Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Super Alkáli elem 9V 4db/fólia

GP Super Alkáli elem 9V 4db/fólia

Cikkszám B13504
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
kapacitás
értékesítési csomagolás
Raktáron
2023. febr. 8. Nálad
4 692 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

Az GP Super Alkaline elemek minden háztartásban alapdarabnak számítanak. A legjobban használhatóak minden olyan eszközben, amely alacsony áramfelvétellel rendelkezik, mint például távvezérlők, játékok, füstérzékelők és vezeték nélküli mikrofonok. A hagyományos cink-szén vagy cink-klorid akkumulátorokhoz képest akár 7-szer több energiát biztosítanak.

A legtöbbünk az optimális ár-teljesítmény-élettartam arányt keresi, amikor eldobható elemeket vásárol. Ezek a 9 V-os alkáli elemek egyszerre minden igényt kielégítenek. Minimális pénzért például 16 órán keresztül táplálja a távirányítót, és 390 napig működteti a füstérzékelőt.

Egy év múlva is tele energiával

A kiváló minőségű akkumulátorok kialakítása és a GP szakembereinek értékes know-how-ja garantálja, hogy ezek az eldobható akkumulátorok még 5 évnyi fiókban tárolás után is 100%-os energiát adnak Önnek.

Maximális szivárgásvédelem

A GP alkáli elemek ezen alapkategóriája is szivárgásvédelemmel van ellátva. Tehát mindaddig használhatja őket, amíg elegendő energiával rendelkeznek a készülékek áramellátásához anélkül, hogy szivárognának és károsítanák az elektronikát.

Az akkumulátor-szakértőktől

A minőségi 9V-os akkumulátorok nem teremnek a fán. Létezésük mögött több éves kutatás áll, tapasztalt fejlesztők irányítása alatt, és egy korszerű gyártósorral. A GP mindkettővel büszkélkedhet. Ennek eredményeként évtizedek óta prémium minőségű akkumulátorokkal látja el Önt.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B13504
Termékszám 1013504000
EAN 4891199200489
akkumulátor mérete 9 V
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Super Alkaline
tölthető nem
kapacitás nincs megadva
feszültség 9 V
típus 6LF22 9 V (1604)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +60 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 47 g
max. tárolási idő 5 év
márka GP
méretek 26,5 × 17,5 × 48,5 mm
értékesítési csomagolás 4 db, fólia
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok