Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Elemek és akkumulátorok Újratölthető elemek GP ReCyko Charge 10 AA Akkumulátor (HR6) 4db

GP ReCyko Charge 10 AA Akkumulátor (HR6) 4db

Cikkszám B24294
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. ápr. 17. Nálad
6 492 Ft
Leírás

Bővített leírás

megbízható Recyko újratölthető elemek

Az Ön gyermekjátékai, amelyek mindig 100%-ban működnek. Olyan háztartási gépek, amelyekre számíthat. Elektronikai eszközök, amelyek nélkül nem tudsz meglenni. Számos oka van annak, hogy mindig legyen kéznél teljesen feltöltött akkumulátor minden nap.

Most képzelje el, hogy az akkumulátorok nemcsak erősek és megbízhatóak, hanem gazdaságosak és környezetbarátok is. Igen, a GP újratölthető akkumulátorok a Recyko termékcsaládból pontosan ilyenek. Egy töltéssel hosszú ideig tartanak, még nehéz berendezésekben is használhatók, és sok éven át jól szolgálnak majd.

Ultrarövid töltés

Ismered azt az érzést, amikor úton vagy, felkapod a készülékedet, és hirtelen rájössz, hogy lemerült az akkumulátorod? A Recyko Charge 10 AA elemekkel ez nem probléma. Csak helyezze be őket a GP Charge 10 töltőbe, és csak 10 perc múlva máris teljes akkumulátorkapacitással indulhat útnak az úti cél felé.

Az igényes eszközökhöz tervezték

A Recyko Charge 10 AA elemek még nagy terhelés esetén sem hagyják cserben. Megbízhatóan ellátják energiával az olyan gyakori eszközöket, mint a játékok, billentyűzetek, egerek és vezeték nélküli telefonok, és képesek villantók, távirányítós játékok, fényképezőgépek és vakuk kezelésére is.

Hosszú akkumulátor-üzemidő

Nem kell aggódnia az újratölthető elemek túl gyakori cseréje miatt. A több mint 700 töltési ciklusból álló élettartamnak köszönhetően a Recyko Charge 10 akkumulátorok megbízható segítőtársai lesznek számos otthoni és útközbeni tevékenységhez.

Hosszú ideig tart egy töltéssel

A GP Recyko újratölthető akkumulátorok következő generációja még jobb és erősebb, mint elődje. Az akkumulátorok már gyárilag előtöltöttek, és még egy év után is több mint 80%-ban megőrzik energiájukat. Minden hagyományos NiMH akkumulátortöltővel is kijönnek, de a töltésük lassabb lesz.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B24294
Termékszám 1033224170
EAN 4891199204647
akkumulátor mérete AA
kémiai összetétel NiMH
kategória/sorozat Charge 10
tölthető igen
kapacitás 1 700 mAh
feszültség 1,2 V
típus HR6 (AA ceruza)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +50 °C
töltési ciklusok száma több, mint 700
súly 26,2 g
max. tárolási idő nincs megadva
márka GP
méretek 14,5 × 50,5 mm
értékesítési csomagolás 4 db, kis papír doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok