Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Hosszabbító kábelek és aljzatok Kábeldobok és hosszabbítók Kábeldob 25 m / 4 aljzat / fekete / PVC / 230 V / 1,5 mm2

Kábeldob 25 m / 4 aljzat / fekete / PVC / 230 V / 1,5 mm2

Cikkszám P19427
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. ápr. 17. Nálad
23 390 Ft
Leírás

Termék leírás

Minőségi SCHUKO hosszabbítókábel-feltekerő dob. 230 V~ feszültségű hálózatokhoz ideális. A dobnak köszönhetően kényelmesen használható.

Bővített leírás

25 m-es kábeldob rögzített középponttal

Az idő pénz, ne pazarolja értéktelen munkaeszközökre! Csak olyan elektromos felszerelést válasszon, amely többet nyújt az átlagosnál. Az EMOS 25 m kábeldob 4 aljzatot, rögzített középpontot, termikus biztosítékot, féket és tekercset kínál Önnek, amely szinte törhetetlen ABS műanyagból (ellenáll a véletlen eséseknek) készült fémkeretettel ellátva. Ha jól vigyázol rá, egy életen át problémamentesen szolgál majd téged.

A praktikus fix középpontja megakadályozza a kábelek véletlenszerű összegabalyodását és nagyban megkönnyíti a bedugott elektromos készülékek kezelését.

 

A rögzített középpont funkcionalitás bemutatása dobokban

Nincs több gubanc!

A normál kábeldobok esetében a dob tekercseléskor teljesen körbefordul, így a csatlakoztatott elektromos szerszámok kábelei egymásba gabalyodnak.

Ezekkel ellentétben az EMOS kábeldobnak fix középpontja van, ezért Ön szükség szerint változtathatja a kábel hosszúságát, még csatlakoztatott elektromos szerszámokkal is. Így azok leválasztása nem jelent többletmunkát az Ön számára!

 

Műhelybe, garázsba és otthonra

Valószínűleg nem fogsz hosszabbító kábeldobot tenni a nappalidban, de ha szerelő, villanyszerelő, vagy otthoni barkácsoló vagy, akkor ez az első, amit be kell szerezned. A 25 m kábel magas minőségű PVC külső borítással és 1,5 mm² vezetékkel rendelkezik a beltéri munkákhoz. A forgó dobnak köszönhetően a vele való munkavégzés kényelmes, gyors és egyszerű.

 

Praktikus kiegészítők

Egyszerűen letekerheti a hosszabbító kábelt a dobról, hogy megkönnyítse a munkát. Hogy még a visszatekerés is kényelmes legyen, a dob egy vezetőszemmel van ellátva, amely megakadályozza, hogy a kábel meggörbüljön és összegabalyodjon. A dob kényelmes szállítása és a kábel nem kívánt kitekerésének megakadályozása érdekében a dobtest tekercsfékkel van ellátva, amely megbízhatóan akadályozza meg a dobtest elfordulását.

 

Első a biztonság!

A kábeldob biztonságos működéséről a beépített termikus biztosíték gondoskodik. Amennyiben a hosszabbító túlterhelődik és felmelegszik a termikus biztosíték beállított határértékéig, az áramkör megszakad, és nem keletkezik kábelkár vagy tűz. Amint a vezeték hőmérséklete normalizálódik,és Ön is pihent egy kicsit, újra munkához is láthat.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P19427
Termékszám 1928042507
EAN 8595025389923
hossz 25 m
vezeték keresztmetszet 1,5 mm²
termék kábeldob rögzített középponttal
feszültség 230 V
áramerősség 13 A
védettség IP20
aljzatok száma 4
szigetelés típusa PVC
egyéb funkciók vezetőhurok, dob reteszelőféke, kapcsoló
hőkioldó biztosíték igen
vezeték H05VV-F3G
szín nincs megadva
max. terhelés szétbontva 13 A max./3 000 W
max. terhelés feltekerve 4,35 A max./1 000 W
gyerekzár igen
súly nincs megadva
méretek 250 mm
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok