Főoldal Karácsonyi világítás Profi connecting systems Hosszabbító kábel sorolható Profi fényfüzérekhez, fehér, 10 m, kültéri és beltéri

Hosszabbító kábel sorolható Profi fényfüzérekhez, fehér, 10 m, kültéri és beltéri

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. dec. 6. Nálad
1 992 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ADVENT20
2 490 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY2280

Bővített leírás

Fényt minden alkalomra!

A CONNECT SYSTEM rendszerekben nélkülözhetetlen helyet foglalnak el a hosszabbító kábelek és elosztók. Ezeket különösen arra használhatja, hogy távoli helyekre vigyen áramot, amelyeket meg kíván világítani, vagy hogy elágazásként a tápegységet vagy a LED-es fényfüzéreket több irányba továbbítsa. 

Egyszerű és gyors csatlakoztatás

A megvásárolt lánc hosszát szeretné növelni vagy hosszabbító kábelhez vagy hubhoz csatlakoztatni? Elkezdte a háza vagy a belső terek díszítését, és egy idő után bővíteni vagy változtatni szeretne? A CONNECT SYSTEM STANDARD és PROFI rendszerrel a műanyag jumperek segítségével egyszerű és gyors!

CONNECT SYSTEM PROFI

A CONNECT SYSTEM PROFI csatlakozórendszer IP44-es védettségének köszönhetően beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. Ez jellemzi a megnövelt anyagállóság és a meghosszabbított 3 éves garancia. A kiváló minőségű gumikábelek lehetővé teszik az egész éves telepítést anélkül, hogy bármilyen hőmérsékleti körülmények között szétszerelésre lenne szükség. Válasszon a szabványos láncok, léptetők és klaszterek közül. Egyetlen tápegységről(A) hosszabbító kábelekre, elosztókra(B) és LED fényelemek(C) akár 500 LED-lámpát is képesek ellátni .

Egyszerű telepítés

A CONNECT SYSTEM egyes LED-es fényelemei (C) a STANDARD és PROFI változatban összekapcsolhatók, kombinálhatók és elágazhatók és díszíthetők akár távoli helyeken is a hosszabbítók és elosztók (B) segítségével. A további komponensekkel történő fokozatos bővítéssel professzionális és kiterjedt világítás érhető el magas kezdeti beruházás nélkül. Az összekapcsolható LED-világítás így ideális választás a látványos kültéri dekorációkhoz, ahol a hagyományos láncok hossza nem elegendő. Mindenki telepítheti a rendszert.

1. lépés: Kicsomagolás és előkészítés

 

2. lépés: Telepítés

 

3. lépés: Élvezd a világítást

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám D2ZW01
Termékszám 1550025002
EAN 8592920094488
termék hosszabbító kábel
időzítő nem
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    Péter
    Megrendelt 2023. nov. 12.
    Már 4 éve használok ilyen hosszabbítót, meg vagyok vele elégedve. Csak ajánlani tudom.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok