Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Lítium gombelem CR1220 5db/bliszter

GP Lítium gombelem CR1220 5db/bliszter

Cikkszám B1520
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
kapacitás
értékesítési csomagolás
Raktáron
2024. máj. 29. Nálad
3 495 Ft
Leírás

Termék leírás

Különösen széles, -10 °C és +60 °C közötti működési hőmérséklet-tartomány.
Megfelel az érzékeny eszközökben történő használatra, mint például: karórák, számológépek, biztonsági világítás, gépkocsiriasztók, nyomásmérők, távirányítók és egyebek. Különösen hosszú, akár 10 éves eltarthatósági idő.

Bővített leírás

Gombelemek az elemszakértőktől

GP Batteries mindenféle elemmel ellátja a világot, beleértve a legkisebbeket is - gombelemek és speciális elemek. Különösen ezek szimbolizálják a gyártás igazi művészetét, mert apróságukban hatalmas mennyiségű energiát tartalmaznak. S A háztartások fokozatos modernizációjával, ahol az okostelefonok nem csak mobiltelefonok, fogyasztásuk folyamatosan növekszik. Legyen Ön is okos, és szerelje fel otthonát vagy irodáját olyan akkumulátorokkal, amelyek megérik.

megbízható partner

A CR1220 gombelemek lítiumot tartalmaznak, hogy soha ne hagyják cserben. Így az olcsó alkáli "gombok" egyértelműen felülmúlják maximális teljesítményükkel, dupla feszültségükkel (3 V), bármilyen szélsőséges körülmények között stabilak, és normálisan hosszú élettartamukkal (10 év). Ennek köszönhetően a mindennapi életben (mint gombelemek az órákhoz vagy a hallókészülékekhez) és az élsportolók és a gyógyíthatatlan kalandorok igényes terveiben (mint külső elemek, amelyekre támaszkodni lehet).

Soha nem hagynak cserben

Kicsi és okos. Ezek minden modern otthon elengedhetetlen részei, amelyek nem riadnak vissza az új technológiától. Biztonságban tartják családját a biztonsági rendszerek, érzékelők vagy füstérzékelők, de mindennapjainkat is megkönnyítik a távvezérléssel (autó, garázskapu vagy elektromos redőnyök) és az elektromos ajtózárakkal. S Használatukkal rengeteg extra lépést, otthonában becsapott kulcsokat és ellopott tárgyakat takaríthat meg. Egy elemkészlet hosszú éveken át ellátja elektronikai eszközeit.

10 év teljes gőzzel

Az elkötelezettséget és a maximális munkakedvet legalább 10 évig garantáljuk. Teljesítményüket, tartósságukat és árukat tekintve a vásárlásuk túlzás nélkül hasonlítható a lottónyereményhez

Szivárgópajzzsal

A drágább készülékek akkumulátorai mindenki rémálmai. Ezért ezek a GP lítium akkumulátorok kiömlés elleni védőpajzzsal rendelkeznek, amely a -20 és -60°C közötti hőmérsékletekre alkalmas>

.

Nem áll fenn a lenyelés veszélye

A gombos csaptelepek, formájuknak és méretüknek köszönhetően, vonzzák a különösen a nagyon kisgyermekek figyelmét. Hogyan lehet megelőzni a baleseteket és a gombelemek véletlen lenyelését, amelyeket egy kisgyermek játéknak vagy édességnek tekinthet?

Az speciálisan kialakított csomagolásnak köszönhetően a kisgyermekek kezének nincs esélye arra, hogy szülői segítség nélkül kivegye a GP elemet a csomagolásból. A csomagolást úgy tervezték, hogy a kinyitásához nincs szükség ollóra.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B1520
Termékszám 1042122015
EAN 4891199001345
akkumulátor mérete nincs megadva
kémiai összetétel lítium
kategória/sorozat Lithium
tölthető nem
kapacitás 36 mAh (30 kohm-os terhelés esetén)
feszültség 3 V
típus GP CR1220
üzemi hőmérséklet -20 °C és +60 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 0,8 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 12,5 × 2,0 mm
értékesítési csomagolás 5 db, bliszter
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok