Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Super Alkáli elem AAA 10db/fólia

GP Super Alkáli elem AAA 10db/fólia

Cikkszám B1310G
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
kapacitás
értékesítési csomagolás
Raktáron
2023. febr. 1. Nálad
2 390 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

A GP Batteries a világ 5 legnagyobb elemgyártójának egyike, Délkelet-Ázsiában a legtöbb fogyasztói elemet gyártja, tulajdonosa a legfejlettebb teljesen automatizált alkáli elemgyártó vonalnak és a legnagyobb újratölthető elemgyártó vonalnak Kínában. A több mint 50 éves működése során számos szabadalmat és díjat nyert. Ezért teljes mértékben megbízhat benne.

A GP Super Alkaline elemek minden háztartás nélkülözhetetlen részei. Az összes olyan eszközben a legjobban használhatóak, amelyek alacsony áramfelvétellel rendelkeznek, mint például ébresztőórák, TV távirányítók, játékszerek, távvezérlők, vezeték nélküli egerek a számítógépből vagy billentyűzetek. A hagyományos cink-szén vagy cink-klorid akkumulátorokhoz képest akár 7× több energiát biztosítanak.

A legtöbbünk az optimális ár–teljesítmény–élettartam arányt keresi, amikor eldobható elemeket vásárol. Ezek a mikroalkalikus elemek egyszerre minden igényt kielégítenek. Minimális pénzért például 6 órán keresztül intenzíven világítanak a égővel és 11 órán keresztül gyermeked kedvenc játékával.

Přehled využití

Évek múltán is tele van energiával

Az eldobható elemeket általában legfeljebb 5 évig ajánlott tárolni. Ezután veszítenek az állóképességükből, és megnő a lefolyás veszélye. A GP alkáli elemek 2 évvel tovább tartanak, mint új korukban.

Maximális szivárgásvédelem

A GP alkáli elemek ezen alapkategóriája is szivárgásvédelemmel rendelkezik. Tehát mindaddig használhatja őket, amíg elegendő energiával rendelkeznek a készülék áramellátásához anélkül, hogy szivárognának és károsítanák az elektronikát.

Az elemszakértőktől

A minőségi AAA elemek nem teremnek a fán. Létezésük mögött több éves kutatás áll, tapasztalt fejlesztők irányítása alatt, és egy modern gyártósorral. A GP mindkettővel büszkélkedhet. Ennek eredményeként évtizedek óta prémium minőségű akkumulátorokkal látja el Önt.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B1310G
Termékszám 1013100102
EAN 4891199141935
akkumulátor mérete AAA
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Super Alkaline
tölthető nem
kapacitás nincs megadva
feszültség 1,5 V
típus LR03 (AAA mikroceruza)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +54 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 11,4 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 10,5 × 44,5 mm
értékesítési csomagolás 10 db, fólia
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok