Főoldal Elemek és akkumulátorok Eldobható elemek GP Ultra Plus Alkáli elem LR14 (C) 2db/bliszter

GP Ultra Plus Alkáli elem LR14 (C) 2db/bliszter

Cikkszám B1731
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. jan. 31. Nálad
1 890 Ft
Örömmel adok tanácsot
Leírás

Termék leírás

Ez a felső kategóriás alkálielem-család a legigényesebb, maximális energiaigényű készülékek ellátásában tanúsít egyedülálló tartósságot. Akár 60%-kal több energiát biztosítanak, mint egy normál alkálielem.
Ezek az elemek akkor a leghatékonyabbak, ha nagy és ugrásszerű fogyasztású eszközök energiaellátását kell biztosítaniuk, mint például:
digitális fényképezőgépek, fényképészeti vakuk, MP3/MP4 lejátszók, távirányítós játékok. Ezek az elemek akár 10 éves eltarthatósági idővel rendelkeznek. Üzemi hőmérsékletük -20 °C és +54 °C közötti.

Bővített leírás

 
Az GP Ultra+ alkáli elemek igazán nagy teljesítményű erőművek az elektronikához, akár 60 %-kal több energiával, mint a hagyományos alkáli elemek. Ezek még a legnagyobb energiaigényű eszközöket –játékokat, lámpákat vagy rádiókat is életben tartják – és sokkal tovább, mint ahogy azt megszoktuk.

Ezek a „kis mono“ elemek többek között fel vannak szerelve olyan elektródákkal, amelyeknek nagyobb a vezetőképessége, mint a és az elektronikája sokkal tovább tart. Csak hogy érzékeltessük, a zseblámpa 25 órán át világít, a rádió pedig 30 órán át működik.

Přehled využití

Évek múltán is tele van energiával

Az eldobható elemeket általában legfeljebb 5 évig ajánlott tárolni. Ezután veszítenek az állóképességükből, és megnő a lefolyás veszélye. A GP alkáli elemek 2 évvel tovább tartanak, mint új korukban.

Maximális szivárgásvédelem

A GP alkáli elemek e legerősebb termékcsaládja szivárgásvédelemmel van ellátva. Tehát mindaddig használhatja őket, amíg elegendő energiával rendelkeznek a készülékek áramellátásához anélkül, hogy szivárognának és károsítanák az elektronikát.

Az akkumulátor-szakértőktől

A minőségi C akkumulátorok nem teremnek a fán. Létezésük mögött több éves kutatás áll, tapasztalt fejlesztők irányítása alatt, és egy korszerű gyártósorral. A GP mindkettővel büszkélkedhet. Ennek eredményeként évtizedek óta prémium minőségű akkumulátorokkal látja el Önt.

A GP Batteries a világ 5 legnagyobb elemgyártójának egyike, amely a legtöbb fogyasztói elemet gyártja Délkelet-Ázsiában, tulajdonosa a legfejlettebb teljesen automatizált alkáli elemgyártó vonalnak és a legnagyobb újratölthető elemgyártó vonalnak Kínában. A több mint 50 éves működése során számos szabadalmat és díjat nyert. Ezért teljes mértékben megbízhat benne.

Paraméterek

Paraméterek

Márka GP
Cikkszám B1731
Termékszám 1017312000
EAN 4891199100390
akkumulátor mérete C
kémiai összetétel alkáli
kategória/sorozat Ultra Plus Alkaline
tölthető nem
kapacitás nincs megadva
feszültség 1,5 V
típus LR14 (C bébi)
üzemi hőmérséklet -20 °C és +54 °C
töltési ciklusok száma nem tölthető
súly 70 g
max. tárolási idő 10 év
márka GP
méretek 26,2 × 50,0 mm
értékesítési csomagolás 2 db, bliszter
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok