Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Lítium gombelem CR1025 1db/bliszter

GP Lítium gombelem CR1025 1db/bliszter

Cikkszám B15101
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. ápr. 24. Nálad
999 Ft
Leírás

Bővített leírás

Gombelemek az akkumulátor-szakértőktől 

Gomb- és speciális akkumulátorokaz akkumulátorgyártás művészetének képzeletbeli csúcsán állnak. Aprócska csomagjukban elrejtenek egy óriási teljesítményt, amelyet tapasztalt fejlesztők többéves kutatásai támogatnak. Ebben a gombcellás akkumulátorban a GP Batteries energiát hoz a modern otthonokba, ahol nem csak az okostelefonok okosak. Legyen Ön is okos, és szerelje fel otthonát vagy irodáját olyan akkumulátorokkal, amelyek megérik. 

10 év veszteségmentes tárolás 

A késleltetést és a maximális munkaterhelést a GP gombelemek garantálják legalább 10 hosszú évig. Ez idő alatt könnyedéntárolhatja őket, majd használhatja őket anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy kifogy az energia.  

Teljesítményük, tartósságuk és áruk miatt vásárlásuk túlzás nélkül a lottónyereményhez hasonlítható. A hosszú eltarthatósági időnek köszönhetőennem kell aggódnia amiatt sem, hogy egyszerre több akciós elemet vásároljon. Baterie totiž vydrží! 

Kicsi, de praktikus  

A csaptelepek minden otthon elengedhetetlen részei. Akulcstartók, távirányítók, órák, számológépek, orvosi kellékek és a kicsik játékaitól kezdve, Az GP akkumulátorok a csúcsminőségű paramétereiknek köszönhetően a mindennapi életben, valamint az élsportolók és a gyógyíthatatlan kalandorok igényes programjaiban is megtalálják a számításukat (mint külső akkumulátorok, amelyekre lehet támaszkodni).  

Megfelelő élettartamú akkumulátorok 

GP gombelemek lítiumot tartalmaznak, hogy soha ne hagyják cserben. Ez a csúcstechnológiás megoldás nagy teljesítményt nyújt kis helyigény mellett, amely stabil bármilyen szélsőséges körülmények között. 

A sivatagban és az Északi-sarkon 

A drágább készülékekben lévő akkumulátorok mindenkinek a minta rémálma. Ezért a GP lítium gombelemek szivárgásvédelemmel rendelkeznek a hihetetlen -20°C és 60°C közötti hőmérsékleten . 

Spolknutí již nehrozí 

A gombos csaptelepek alakjuk és méretük miatt felkeltik a különösen a nagyon kisgyermekek figyelmét. Hogyan lehet megelőzni a baleseteket és a gombelemek véletlen lenyelését, amelyeket egy kisgyermek játéknak vagy édességnek tekinthet? 

Az speciálisan tervezett csomagolásnak köszönhetőena kis babakezeknek esélyük sincs arra, hogy szülői segítség nélkül kivegyék a GP elemet a csomagolásból. A csomagolást úgy tervezték, hogy a kinyitásához olló használata szükséges. 

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B15101
Termékszám 1042102511
EAN 4891199211485
akkumulátor mérete nincs megadva
kémiai összetétel lítium
kategória/sorozat Lithium
tölthető nem
kapacitás 30 mAh
feszültség 3 V
típus GP CR1025
üzemi hőmérséklet -20 °C és +60 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 0,7 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 10,0 × 2,5 mm
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok