Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Super Alkáli elemcsomag 6LF22 (9V) 8db/bliszter

GP Super Alkáli elemcsomag 6LF22 (9V) 8db/bliszter

Cikkszám B1351A
kapacitás
értékesítési csomagolás

7 390 Ft
Raktáron
2022. szept. 29. Nálad
Az árak csomag egységenként.
7000 Ft feletti vásárlás esetén ajándék éjjeli lámpát adunk
akkumulátor mérete 9 V
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Super Alkaline
tölthető nem
További paraméterek
Alapadatok
Márka GP
Cikkszám B1351A
Termékszám 1013511001
EAN 8592920071380

Termék leírás

Az alkálielemeknek ezt a bevezető sorozatát az alacsony energiaigényű eszközökben történő használatuk esetén a kiemelkedő tartósság jellemzi.
Ezek az elemek akkor a leghatékonyabbak, ha alacsony fogyasztású eszközök hosszú időtartamú energiaellátását kell biztosítaniuk, mint például: távirányítók, órák, riasztók, számológépek, különféle vezeték nélküli érzékelők vagy billentyűzetek.
A szén-cink és a cink-klorid elemekkel szemben ezek eltarthatósága akár 5 év is lehet. Üzemi hőmérsékletük -20 °C és +60 °C közötti.

Bővített leírás

A GP Super Alkaline elem minden háztartás alapvető felszereléséhez hozzátartozik. Legjobban az alacsony energiafogyasztású készülékekben használható, mint a távirányító, játékok, füstérzékelők és vezeték nélküli mikrofonok. A hagyományos szén-cink vagy cink-klorid elemekkel szemben akár 7x nagyobb mennyiségű energiát biztosít.

 

Vásárlás során többségünk egyszer használatos elemeket keres, optimális ár-teljesítmény-élettartam aránnyal. Ezek a 9 V-os alkálielemek egyszerre elégítenek ki minden szükségletet. Egészen kis összegért a távirányítója például 16 órán át aktív, a füstérzékelő pedig 390 napon át működik.

 
 

Éveken át még mindig tele energiával

Az elemek minőségi szerkezete és a GP szakértőinek értékes know-how-ja biztosítja, hogy ezek az egyszer használatos elemek akár 5 éven át a fiókban történő tárolást követően is 100%-os energiát szolgáltatnak.

Maximális védelem a kifolyással szemben

A GP alkálielemek eme alapcsaládja is rendelkezik kifolyással szembeni védelemmel. Így mindaddig nyugodtan használhatja, amíg elegendő energiával rendelkeznek készüléke ellátásához, anélkül, hogy kifolynának és tönkretennék elektromos eszközeit.

Elemszakértőktől

A minőségi 9 V-os elemek nem a fán teremnek. Létezésük hosszú évek tapasztalt fejlesztők által irányított kutatásának és a modern gyártósoroknak köszönhető. A GP vállalat mindkettővel dicsekedhet. Ennek köszönhetően évtizedek óta ellátja Önt első osztályú elemekkel.

 

A legfontosabb paraméterek
akkumulátor mérete 9 V
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Super Alkaline
tölthető nem
Egyéb paraméterek
kapacitás nincs megadva
feszültség 9 V
típus 6LF22 9 V (6LR61)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +60 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 47 g
max. tárolási idő 5 év
márka GP
méretek 26,5 × 17,5 × 48,5 mm
értékesítési csomagolás 8 db, bliszter
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.