Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Használati utasítás karácsonyi fényekhez

Használati utasítás karácsonyi fényekhez

STANDARD
összekapcsolható rendszer
Rajta!

A klasszikus összeköthető világítás alkalmas az otthonok és kertek dekorálására egyaránt. Egyetlen tápegységgel akár 800 LED is világíthat. Választhat fényfüzérek, jégcsap füzérek, fényfüggönyök és hálók közül.

STANDARD összekapcsolható rendszer

 

Válasszon tápegységet

Válasszon hosszabbító kábeleket

Válassza ki az elosztót

Válassza ki a füzért

Válassza ki a jégcsapokat

Válasszon fényfüggönyt

Válassza ki a hálót

Válassza ki a csillagot

PROFI
összekapcsolható rendszer
Rajta!

A PROFI változatot elsősorban a nagyobb tartósság jellemzi. Minden kábel gumiból készült, és vastagabb, mint a klasszikus PVC kábel. Egy tápegységgel akár 500 LED is világíthat.

PROFI összekapcsolható
rendszer

 

Válasszon tápegységet

Válasszon hosszabbító kábeleket

Válassza ki az elosztót

Válassza ki a füzért

Válassza ki a jégcsapokat

 
 

A tápegység az első szükséges elem a világítás csatlakoztatásához. Kínálatunkban különböző változatokat talál, időzítővel vagy anélkül is.

A hosszabbító kábel egy opcionális tartozék, amellyel akár 10 méterrel is meghosszabbíthatja a teljes rendszert. Az elosztó két összeköthető végre bontja a világítást. Ez lehetővé teszi, hogy több irányba tereljük a füzéreket, ezáltal valóban térbeli karácsonyi dekorációt alkossunk.

Az összeköthető fényfüzér egy népszerű és hagyományos választás mindenki számára, amellyel biztosan jól dönt. Ez egy klasszikus, egyszerű kialakítású termék, ahol a lámpák egyetlen kábelen vannak elhelyezve. Széles színskálából választhatja ki az Önnek legjobban tetszőt, a meleg és hideg fehértől a kék, a piros és az úgynevezett többszínű változatig.

Az összekapcsolható jégcsapok a csatlakoztatható világítás legelső "háromdimenziós" megoldásai. A jégcsap alakú füzér több LED lámpával ellátott láncból áll, melyek mindegyike különböző hosszúságú, ennek köszönhetően természetes jégcsapok benyomását kelti. A normál világítási mód mellett villogó vagy pulzáló opciók közül is választhat. A pulzáló jégcsapok fényeinek színei fokozatosan váltanak egyikről a másikra, míg a villogó jégcsapok színe azonnal változik.

Az összekapcsolható fényfüggöny hasonló a jégcsap füzérekhez. A legfőbb különbség az, hogy ennél a terméknél a LED lámpákkal ellátott füzérek azonos hosszúságúak. A fényfüggönyök mérete 1 x 2 m, a LED lámpák száma 10 db. Meleg fehér vagy hideg fehér színű változat közül választhat.

Az összeköthető fényhálók abban különböznek az előzőektől, hogy a lámpák sakktábla mintában vannak összekötve egymással. Mérete 2 x 1,5 m, 160 LED lámpával. A fényfüggönyökhöz hasonlóan kétféle színt kínálunk: meleg és hideg fehér változatot.