Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Lítium gombelem CR1/3N 1db/bliszter

GP Lítium gombelem CR1/3N 1db/bliszter

Cikkszám B15711
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. márc. 6. Nálad
2 552 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ENERGIA20
3 190 Ft
Leírás

Bővített leírás

Gombcsapok az akkumulátor-szakértőktől

A gomb- és speciális akkumulátorok az akkumulátorgyártás csúcsán állnak. Aprócska csomagjukban nagyon sok energiát rejtenek magukban, amelyet tapasztalt fejlesztők többéves kutatásai támasztanak alá. A GP Batteries energiát hoz a modern otthonokba, ahol nem csak az okostelefonok az egyetlen okos dolog ebben az bütykös akkumulátorban. Legyen Ön is okos, és szerelje fel otthonát vagy irodáját olyan akkumulátorokkal, amelyek megérik.

Energiát high-tech háziállatainak és védelmüknek

A gombelemek miniatűr méretüknek köszönhetően a modern elektronika energiaellátására hivatottak. A GP akkumulátorok különösen a biztonsági és kamerarendszerekben találhatók meg, hogy biztosítsák e rendszerek memóriáját, puskatávcsövek, autókulcsok és más mobil elektronikai eszközök energiaellátását.Egyetlen akkumulátor-készlet sok éven át képes ellátni a kütyüket.

10 év veszteségmentes tárolás

A GP gombelemek legalább 10 évig garantálják a tartósságot és a maximális terhelhetőséget. Ez idő alatt tárolhatja és használhatja őket anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy lemerülnek.

Teljesítményük, tartósságuk és áruk miatt vásárlásuk túlzás nélkül hasonlítható a lottónyereményhez. A hosszú eltarthatósági időnek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt sem, hogy egyszerre több akciós elemet vásároljon. Mert az elemek tartósak!

A sivatagban és az Északi-sarkon

A drágább készülékek akkumulátorai mindenkinek a rémálma. Ezért a GP lítium gombelemeket szivárgásvédelemmel látták el, hogy a hihetetlenül széles hőmérséklet-tartományban 20 °C és 60 °C között legyenek képesek kezelni.

Akuk, amelyek tartósak

A GP gombelemek lítiumot tartalmaznak, hogy soha ne hagyjanak cserben. Ez a csúcstechnológiás megoldás nagy teljesítményt nyújt kis helyigény mellett, és stabil bármilyen szélsőséges körülmények között.

Nem áll fenn a lenyelés veszélye

A gombos csaptelepek, formájuknak és méretüknek köszönhetően, vonzzák a különösen a nagyon kisgyermekek figyelmét. Hogyan lehet megelőzni a baleseteket és a gombelemek véletlen lenyelését, amelyeket egy kisgyermek játéknak vagy édességnek tekinthet?

A speciálisan kialakított csomagolásnak köszönhetően a kisgyermekek kezének esélye sincs arra, hogy szülői segítség nélkül kivegye a GP elemet a csomagolásból. A csomagolást úgy tervezték, hogy a kinyitásához nincs szükség ollóra.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B15711
Termékszám 1042103011
EAN 4891199028175
akkumulátor mérete nincs megadva
kémiai összetétel lítium
kategória/sorozat Lithium
tölthető nem
kapacitás 160 mAh
feszültség 3 V
típus GP CR1/3N
üzemi hőmérséklet -20 °C és +60 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 3,3 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 11,6 × 10,8 mm
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok