múltán is tele energiával

A GP EXTRA terméksorának elemei nagyszerű tartalék energiaforrásként szolgálnak. A hagyományos egyszer használatos elemekkel ellentétben, amelyek legfeljebb 5 évig tárolhatók, a GP EXTRA AAA elemeket arra tervezték, hogy még öt évvel tovább megőrizzék maximális energiájukat. Így tíz év tárolás után sem kell aggódnunk az elégtelen üzemidő miatt.

 

Univerzális áramforrás

A világszínvonalú gyártó GP EXTRA AAA alkáli elemei minden kis és közepes áramfelvételű, mindennapos használatú eszközhöz alkalmasak, például vezeték nélküli egerekhez, billentyűzetekhez, órákhoz, távirányítókhoz, játékokhoz, elemlámpákhoz stb. Nem csak kényelmes, hanem pénzügyileg is kedvező, ha otthonunkat felszereljük egy csomag praktikus, megbízható alkáli elemmel.

 

Hosszú üzemidő és megbízhatóság

Csak csomagoljuk ki és máris használhatjuk. Elég hosszú ideig, megbízhatóan biztosítják az áramellátást. Hagyományos zseblámpában használva akár 4 óra teljes üzemidőt is bír, tévé távirányítójában pedig akár 650 napot teljesít megbízhatóan, rendszeres használat mellett a GP EXTRA AAA elem.

 

Védi elektronikai eszközeinket

A GP EXTRA alkáli elemek rendkívüli szivárgásvédelemmel vannak ellátva. Több évi tárolás után is használhatók. Mindaddig, amíg elegendő energiával rendelkeznek készülékünk tápellátásához, nem kell attól tartanunk, hogy kifolynának és tönkretennék elektronikai eszközeinket.

 

A legfontosabb paraméterek
akkumulátor mérete AAA
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Extra Alkaline
tölthető nem
Egyéb paraméterek
kapacitás nincs megadva
feszültség 1,5 V
típus LR03 (AAA mikroceruza)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +54 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 11,4 g
max. tárolási idő 7 év
márka GP
méretek 10,5 × 44,5 mm
értékesítési csomagolás 40 db, fólia
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.