Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Lítium gombelem CR1225 1db/bliszter

GP Lítium gombelem CR1225 1db/bliszter

Cikkszám B15221
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. ápr. 24. Nálad
1 190 Ft
Leírás

Bővített leírás

Gombelemek az elemszakértőktől

A gomb- és speciális elemek az elemművészet képzeletbeli csúcsán állnak. Aprócska csomagjukban nagyon sok energiát rejtenek magukban, amelyet tapasztalt fejlesztők többéves kutatásai támasztanak alá. A GP Batteries energiát hoz a modern otthonokba, ahol nem csak az okostelefonok az egyetlen okos dolog ebben az bütykös akkumulátorban. Legyen Ön is okos, és szerelje fel otthonát vagy irodáját olyan akkumulátorokkal, amelyek megérik.

Kicsi, de praktikus

A csaptelepek nélkülözhetetlen részei minden modern otthonnak, amely nem riad vissza az új technológiától. A GP-elemek elsősorban autó távirányítókban, személyi hőmérőkben és más kis háztartási elektronikai eszközökben találhatók. Egyetlen elemkészlet hosszú éveken át biztosítja a kütyük energiaellátását.

10 év veszteségmentes tárolás

A GP gombelemek legalább 10 évig garantálják a tartósságot és a maximális terhelhetőséget. Ez idő alatt tárolhatja és használhatja őket anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy lemerülnek.

Teljesítményük, tartósságuk és áruk miatt vásárlásuk túlzás nélkül hasonlítható a lottónyereményhez. Hosszú eltarthatósági idejüknek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt sem, hogy egyszerre több akciós elemet vásároljon. Mert az elemek tartósak!

A sivatagban és az Északi-sarkon

A drágább készülékek akkumulátorai mindenkinek a rémálma. Ezért ezeket a GP lítium gombelemeket szivárgásvédelemmel látták el, hogy a hihetetlenül széles 20°C és 60°C közötti hőmérséklet-tartományban bírják.

Akuk, amelyek tartósak

A GP gombelemek lítiumot tartalmaznak, hogy soha ne hagyjanak cserben. Az olcsó lúgos "gombelemek" így egyedülállóan felülmúlják a maximális teljesítményt, a dupla feszültséget (3 V), a stabilitást bármilyen szélsőséges körülmények között és az abnormálisan hosszú élettartamot (10 év).

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B15221
Termékszám 1042122511
EAN 4891199205255
akkumulátor mérete nincs megadva
kémiai összetétel lítium
kategória/sorozat Lithium
tölthető nem
kapacitás 62 mAh
feszültség 3 V
típus GP CR1225
üzemi hőmérséklet -20 °C és +60 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 1,0 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 12,5 × 2,5 mm
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok