Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Super Alkáli elem 9V 1db/fólia

GP Super Alkáli elem 9V 1db/fólia

Cikkszám B1350
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Termék leírás

Az alkálielemeknek ezt a bevezető sorozatát az alacsony energiaigényű eszközökben történő használatuk esetén a kiemelkedő tartósság jellemzi.
Ezek az elemek akkor a leghatékonyabbak, ha alacsony fogyasztású eszközök hosszú időtartamú energiaellátását kell biztosítaniuk, mint például:
távirányítók, órák, riasztók, számológépek, különféle vezeték nélküli érzékelők vagy billentyűzetek. A szén-cink és a cink-klorid elemekkel szemben ezek eltarthatósága akár 5 év is lehet. Üzemi hőmérsékletük -20 °C és +60 °C közötti.

Bővített leírás

A GP Super Alkaline elem minden háztartás alapvető felszereléséhez hozzátartozik. Legjobban az alacsony energiafogyasztású készülékekben használható, mint a távirányító, játékok, füstérzékelők és vezeték nélküli mikrofonok. A hagyományos szén-cink vagy cink-klorid elemekkel szemben akár 7x nagyobb mennyiségű energiát biztosít.

Vásárlás során többségünk egyszer használatos elemeket keres, optimális ár-teljesítmény-élettartam aránnyal. Ezek a 9 V-os alkálielemek egyszerre elégítenek ki minden szükségletet. Egészen kis összegért a távirányítója például 16 órán át aktív, a füstérzékelő pedig 390 napon át működik.

Éveken át még mindig tele energiával

Az elemek minőségi szerkezete és a GP szakértőinek értékes know-how-ja biztosítja, hogy ezek az egyszer használatos elemek akár 5 éven át a fiókban történő tárolást követően is 100%-os energiát szolgáltatnak.

Maximális védelem a kifolyással szemben

A GP alkálielemek eme alapcsaládja is rendelkezik kifolyással szembeni védelemmel. Így mindaddig nyugodtan használhatja, amíg elegendő energiával rendelkeznek készüléke ellátásához, anélkül, hogy kifolynának és tönkretennék elektromos eszközeit.

Elemszakértőktől

A minőségi 9 V-os elemek nem a fán teremnek. Létezésük hosszú évek tapasztalt fejlesztők által irányított kutatásának és a modern gyártósoroknak köszönhető. A GP vállalat mindkettővel dicsekedhet. Ennek köszönhetően évtizedek óta ellátja Önt első osztályú elemekkel.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B1350
Termékszám 1013501000
EAN 4891199006500
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok