Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Lítium gombelem CR2477 1db/bliszter

GP Lítium gombelem CR2477 1db/bliszter

Cikkszám B15771
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. máj. 27. Nálad
1 290 Ft
Leírás

Bővített leírás

Gombelemek az akkumulátor-szakértőktől 

Gomb- és speciális akkumulátorokaz akkumulátorgyártás művészetének képzeletbeli csúcsán állnak. Aprócska csomagolásukban nagyon sok energiát rejtenek.Ezek mögött több éves kutatás áll, tapasztalt fejlesztők irányítása alatt. Ebben a cellás akkumulátorban a GP Batteries energiát hoz a modern otthonokba, ahol az okostelefonok nem az egyetlen okos dolog. Legyen Ön is okos, és szerelje fel otthonát vagy irodáját olyan akkumulátorokkal, amelyek megérik. 

10 év veszteségmentes tárolás 

A késleltetést és a maximális munkaterhelést a GP gombelemek garantálják legalább 10 hosszú évig. Ez idő alatt könnyedéntárolhatja őket, majd használhatja őket anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy kifogy az energia.  

Teljesítményük, tartósságuk és áruk miatt vásárlásuk túlzás nélkül a lottónyereményhez hasonlítható. A hosszú eltarthatósági időnek köszönhetőennem kell aggódnia amiatt sem, hogy egyszerre több akciós elemet vásároljon. Baterie totiž vydrží! 

Kicsi, de praktikus  

A csaptelepek minden olyan modern otthon alapdarabjai, amelyek nem riadnak vissza az új technológiától. A biztonsági rendszerek, vezérlők, érzékelők stb. mellett. A GP akkumulátorok, kiváló teljesítményüknek köszönhetően a mindennapi életben és a élsportolók és a gyógyíthatatlan kalandorok igényes programjában (külső elemként, amelyekre támaszkodnak).  

Baterie s pořádnou výdrží  

GP gombelemek lítiumot tartalmaznak, hogy soha ne hagyjanak cserben. Ez a csúcstechnológiás megoldás nagy teljesítményt nyújt kis helyigény mellett, amely stabil bármilyen szélsőséges körülmények között. 

A sivatagban és az Északi-sarkon 

A drágább készülékek akkumulátorai mindenki rémálma. Ezért a GP lítium gombcellás akkumulátorai lemerülés elleni védelemmel rendelkeznek a hihetetlen -20 °C és 60 °C közötti hőmérsékleten . 

Spolknutí již nehrozí  

A gombos csaptelepek alakjuk és méretük miatt felkeltik a különösen a nagyon kisgyermekek figyelmét. Hogyan lehet megelőzni a baleseteket és a gombelemek véletlen lenyelését, amelyeket egy kisgyermek játéknak vagy édességnek tekinthet? 

Az speciálisan tervezett csomagolásnak köszönhetőena kis babakezeknek esélyük sincs arra, hogy szülői segítség nélkül kivegyék a GP elemet a csomagolásból. A csomagolást úgy tervezték, hogy a kinyitásához nincs szükség ollóra. 

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B15771
Termékszám 1042247711
EAN 4891199211270
akkumulátor mérete nincs megadva
kémiai összetétel lítium
kategória/sorozat Lithium
tölthető nem
kapacitás 590 mAh
feszültség 3 V
típus GP CR2477
üzemi hőmérséklet -20 °C és +60 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 6,6 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 24,5 × 7,7 mm
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok