Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Lítium gombelem CR2354 1db/bliszter

GP Lítium gombelem CR2354 1db/bliszter

Cikkszám B15231
Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. júl. 24. Nálad
1 190 Ft
Leírás

Bővített leírás

Gombelemek az elemszakértőktől

A gomb- és speciális elemek az elemművészet képzeletbeli csúcsán állnak. Aprócska csomagjukban nagyon sok energiát rejtenek magukban, amelyet tapasztalt fejlesztők többéves kutatásai támasztanak alá. A GP Batteries energiát hoz a modern otthonokba, ahol az okostelefonok nem az egyetlen okos dolog ebben az gombos akkumulátorban. Legyen Ön is okos, és szerelje fel otthonát vagy irodáját olyan akkumulátorokkal, amelyek megérik.

Energiát high-tech háziállatainak és védelmüknek

A gombelemek miniatűr méretüknek köszönhetően a modern elektronika energiaellátására hivatottak. A GP akkumulátorok különösen a biztonsági és kamerarendszerekben találhatók meg, hogy biztosítsák e rendszerek memóriáját, puskatávcsövek, autókulcsok és más mobil elektronikai eszközök energiaellátását.Egyetlen akkumulátor-készlet sok éven át képes ellátni a kütyüket.

10 év veszteségmentes tárolás

A GP gombelemek legalább 10 évig garantálják a tartósságot és a maximális terhelhetőséget. Ez idő alatt tárolhatja és használhatja őket anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy lemerülnek.

Teljesítményük, tartósságuk és áruk miatt vásárlásuk túlzás nélkül hasonlítható a lottónyereményhez. A hosszú eltarthatósági időnek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt sem, hogy egyszerre több akciós elemet vásároljon. Mert az elemek tartósak!

A sivatagban és az Északi-sarkon

A drágább készülékek akkumulátorai mindenkinek a rémálma. Ezért a GP lítium gombelemek szivárgás elleni védelemmel vannak ellátva -20°C és 60°C közötti hőmérsékletekre.

Akuk, amelyek tartósak

A GP gombelemek lítiumot tartalmaznak, hogy soha ne hagyjanak cserben. Ez a csúcstechnológiás megoldás nagy teljesítményt nyújt kis helyigény mellett, és stabil bármilyen szélsőséges körülmények között.

Nem áll fenn a lenyelés veszélye

A gombos csaptelepek, formájuknak és méretüknek köszönhetően, vonzzák a különösen a nagyon kisgyermekek figyelmét. Hogyan lehet megelőzni a baleseteket és a gombelemek véletlen lenyelését, amelyeket egy kisgyermek játéknak vagy édességnek tekinthet?

A speciálisan kialakított csomagolásnak köszönhetően a kisgyermekek kezének esélye sincs arra, hogy szülői segítség nélkül kivegye a GP elemet a csomagolásból. A csomagolást úgy tervezték, hogy a kinyitásához nincs szükség ollóra.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B15231
Termékszám 1042235411
EAN 4891199204234
akkumulátor mérete nincs megadva
kémiai összetétel lítium
kategória/sorozat Lithium
tölthető nem
kapacitás 560 mAh
feszültség 3 V
típus GP CR2354
üzemi hőmérséklet -20 °C és +60 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 6,9 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 23,0 × 5,4 mm
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok