Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Super Alkáli elem LR14 (C) 2db/fólia

GP Super Alkáli elem LR14 (C) 2db/fólia

Cikkszám B1330
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
kapacitás
értékesítési csomagolás
Raktáron
2023. febr. 1. Nálad
1 550 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Bővített leírás

A GP Batteries a világ 5 legnagyobb elemgyártójának egyike, Délkelet-Ázsiában a legtöbb fogyasztói elemet gyártja, tulajdonosa a legfejlettebb teljesen automatizált alkáli elemgyártó vonalnak és a legnagyobb újratölthető elemgyártó vonalnak Kínában. A több mint 50 éves működése során számos szabadalmat és díjat nyert. Ezért teljes mértékben megbízhat benne.

Az GP Super Alkaline elemek minden háztartás alaptartozékai. A legjobban használhatóak minden olyan eszközben, amely kis áramfelvétellel rendelkezik, mint például játékeszközök, tűzhelyek vagy rádiók. A hagyományos cink-szén vagy cink-klorid akkumulátorokhoz képest akár 7   több energiát biztosítanak.

 
A legtöbbünk az optimális árat–teljesítményt–élettartamot keresi, amikor eldobható elemeket vásárol. Ezek a „kis mono“ alkáli elemek egyszerre minden igényt kielégítenek. Minimális pénzért például 14 órán át intenzív megvilágítással látják el a zseblámpát, és 22 órán át mozgatják a kis csirkefogó kedvenc játékát.

Přehled využití

Évek múltán is tele van energiával

Az eldobható elemeket általában legfeljebb 5 évig ajánlott tárolni. Ezután veszítenek az állóképességükből, és megnő a lefolyás veszélye. A GP alkáli elemek 2 évvel tovább tartanak, mint új korukban.

Maximális szivárgásvédelem

A GP alkáli elemek ezen alapkategóriája is szivárgásvédelemmel rendelkezik. Tehát mindaddig használhatja őket, amíg elegendő energiával rendelkeznek a készülék áramellátásához anélkül, hogy szivárognának és károsítanák az elektronikát.

Az akkumulátor-szakértőktől

A minőségi C akkumulátorok nem teremnek a fán. Létezésük mögött több éves kutatás áll, tapasztalt fejlesztők irányítása alatt, és egy korszerű gyártósorral. A GP mindkettővel büszkélkedhet. Ennek eredményeként évtizedek óta prémium minőségű akkumulátorokkal látja el Önt.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B1330
Termékszám 1013302000
EAN 4891199006463
akkumulátor mérete C
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Super Alkaline
tölthető nem
kapacitás nincs megadva
feszültség 1,5 V
típus LR14 (C bébi)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +54 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 60 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 26,2 × 50,0 mm
értékesítési csomagolás 2 db, fólia
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok