Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Hosszabbító kábelek és aljzatok Kábeldobok és hosszabbítók Kültéri kábeldob 25 m / 4 aljzat / fekete / gumi-neoprén / 230V / 1,5 mm2

Kültéri kábeldob 25 m / 4 aljzat / fekete / gumi-neoprén / 230V / 1,5 mm2

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
hossz
vezeték keresztmetszet
Raktáron
2024. ápr. 24. Nálad
34 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Kültéri fém kábeldob 25 m

A hosszabbító kábel professzionális használatra készült, így akár négy elektromos eszköz egyidejű csatlakoztatását teszi lehetővé. A kábel könnyen feltekerhető a vezetőszem és a robusztus fém orsótest segítségével. A H07RN-F vezeték az építőipari vagy mezőgazdasági alkalmazásokban közepes és nagy mechanikai igénybevételt is elbír. A 1,5 mm² vezetékkeresztmetszetű kábel ellenáll a víznek, a nedvességnek, az alacsony és magas hőmérsékletnek -25 °C-tól +60 °C-ig, és így sokoldalúan alkalmazható. A hosszabbító kábel előnye a praktikus tekercsfék. Ha megbízható partnert keres, például építkezéshez, válassza a hosszú élettartamú EMOS kábeldobot.

A vezetőszem működésének bemutatása

Kábelhossz: 25 m

Ne engedje, hogy korlátozzák munka közben, őrizze meg maximális rugalmasságát! A 25 m hosszú kábel ideális professzionális használatra építkezéseken, lakásfelújításnál, vagy a mezőgazdaságban, egy szóval mindenhol, ahol szükség van az állandó áramellátásra.

Masszív szerkezetű dob

A tekercs robusztus felépítése és a dob fém háza megbízható párost alkot, amely hosszú élettartamot garantál, amit az 5 évre kiterjesztett garancia is bizonyít.

A kábel könnyű és sima feltekerését a praktikus vezetőszem biztosítja. A tekercsrögzítő fék megakadályozza, hogy a kábel véletlenszerű letekeredését, és rögzíti azt a kívánt pozícióban. Munka közben értékelni fogja az orsó könnyű kezelhetőségét és egyszerű használatát.

4 aljzat 2P + PE SCHUKO aljzat

Az előnye, hogy egyszerre akár 4 elektromos készüléket is csatlakoztathat. Az aljzatok 230 V~ feszültségnek felelnek meg. A termikus biztosíték megvédi a csatlakoztatott elektromos berendezéseket a hálózat túlterhelése által okozott károktól. Ha mégis túlterhelés következik be, a hőbiztosító automatikusan megszakítja az áramkört, így az Ön eszközei biztonságban lesznek.

IP44 védelem

Az IP44 minősítésű elektromos eszközök ellenállnak az idegen tárgyak, például kis szerszámok vagy vezetékek (> 1 mm) behatolásának. Védettek továbbá a minden irányból befröccsenő víz ellen. A kábeldob így kedvezőtlenebb körülmények között is biztonságosan használható - nedves és párás körülmények között is. A védettségi fokokat az EN 60529 határozza meg.

H07RN-F 1,5 mm² keresztmetszetű vezeték

A H07RN-F ellenáll a közepes és magas mechanikai igénybevételeknek az építőiparban vagy a mezőgazdaságban. Megbízható segítség mindenütt, ahol hőmérséklet- és páratartalom-ingadozások fordulhatnak elő, például kültéri építkezéseken. Az 1,5 mm²-es keresztmetszetű kábel ellenáll a nedvességnek és a -25 °C és +60 °C közötti hőingadozásnak is.

A feltekert kábel terhelhetősége 230 VAC: 4,35 A max./1.000 W, a letekert kábel terhelhetősége 230 VAC: 16 A max./3.680 W.

5 év kiterjesztett garancia

A tekercselődob szilárd szerkezete és a kiváló minőségi alkatrészek biztosítják a termék hosszú élettartamát. Ezért garantáljuk Önnek a szokásosnál 3 évvel hosszabb garanciális időszakot.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P19222
Termékszám 1928242502
EAN 8592920096383
hossz 25 m
vezeték keresztmetszet 1,5 mm²
termék kábeldob mozgatható központta
feszültség 230 V
áramerősség 16 A
védettség IP44
aljzatok száma 4
szigetelés típusa gumi/neopren
egyéb funkciók vezetőhurok, dob reteszelőféke
hőkioldó biztosíték igen
vezeték H07RN-F
szín fekete
max. terhelés szétbontva 16 A max./3 680 W
max. terhelés feltekerve 4,35 A max./1 000 W
gyerekzár nem
súly nincs megadva
méretek nincs megadva
garancia-időszak 5 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése (80%)
1 értékelés

  • 80%
    Péter
    Megrendelt 2023. nov. 27.
    H05-RN gumikábel, valóban kültérre való, nem úgy mint a többségében H05-RR beltéri gumikábellel szerelt hosszabítók. Masszív, de a dob feleslegesen nagy, a tartó állvány különösen, lehetne kisebb az egész. A feltekercselés segítő vezető egy odahegesztett "huzal", ez lehetne komolyabb. Ha most venném, inkább a kék szilikonkábeles változatot venném.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok