Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

GP LED Fejlámpa CH44, 300 lm

Cikkszám P8584
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. máj. 25. Nálad
8 490 Ft

Javasolt termékek

530
Ft
Raktáron
1 888
Ft
Raktáron
2 390
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Kompakt fejlámpa fejlett funkciókkal  

Könnyű fejlámpa jó hatótávolsággal, nagy fényárammal és hosszú fénytartammal? Ez minden ezermester, kiránduló, horgász, kempingező és szabadidős futó álma. 

LED fényszóró GP Discovery CH44 78 g súlyú, 300 lm fénykibocsátással és maximális, akár 60 m-es hatótávolsággalideális partner lesz bármilyen kalandos tevékenység meghódításához a szabadban vagy otthon.  

Az Ön előtt lévő terület optimális megvilágításához 6 fénymód közül választhat. A fejlámpa használati kényelmét a beépített mozgásérzékelő fokozza, amely aktiválásakor lehetővé teszi, hogy a fejlámpakezét a fejlámpa előtt mozgatva átkapcsolja annak izzásátintenzív spotfényről térfényre.  

A GP Discovery CH44 minden kütyüje ellenére is kedvező áronés környezetbarát, papír csomagolásban kerül forgalomba.

Six egyéni módok  

A sokoldalú GP Discovery CH44 fejlámpa6 különböző fénymód közül választhat. Így kiválaszthatja, hogy mennyi fény felel meg a legjobban a tevékenységéhez.   

Egy külön gomb választja ki a négy fehér fénymód közül az egyiket. Vidéken van, és nagy területet kell megvilágítania? Használja ki a maximális lumen kimeneti üzemmód300 lm előnyeit. A kertben a munkahelyen csökkentse a teljesítményt 175 lm-re, otthon olvasáskor vagy a műhelyben végzett munka során elegendő a 80 lm.A fényszóró élettartamának maximalizálása érdekében próbálja ki az ECO üzemmódot 35 lm fényárammal.  

A fényszóró testén található második gomb segítségével kiválasztható a két piros fénymódegyike. Választhatsz a folytonos izzás vagy villogás között. 

Light for detail and space 

A fényszóró két kiváló minőségű LED-chippel van felszerelve, amelyek fehér fényt termelnek. Az egyik a koncentrált spotfény, a másik a térfény (úgynevezett spot & flood light). Előnye az is, hogy egyféle világítástípust vagy azok kombinációját választhatja.  

Pontfény keskeny és intenzív kúppal világítja meg a közvetlen környezetet és old meg minden részletet. Ezzel szemben a térfény szélesebb szóráskúppal ideális a nagy hatótávolsághoz és a maximális biztonságérzethez. 

Ne szemetelje feleslegesen a környezetét 

Vörös fény tökéletes a szabadban, amikor meg kell látniade nem szeretné megijeszteni a megfigyelt állatokat, vagy idegesítően kápráztatni az expedíció tagjait. Ha kikapcsolja a látása sokkal gyorsabban alkalmazkodik a környező sötétséghez.  

Az vörös villogó fény funkciót is értékelni fogja, amely vészhelyzetben figyelmeztető jelzésként jól jöhet. 

 

Pohodlí především 

Még meglengeted a kezedés változtatod a fény intenzitását? Ez a GP Discovery CH44 fényszóróval is lehetséges. A beépített mozgásérzékelő a két vezérlőgomb valamelyikének hosszú megnyomásával aktiválható.  Ezt követően a fényszórótest előtt egy egyszerű kézmozdulattal váltani lehet a spot- és a területi fény között. Milyen praktikus!Nem kell többé levennie a téli kesztyűt, hogy éjszakai sífutás közben a távolba világítson, vagy éppen ellenkezőleg, hogy megvilágítsa a tágabb környezetet egy teázóhelyen. Egyszerűen aktiválja a mozgásérzékelőt, majd csak integessen. 

 

Egyszerűen beállítható bármilyen tevékenységhez 

A szabadidős futók, túrázók és barkácsolók imádni fogják a lehetőséget, hogy szükség szerint változtathatják a fény szögét. A fényszóró teste 60° ig dönthető, és a fénykibocsátás pontosan oda irányítható, ahová szükséges. 

A fényszóró kezelése a lehető legegyszerűbb.Ez két gombbal rendelkezik, amelyekkel az aktuális igényeknek megfelelően kiválaszthatja a világítási módokat. 

Víz és véletlen esések ellen  

A GP Discovery CH44 fejlámpa vízálló, IPX4 minősítéssel és megfelel az akár 1 m magasból történő leejtésnek is. Így könnyedén túléli a rendszeres használat során bekövetkező kisebb baleseteket, és mind az otthoni használatban, mind a könnyebb szabadtéri tevékenységekben partnere lesz. 

Még 36 órányi kitartás 

A GP Discovery CH44 fejlámpa legfeljebb 36 órányi élettartamot kínál a kiválasztott üzemmódtól és fényerősségtől függően.  

Háromelemmel működik AAA alkáli, amely a csomagban található. Így Ön megvásárlása után azonnal elkezdheti használni 

Ha azonban az újratölthető elemeket részesíti előnyben, és ezzel kíméli a természetet és a zsebét, akkor is használhatja őket.A GP Discovery CH44 fejlámpa NiMH akkumulátorokkal is kompatibilis.  

Védelem a alultöltés megakadályozza, hogy az újratölthető elemek teljesen lemerüljenek, megvédve a fényszórót az akkumulátor esetleges lemerülésétől. Ez biztosítja az akkumulátorok teljes élettartamának jobb kihasználását is.

 

Biztonság a modern fényvisszaverő pánttal 

Inspirált design és ugyanakkorpraktikus, mozgatható és biztonságos szalag mindez egyben? Ezt kínálja a GP Discovery CH44 fejlámpánk.  

Az gumiszalagméretének beállítása után mindössze 78 gramm súlyú fejpánt tökéletesen illeszkedik a fejhez, és fürge mozgás közben is a helyén marad. Az övet egy fényvisszaverő csík szegélyezi, amely növeli a láthatóságot más személyek és járművek számára.INFOCENTRUM