Főoldal Zseblámpák és fényszórók Fejlámpák GP CREE LED Fejlámpa CH46, 300 lm

GP CREE LED Fejlámpa CH46, 300 lm

Cikkszám P8571
9 490 Ft
Raktáron
2022. máj. 26. Nálad
Az árak csomag egységenként.
7000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék éjjeli lámpát adunk
maximális fényárama 300 lm
tölthető nem
max. világítási távolság 157 m
táplálás 3× AAA
További paraméterek
Alapadatok
Márka GP
Cikkszám P8571
Termékszám 1451704600
EAN 4891199205187

Bővített leírás

Sokoldalú fejlámpa sportolóknak és szakembereknek

Minőségi LED-es fejlámpa nem hiányozhat az aktív életet kedvelők hátizsákjából vagy kézitáskájából sem. GP Discovery CH46 fejlámpa akár 157 méteres hatótávolsággal, 300 lm fényárammal, négy világítási üzemmóddal, csupán 110 g súllyal és sok más okos funkcióval túrázók, hegymászók, kerékpárosok, éjszakai futók, horgászok és utazók számára. Használjon megfelelő fényforrást! Nem fog csalódást okozni a nordic walking, a geocaching, a barlangászat, a tájékozódó futás művelőinek, ahogy egy esti hintaszékes olvasgatás, baráti grillezés, vagy kerti munka során is hasznos társunk lehet, legyen bármilyen késő éjszaka. Kiváló minőségét mutatja hároméves garanciája is.

 
 

Négy világítási üzemmód különféle tevékenységekhez

A GP Discovery CH46 fejlámpa összesen 4 világítási üzemmódot kínál, melyek megfelelnek a legtöbb tevékenységhez – 100%, 50%, 1,7% fényerő és villogás. Az egyedüli és fő nyomógombja lezárható. Ennek köszönhetően nem fordul elő, hogy a fejlámpa bekapcsol a poggyászban és még a használat előtt lemerül.

 

Szpot és szórt fény

Bármelyik világítási üzemmódot is választjuk, a fejlámpa mindig a szpot és a szórt fényt vegyíti. Egy keskeny, nagy fényerejű sugárral megvilágíthatjuk azt, amit élesen akarunk látni, egy alacsonyabb fényerejű, szórt fényű, jóval szélesebb fénykúppal pedig a környezetét a maximális kényelem és a biztonságérzet érdekében.

 

Praktikus érintés nélküli fejlámpa

A fejlámpák nyomógombjai általában meglehetősen kicsik, így számos tevékenység közben nehéz kitapogatni őket. A GP Discovery CH46 megoldja ezt a problémát. Egyetlen, nagy gombjával bekapcsolhatjuk a fejlámpát és ezután már elég, ha a fejlámpa előtt intünk a kezünkkel, hogy beállítsuk az optimális fényerőt.

 

Nem kell félteni

Minden többfunkciós fejlámpa alapja a tartósság. A GP Discovery CH46 fejlámpa példamutató ezen a téren is. IPX6 védettséggel rendelkezik és ütésálló. Megbirkózik a legnehezebb feltételekkel is és nem kell félteni az intenzív esőtől, vagy egy esetleges leejtéstől sem, akár 1 méterről.

 

Helyzethez illő világítási szög

Elsősorban a futók és a túrázás szerelmesei számára hasznos az a lehetőség, hogy a világítási szög igény szerint módosítható. Alaphelyzetben a fénycsóva előre irányul, hogy minél nagyobb távolságot (akár 157 m) világítson be. Futás vagy gyaloglás közben azonban minden bizonnyal hasznát vesszük az akár 60°-os dönthetőségének, így nem kell attól félnünk, hogy megbotlunk.

 

Vásárlást követően máris használható

A fejlámpa 3 db AAA alkáli elemmel működik. A csomag tartozékát képezik, így a fejlámpa használatának nincsen semmi akadálya. Az üzemidő akár 69 óra a választott világítási üzemmódnak megfelelően. Szeretné óvni a természetet és a pénztárcáját is? Inkább tölthető elemet használna? Azzal is gond nélkül használható.

 

Modern, biztonságos fényvisszaverő pánttal

A fejlámpa korszerű fényvisszaverő fejpánttal van felszerelve, amely növeli láthatóságunkat más emberek és járművek felé. A fejpánt nagyon rugalmas, mosható és állítható, ami maximális kényelmet biztosít használat közben.

 

A legfontosabb paraméterek
maximális fényárama 300 lm
tölthető nem
max. világítási távolság 157 m
táplálás 3× AAA
Egyéb paraméterek
fényforrás CREE SMD LED
vízálló IPX6
világítási idő 5–69 óra
sugárzási szög nincs megadva
világítási távolság nincs megadva
akkumulátor típusa LR03 (1,5 V)
fényvisszaverő szalag nem
fókusz nem
világítási üzemmódok száma 4
üzemmódok 100 %, 50 %, 2 %, villog
súly 110 g
töltőcsatlakozó típusa nincs megadva
speciális funkciók #
elem a csomag része igen
feltöltési idő nincs megadva
üzemidő részletezés 100 % – 5 h, 50 % – 8 h, 2 % – 69 h
szín sárga-szürke
a töltés LED jelzése nincs megadva
az akkumulátor állapotának LED-es jelzése nem
anyag ABS műanyag
ütésállóság 1 m
tartozékok nincs megadva
fényáram 100 % – 300 lm, 50 % – 150 lm, 2 % – 5 lm
jellemzők nincs megadva
márka GP
garancia-időszak 3 év
méretek 34 × 46 × 56 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis papírdoboz
Letölthető fájlok
Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
Termék értékelés

Termék értékelés

Termékértékelés hozzáadása