Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Elemek és akkumulátorok Újratölthető elemek GP ReCyko NiMH Akkumulátor HR03 (AAA) 1000mAh 4+2db

GP ReCyko NiMH Akkumulátor HR03 (AAA) 1000mAh 4+2db

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
kapacitás
értékesítési csomagolás
Raktáron
2024. máj. 27. Nálad
7 488 Ft
Leírás

Bővített leírás

GP ReCyko újratölthető akkumulátorok

Az töltött és megbízható akkumulátorok pontosan akkor vannak kéznél, amikor szükséged van rájuk. Érjen el velük pénzügyi megtakarítást, valamint csökkentse a szénlábnyomot, amelyet használatukkal maga után hagy. A GP ReCyko újratölthető akkumulátorok azonban könnyedén megfelelnek mindezen követelményeknek.

A ReCyko akkumulátorok új generációja, amely a termékek széles skáláját tartalmazza mind az alkalmi, mind a professzionális használatra, még jobb teljesítményt nyújt és környezetbarát. A ReCyko intelligens töltőkkel kombinálva egyedülálló töltési koncepciót érhet el. Mindezen előnyöknek köszönhetően a ReCyko akkumulátorok használatával mind a természetet, mind a pénztárcáját kíméli.

Extrémen hosszú akkumulátor-üzemidő

A GP ReCyko újratölthető akkumulátor extrémen hosszú akkumulátor-üzemidővel büszkélkedhet. Ez az egyik legnagyobb kereskedelmi forgalomban kapható kapacitású akkumulátor a piacon. Mivel még túlzott terhelés esetén sem hagyják cserben, a tevékenységek széles skáláján fogja szeretni őket.

Rögtön használatra kész

A ReCyko elemek kicsomagolva, azonnal használatra készek. Nem kell aggódnia az első alkalommal történő feltöltésük miatt, és nem kell aggódnia a hosszú távú bolti tárolás miatti alacsony teljesítmény miatt sem. A GP akkumulátorok már gyárilag előtöltöttek, a piacon általánosan kapható legtartósabb akkumulátorok közé tartoznak, és képesek hosszú ideig megtartani az energiájukat. Ráadásul a piacon kapható többi akkumulátorral ellentétben a vásárlás után is megadja a kapacitását.

Környezetbarát

A ReCyko akkumulátorok esetében az ökológia fontos szerepet játszik. Az akkumulátorok gyártása során az újrahasznosított forrásokból származó anyagok több mint 10%-át használják fel, ami jelenleg a legnagyobb piaci részesedést jelenti. Ugyanakkor az anyagok több mint 94%-a, amelyekből az akkumulátorok készülnek, újrahasznosítható.

De a gyártó nem feledkezett meg a dobozról sem, és ebben is tartja magát az élen. Az akkumulátorcsomag a maga nemében az első a világon, amely kizárólag papírból készült - így teljesen környezetbarát és újrahasznosítható.

Új generációs újratölthető akkumulátorok

A GP a ReCyko márkanév alatt piacra dobta a Környezetbarát generáció újratölthető akkumulátorokat, amelyek fejlett gyártási technológiákat alkalmaznak, és a korábbi újratölthető akkumulátorcsaládok sikerére építenek. A ReCyko termékcsalád még jobb és erősebb akkumulátorokat kínál hosszú élettartamú teljesítménnyel. Néhány használat után még a csomagoláson feltüntetettnél is valamivel nagyobb kapacitást, és így kitartást biztosítanak. Ezek az elemek ideálisak mindennapi használatra.

Az újratölthető akkumulátorokat otthon és a szabadban is értékelni fogja

Szereti kézben tartani a dolgokat? Akkor szeretni fogja a GP ReCyko akkumulátorokat. Ez azért van, mert úgy készültek, hogy megfeleljenek a felhasználóik magas igényeinek a mindenre kiterjedő használatban. Már az első használattól kezdve értékelni fogja a hosszú élettartamot és a gyári előtöltést. Megbízható segítőtársa lesz a mindennapi használatban az otthonban, de a szabadban is megállja a helyét, ahol 100%-ig biztosnak kell lennie abban, hogy áramot ad a fejlámpájának vagy bármely más eszköznek, amelyet kéznél kell tartania.

Minimális szénlábnyomú akkumulátorok

A ReCyko akkumulátorok amellett, hogy teljesen megbízhatóak, minimális ökológiai lábnyomukkal is örvendeztetnek. Ez azért van, mert a GP ReCyko akkumulátorok környezetbarát módon készültek. A gyártási folyamat során már újrahasznosított nyersanyagokat használnak fel. A többnyire a legtöbb anyag, amelyből az akkumulátorok készülnek, szintén újrahasznosítható. Ezen kívül a GP a környezetbarát papírcsomagolásra is gondolt. Ez teszi a GP akkumulátorokat nagyszerű termékké azok számára, akiknek fontos a környezetvédelem.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B2111V
Termékszám 1032126100
EAN 4891199197826
akkumulátor mérete AAA
kémiai összetétel NiMH
kategória/sorozat ReCyko
tölthető igen
kapacitás 950 mAh
feszültség 1,2 V
típus HR03 (AAA mikroceruza)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +50 °C
töltési ciklusok száma több, mint 500
súly 15 g
max. tárolási idő nincs megadva
márka GP
méretek 10,5 × 44,5 mm
értékesítési csomagolás 6 db, kis papír doboz
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    Kovács Attila
    Megrendelt 2023. nov. 11.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok