Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Elemek és akkumulátorok Újratölthető elemek GP ReCyko Pro Photo Flash NiMH Akkumulátor HR6 (AA) 2000mAh 4db

GP ReCyko Pro Photo Flash NiMH Akkumulátor HR6 (AA) 2000mAh 4db

Cikkszám B2420
Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Nincs raktáron
6 492 Ft
Leírás

Bővített leírás

GP ReCyko akkumulátorok

Legyen mindig kéznél feltöltött és megbízható akkumulátor, amikor csak szükség van rá! Érjen el megtakarítást, és ráadásul csökkentse a karbonlábnyomot is, amelyet az akkumulátor használata okoz! Mindezek eléggé úgy hangzanak, mintha túlzó elvárások lennének. A GP ReCyko tölthető elemek azonban játszva teljesítik kívánságainkat.

A háztartási és professzionális használatra szánt termékek széles skáláját felölelő ReCyko akkumulátorok új generációja ugyanis megnövelt teljesítményt nyújt, és még a környezetünket is kíméli. A ReCyko okostöltőkkel használva rendkívüli töltési megoldást kínálnak. Ezen előnyöknek köszönhetően a ReCyko akkumulátorok egyaránt kímélik a környezetet és pénztárcánkat is.

Villámgyors fotózáshoz

A GP ReCyko Pro Photo újratölthető akkumulátor tökéletes kiegészítő minden profi fotós számára. Rendkívül fontos erénye, hogy a világ leggyorsabb akkumulátora. Ugyanis több mint 50 %-kal gyorsabb, mint a többi újratölthető elem.

A GP ReCyko Pro Photo Flash akkumulátort kifejezetten fényképezőgépekben és külső vakuegységekben való használatra fejlesztették ki. Továbbfejlesztett belső ellenállása révén gyors reakcióidővel rendelkezik a fényképezőgépek fokozott igényeinek megfelelően. Még jobb minőségű sorozatképeket készíthet, és nem fog elmulasztani egyetlen megismételhetetlen pillanatot sem. Ezt alátámasztja a független laboratóriumban végzett teszt is, amely során a GP ReCyko Pro Photo Flash akkumulátor teljesítményét más újratölthető elemekével hasonlították össze. Mi volt az eredmény? Míg a GP ReCyko Pro Photo Flash akkumulátorral 12 másodperc alatt 10 prémium minőségű képet lehetett készíteni, addig más akkumulátorokkal ugyanennyi idő alatt 2 vagy 4 képpel kevesebbet.

Több száz megtakarított elem

A GP ReCyko Pro Photo újratölthető elemeinek használata kényelmes, környezetbarát és költséghatékony. Az akkumulátorok ugyanis évekig kibírják teljesítménycsökkenés nélkül. Még 500 töltés és merítés után is megtartják kapacitásuk nagy részét. Ezáltal jelentős összegű megtakarítás érhető el az egységnyi idő alatt kiváltott eldobható elemek révén.

Használatra készen, azonnal

A ReCyko Pro Photo akkumulátorok a csomagolásból kivéve azonnal használhatóak. Ne legyen gondja az első feltöltésre, és ne aggódjon a hosszú tárolási időből adódó csökkenő teljesítmény miatt! A GP akkumulátorai ugyanis már gyárilag feltöltöttek, a piacon széles körben elterjedt akkumulátorok közül a leghosszabb üzemidővel rendelkeznek, ráadásul hosszú ideig képesek tárolni az energiát. Más akkumulátorokkal ellentétben már vásárláskor rendelkeznek a megadott kapacitással.

Környezetbarát termék

A környezetvédelem a ReCyko Pro Photo akkumulátorok esetében az egyik fő szempont. Az akkumulátor gyártása során felhasznált nyersanyagok több mint 10%-a újrahasznosított anyag, ami jelenleg a legmagasabb arány a piacon. Ráadásul az akkumulátorok gyártásához felhasznált alapanyagok 94%-a újrahasznosítható.

Ám a gyártó nem feledkezett meg a dobozról sem, és ezen a téren is élen jár. Az akkumulátor csomagolása ugyanis a maga nemében a világon elsőként kizárólag papírból készül – azért, hogy teljesen környezetbarát és újrahasznosítható legyen.

Új generációs akkumulátorok

A GP bevezette újratölthető elemeinek környezetbarát generációját – a ReCyko Pro termékcsaládot, amely új gyártási technológiával készül, és az újratölthető elemek előző sorozatainak sikerére alapoz. A ReCyko Pro Photo sorozat sok töltési cikluson át hosszú üzemidőt nyújtó akkumulátora még jobb és még erősebb. Az első néhány használat után még a feltüntetett értéknél is valamivel nagyobb kapacitást és ezáltal hosszabb üzemidőt biztosít. Ideális minden amatőr és profi fotós számára.

Fotózás gyors válaszidővel

Minden fotós maximálisan megbízható, profi eszközökre vágyik. A GP ReCyko Pro Photo tölthető ceruzaelem fényképezőgépek és külső vakuk speciális igényeihez lett kifejlesztve. Ötvözve a legújabb gyártási technológiákat maximális teljesítményt biztosít a fényképezéshez. Kialakítása megfelel a használat során felmerülő legmagasabb igényeknek, ezáltal a fényképező még gyorsabban reagál. Nincs több elmulasztott egyedi pillanat, mindent gond nélkül megörökíthet a fényképein.

A ReCyko Pro Photo újratölthető elem már az első használat során lenyűgöz. Mivel gyárilag feltöltve szállítjuk, a csomagolásból kivéve máris használható. Kellemes meglepetés az akkumulátor hosszú üzemideje több mint 500 merülési és újratöltési ciklus során. Az újratölthető ReCyko Pro Photo elem megbízható segítséget nyújt az amatőr és profi fotózáshoz egyaránt.

Akkumulátor minimális karbonlábnyommal

Amellett, hogy teljes mértékben megbízható, és több évnyi mindennapos használatot kibír kapacitáscsökkenés nélkül, a ReCyko akkumulátor minimális környezeti terhelése miatt is vonzó. A GP ReCyko Pro Photo akkumulátorok gyártása során ugyanis ügyelünk arra, hogy azok környezetbarátak legyenek. A gyártás során felhasználásra kerülnek már újrahasznosított anyagok is. Újrahasznosítható az alapanyagok többsége is, melyekből az akkumulátorok készülnek. A GP ráadásul a környezetbarát papírcsomagolásra is gondolt. A GP akkumulátor kiváló termék mindazok számára, akiknek fontos a természet védelme.

ReCyko
ReCyko Pro
ReCyko Pro Photo
ReCyko Cordless

Zseblámpák

Játékok

Távirányítós játékok

Egerek

Billentyűzetek

Meteorológiai állomások

Rádiók

Vakuk

Kompakt kamerák

Adó- Vevő

Vezeték nélküli telefonok

Napelemes lámpák
Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B2420
Termékszám 1033224201
EAN 4891199187032
akkumulátor mérete AA
kémiai összetétel NiMH
kategória/sorozat ReCyko Pro
tölthető igen
kapacitás 2 000 mAh
feszültség 1,2 V
típus HR6 (AA ceruza)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +50 °C
töltési ciklusok száma több, mint 500
súly 27 g
max. tárolási idő nincs megadva
márka GP
méretek 14,5 × 50,5 mm
értékesítési csomagolás 4 db, kis papír doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok