Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Hosszabbító kábelek és aljzatok Kábeldobok és hosszabbítók Kábeldob 15 m / 4 aljzat / fekete / PVC / 230 V / 1 mm2

Kábeldob 15 m / 4 aljzat / fekete / PVC / 230 V / 1 mm2

Cikkszám P19515
Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
hossz
vezeték keresztmetszet
Raktáron
2024. júl. 25. Nálad
9 490 Ft
Leírás

Termék leírás

Minőségi SCHUKO hosszabbítókábel-feltekerő dob. 230 V~ feszültségű hálózatokhoz ideális. A dobnak köszönhetően kényelmesen használható.

Bővített leírás

Kábeldob 15 m

Az idő pénz, ne pazarolja értéktelen munkaeszközökre! Csak olyan elektromos felszerelést válasszon, amely többet nyújt az átlagosnál. Az EMOS 15 méteres kábeldob 4 aljzatot, termikus biztosítékot, féket és tekercset kínál Önnek, amely szinte törhetetlen ABS műanyagból (ellenáll a véletlen eséseknek) készült fémkerettel ellátva. Ha jól vigyázol rá, akkor egy életen át problémamentesen szolgál majd téged.

Műhelybe, garázsba és otthonra

Valószínűleg nem fogsz hosszabbító kábeldobot tenni a nappalidban, de ha szerelő, villanyszerelő, vagy otthoni barkácsoló vagy, akkor ez az első, amit be kell szerezned. A 15 m kábel magas minőségű PVC külső borítással és 1 mm² vezetékkel rendelkezik a beltéri munkákhoz. A forgó dobnak köszönhetően a vele való munkavégzés kényelmes, gyors és egyszerű.

Praktikus kiegészítők

Egyszerűen letekerheti a hosszabbító kábelt a dobról, hogy megkönnyítse a munkát. Hogy még a visszatekerés is kényelmes legyen, a dob egy vezetőszemmel van ellátva, amely megakadályozza, hogy a kábel meggörbüljön és összegabalyodjon. A dob kényelmes szállítása és a kábel nem kívánt kitekerésének megakadályozása érdekében a dobtest tekercsfékkel van ellátva, amely megbízhatóan akadályozza meg a dobtest elfordulását.

Első a biztonság

A kábeldob biztonságos működéséről a beépített termikus biztosíték gondoskodik. Amennyiben a hosszabbító túlterhelődik és felmelegszik a termikus biztosíték beállított határértékéig, az áramkör megszakad, és nem keletkezik kábelkár vagy tűz. Amint a vezeték hőmérséklete normalizálódik, és Ön is pihent egy kicsit, újra munkához is láthat

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P19515
Termékszám 1928141500
EAN 8595025368218
hossz 15 m
vezeték keresztmetszet 1,0 mm²
termék kábeldob mozgatható központta
feszültség 230 V
áramerősség 10 A
védettség IP20
aljzatok száma 4
szigetelés típusa PVC
egyéb funkciók nem
hőkioldó biztosíték igen
vezeték H05VV-F3G
szín nincs megadva
max. terhelés szétbontva 10 A max./2 300 W
max. terhelés feltekerve 4 A max./920 W
gyerekzár nem
súly nincs megadva
méretek 210 mm
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok