Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Super Alkáli elem 9V 1db/fólia

GP Super Alkáli elem 9V 1db/fólia

Cikkszám B1350
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
kapacitás
értékesítési csomagolás
Raktáron
2023. jan. 31. Nálad
1 250 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Termék leírás

Az alkálielemeknek ezt a bevezető sorozatát az alacsony energiaigényű eszközökben történő használatuk esetén a kiemelkedő tartósság jellemzi.
Ezek az elemek akkor a leghatékonyabbak, ha alacsony fogyasztású eszközök hosszú időtartamú energiaellátását kell biztosítaniuk, mint például:
távirányítók, órák, riasztók, számológépek, különféle vezeték nélküli érzékelők vagy billentyűzetek. A szén-cink és a cink-klorid elemekkel szemben ezek eltarthatósága akár 5 év is lehet. Üzemi hőmérsékletük -20 °C és +60 °C közötti.

Bővített leírás

Az GP Super Alkaline elemek minden háztartásban alapdarabnak számítanak. A legjobban használhatóak minden olyan eszközben, amely alacsony áramfelvétellel rendelkezik, mint például távvezérlők, játékok, füstérzékelők és vezeték nélküli mikrofonok. A hagyományos cink-szén vagy cink-klorid akkumulátorokhoz képest akár 7× több energiát biztosítanak.

 

A legtöbbünk az optimális ár–teljesítmény–élettartam arányt keresi, amikor eldobható elemeket vásárol. Ezek a 9 V-os alkáli elemek egyszerre minden igényt kielégítenek. Minimális pénzért például 16 órán keresztül táplálja a távirányítót, és 390 napig működteti a füstérzékelőt.

 
 

Évek múlva is tele energiával

A kiváló minőségű akkumulátorok kialakítása és a GP szakembereinek értékes know-how-ja garantálja, hogy ezek az eldobható akkumulátorok még 5 évnyi fiókban tárolás után is 100%-os energiát adnak Önnek.

Az eldobható akkumulátorok még mindig tele vannak energiával.

Maximális szivárgásvédelem

A GP alkáli elemek ezen alapkategóriája is szivárgásvédelemmel rendelkezik. Tehát mindaddig használhatja őket, amíg elegendő energiával rendelkeznek a készülék áramellátásához anélkül, hogy szivárognának és károsítanák az elektronikát.

Az akkumulátor-szakértőktől

A minőségi 9V-os akkumulátorok nem teremnek a fán. Létezésük mögött több éves kutatás áll, tapasztalt fejlesztők irányítása alatt, és egy modern gyártósorral. A GP mindkettővel büszkélkedhet. Ennek eredményeként évtizedek óta prémium minőségű akkumulátorokkal látja el Önt.

 
Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B1350
Termékszám 1013501000
EAN 4891199006500
akkumulátor mérete 9 V
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Super Alkaline
tölthető nem
kapacitás nincs megadva
feszültség 9 V
típus 6LF22 9 V (6LR61)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +60 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 47 g
max. tárolási idő 5 év
márka GP
méretek 26,5 × 17,5 × 48,5 mm
értékesítési csomagolás 1 db, fólia
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok