Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Powerbanks, töltők és források Fogyasztói akkumulátortöltők GP Pro akkumulátor töltő P461+4xAA ReCyko 2700mAh+ dokkoló

GP Pro akkumulátor töltő P461+4xAA ReCyko 2700mAh+ dokkoló

Cikkszám B54467D
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. ápr. 17. Nálad
35 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

GP ReCyko töltők

Legyen mindig kéznél feltöltött és megbízható akkumulátor, ahol és amikor szükség van rá! Érjen el megtakarítást, és ráadásul csökkentse a karbonlábnyomot is, amelyet az akkumulátor használata okoz! Mindezek eléggé úgy hangzanak, mintha túlzó elvárások lennének. A GP ReCyko akkumulátorok és az USB-s okos töltők párosa azonban játszva teljesíti minden kívánságunkat.

A hétköznapi és professzionális felhasználásra szánt termékeket egyaránt magában fogló GP töltők új generációja ugyanis teljesen új töltési koncepciót valósít meg. A GP töltők és ReCyko akkumulátorok használatával Ön így óvja mind a természetet, mind pedig saját pénztárcáját.

Extrém gyors töltés

Gyors és biztonságos töltés – ez mindenki alapelvárása az újratölthető elemekkel szemben. A GP Professional töltővel az akkumulátorok maximális kapacitása teljes lemerüléstől számítva már kevesebb mint 2,5 óra alatt elérhető. Így gyorsan és bármikor kéznél vannak a teljesen feltöltött akkumulátorok.

Mindegyik akkumulátort külön tölti

Páratlan számú és eltérő méretű vagy kapacitású akkumulátort kell feltöltenie? A Pro töltővel ez egyáltalán nem jelent problémát. Különleges képessége, hogy minden akkumulátort egyesével tölt. Így a GP Pro töltővel nincs jelentősége, hány és milyen akkumulátort töltünk.

Kapacitásmérés

Utazásra készül, teljesen feltöltött eszközökre van szüksége, de nem biztos benne, hogy akkumulátorainak milyen az aktuális állapota? A Pro töltővel könnyedén megállapíthatja újratölthető elemeinek állapotát. Futtasson le egy kapacitásmérést, és a dokkolóállomás kijelzője külön-külön megmutatja az egyes akkumulátorok kapacitását. Mindig tökéletesen tisztában lehet akkumulátorai aktuális állapotával. Noha ez a folyamat több mint 24 órát vesz igénybe egy nagyobb teljesítményű akkumulátor esetében, mindenképpen megéri kivárni az időt.

Akkumulátorkúra

Rendesen megterheli újratölthető elemeit és ez idővel érződik is rajtuk? A GP ReCyko Pro töltővel ez sem jelent problémát. Használja ki a csomag részét képező dokkoló állomás különleges funkcióját, és nyújtson akkumulátorainak minőségi gyógykezelést, amelytől talpra állnak és új erőre kapnak, hogy még sokáig maximális teljesítménnyel szolgálhassák Önt! Hasonló „gyógykúrahatás” érhető el az „Eco” töltési mód használatával, amellyel ugyan sokkal hosszabb ideig tart a töltés, de az akkumulátorok hálásak lesznek a kényeztetésért.

Gondtalan töltés

A Pro töltő teljesen automatizált elektronikával van felszerelve, így az akkumulátortöltéssel már nem is kell törődni. A töltési folyamat ugyanis önvezérlő, így az aktuális szükségletet követi. Amint befejeződik a töltés, automatikusan megkezdődik a minimális áramfelvételű szinten tartó töltési szakasz. Az akkumulátorok így sok éven át megtartják kiemelkedő kapacitásukat, és a töltési folyamat sem igényel figyelmet, mégis mindig teljesen felügyelet alatt marad. Ezen felül a töltő LED-jelzőlámpái vagy a dokkoló állomás LED-kijelzője mindig egyértelmű tájékoztatást nyújtanak a töltés aktuális állapotáról.

Okos elektronika

A Pro töltő a nikkel-metál-hidrid akkumulátorok fejlett technológiájútöltésére, valamint a nem újratölthető, sérült vagy részben már feltöltött akkumulátorok diagnosztizálására szolgál. Az érzékelt értékek alapján önállóan meghatározza a töltés sebességét és módját, amelyet az elektronika a töltés végén lelassít a szinten tartó töltés üzemmódban. Ez megakadályozza a túltöltést és az élettartam csökkenését. Az akkumulátorok helytelen behelyezése esetén a töltő el sem kezd tölteni, kiküszöbölve így a biztonsági kockázatokat. A töltő elektronikájának további fejlett funkciója a hővédelem, azaz ha az akkumulátorok túlmelegednének, a töltő csökkenti vagy megszakítja a töltést, így töltés közben nem romlik az akkumulátorok állapota.

Töltsön bárhol, bármikor!

Az USB-csatlakozónak köszönhetően a töltő szinte bárhol használható. Az akkuk töltése végezhető autós adapterrel, USB-csatlakozón keresztül notebookról vagy powerbankről, vagy közvetlenül a hálózatról, függetlenül attól, hogy Ön otthon, a városban vagy a természetben van-e éppen.

Környezetbarát termék

A környezetvédelem a ReCyko töltők és akkumulátorok esetében az egyik fő szempont. Az akkumulátorgyártás során felhasznált nyersanyagok több mint 10%-a újrahasznosított nyersanyagból származik, ami jelenleg a legmagasabb arány a világon. Ráadásul az alapanyagok 94%-a, amelyekből az akkumulátorokat gyártják, ismételten újrahasznosítható. Az újratölthető elemek rendszeres használatával így hosszú távon óvjuk a környezetünket.

A gyártó nem feledkezett meg a dobozról sem. Az akkumulátorok csomagolása ugyanis a maga nemében a piacon elsőként kizárólag papírból készül – azért, hogy teljesen környezetbarát és újrahasznosítható legyen.

USB-s töltő a kényelmes töltésért

A GP bemutatja újratölthető elemeinek és töltőinek környezetbarát generációját – a ReCyko termékcsaládot, amely új gyártási technológiával készül, és az újratölthető elemek előző sorozatainak sikerére alapoz. A ReCyko sorozatban egyaránt megtalálható számtalan hasznos tulajdonsággal rendelkező, csúcstechnológiájú és hétköznapi töltő. Legnagyobb, vitathatatlan előnyük a gondtalan töltés és az USB-csatlakozón történő megtáplálás. Az Everyday töltővel bármikor és bárhol könnyedén feltöltheti ReCyko akkumulátorait.

Mindennapos használatra otthon és a természetben

A ReCyko Pro töltő kellemes meglepetést okoz kompakt méreteivel. Sosem lesz útban, de bármikor kéznél lehet. Ez előnyös tulajdonság otthon és út közben is. A töltő bármilyen poggyászba befér, és amint szükség van rá, csak elő kell venni, és az autós töltővel vagy az USB-porton keresztül gyorsan feltölthetők a lemerült akkumulátorok. Így Önnek sosem kell nélkülöznie a megszokott kényelmet, sem otthon, sem út közben.

Okos és biztonságos töltés sok éven át

A Pro töltő nemcsak extrém gyorsan gondoskodik arról, hogy az akkumulátorok akár mindössze 2,5 óra alatt készen álljanak a használatra, hanem az intelligens töltésnek köszönhetően meg is hosszabbítja azok élettartamát. A GP Professional töltő automatizált elektronikával van felszerelve, amely szükség szerint vezérli a töltési folyamatot. Ez megakadályozza az akkumulátorok fokozott elhasználódását és teljesítményük hosszútávú csökkenését. Ezenkívül a Professional töltő külön-külön tölti mindegyik akkumulátort, amelyek aktuális állapotáról tájékoztatást nyújt a dokkolóállomás LED-kijelzője. A töltő ráadásul a sérült vagy nem újratölthető elemek diagnosztizálására is képes, és szükség esetén teljesen leállítja a töltést. És ha akkumulátorai már tényleg sok mindenen keresztülmentek, akkor a GP Professional töltővel egyszerűen gyógykezelésben részesítheti azokat, hogy még sokáig jó formában szolgálják Önt.

Minimális karbonlábnyomú GP termékek

A ReCyko akkumulátorok és a ReCyko Pro töltő a biztonságos és környezetbarát töltés kiemelkedő kombinációját nyújtják. A töltő minimálisra csökkenti a környezetterhelést azáltal, hogy óvja az akkumulátor élettartamát, és ezen felül a GP ReCyko akkumulátorok is kímélik a környezetet. A gyártás során felhasználásra kerülnek már újrahasznosított anyagok is. Újrahasznosítható az alapanyagok többsége is, melyekből az akkumulátorok készülnek. A GP ráadásul a környezetbarát papírcsomagolásra is gondolt. A GP akkumulátorai és töltői kiváló termékek mindazok számára, akiknek fontos a természet védelme.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B54467D
Termékszám 1604846110
EAN 4891199199134
a feltöltött cellák mérete AAA, AA
egyidejűleg töltött akkumulátorok száma 1 és 4
csatlakozó típusa USB
töltő típusa intelligens
cellák típusa a csomagolásban AA ReCyko 2 700
töltési csatornák száma 4
alkáli elemek érzékelése igen
töltési idő 9 V 200 mAh nincs megadva
töltési idő AAA 1 000 mAh 1:30 - 3:15
töltési áram C nincs megadva
töltési áram D nincs megadva
töltési áram AAA 760–380 mA
töltési idő AA 2 700 mAh 1:30 - 3:30
töltési idő C 3 500 mAh nincs megadva
táplálás USB 5 V/2 A
cellák száma a csomagolásban 4
a feltöltött akkumulátorok típusa NiMH
sérült elemek érzékelése igen
töltési idő D 4 500 mAh nincs megadva
a csomagolt cellák töltési ideje 1:30 - 3:30
tápkábel (tartozék) micro USB
töltési áram 9 V nincs megadva
töltési áram AA 1 800–900 mA
fordított polaritás elleni védelem igen
speciális funkciók kapacitásellenőrzés, dokkoló
márka GP
méretek 78 × 68 × 25 mm
értékesítési csomagolás 1 db, kis papír doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Ha az akkumulátort a töltőbe helyezés után szeretné kisütni és feltölteni, válassza ezt az üzemmódot. A töltő újra ellenőrzi az akkumulátort (az akkumulátor feszültségét és áramát méri, nem a kapacitását), és az állapotnak megfelelően elkezdi a kisütést vagy a töltést (az alultöltött akkumulátort nem fogja tovább kisütni).
A NiMH akkumulátoroknak nem kell teljesen lemerülniük ahhoz, hogy feltölthetőek legyenek.

Az intelligens töltők elosztják az egyes cellák töltéséhez szükséges áramot, és kikapcsolják a töltőpontot, amikor a cella megtelt.
Igen, ajánlott a menüparaméterben szűrni az egyidejűleg töltött akkumulátorok számát és a töltött cellák méretét.
Igen, független csatornákkal rendelkezik, és az 1-4 akkumulátor töltésének paramétereiben.

A töltők között különbségek vannak a viselkedésükben.

Ha az akkumulátor 0,8V alá merül, akkor az intelligens töltőkkel gond lesz.

A nem intelligens töltők ezzel szemben fej-fej mellett töltenek, és ideálisak az "alultöltött akkumulátorok felélesztésére".