Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Hosszabbító kábelek és aljzatok Kábeldobok és hosszabbítók Kültéri kábeldob 50 m / 4 aljzat / fekete / gumi / 230 V / 1,5 mm2

Kültéri kábeldob 50 m / 4 aljzat / fekete / gumi / 230 V / 1,5 mm2

Cikkszám P08250
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. jún. 17. Nálad
32 392 Ft
20% kedvezmény
Írja be a kódot a kosárba: ELOSZTO20
40 490 Ft
Leírás

Termék leírás

Minőségi gumi SCHUKO hosszabbítókábel-feltekerő dob. 230 V~ feszültségű hálózatokhoz ideális. A dobnak köszönhetően kényelmesen használható.

Bővített leírás

Kültéri kábeldob 50 m

Az idő pénz, ne pazarolja értéktelen munkaeszközökre! Csak olyan elektromos felszerelést válasszon, amely valami pluszt nyújt a többihez képest. A kiváló minőségű, 50 m hosszúságú EMOS gumi hosszabbító kábel 4 aljzatot, hőbiztosítékot és szinte törhetetlen ABS műanyagból készült tárcsát kínál Önnek. A fémkeretnek köszönhetően ellenáll a nem kívánt eséseknek, és megfelelő gondozás mellett hosszú évekig szolgálja Önt.

 

A Profi gumiborítással ellátott kültéri kábeldob azoknak készült, akik mesteremberként, villanyszerelőként vagy építőiparban dolgozóként keresik a kenyerüket, de tökéletes partner lesz az igényesebb barkácsolók számára is.

Az EMOS kábeldob 1,5 mm2 keresztmetszetű vezetékkel és 50 m hosszal teljes egészében kiváló minőségű anyagokból készült, és a kültéri használatot is jól bírja. A forgó dobnak köszönhetően a vele való munka kényelmes, gyors és egyszerű.

Szélsőséges körülmények között is véd

Az IP44 védelemnek köszönhetően ez a munkaeszköz ellenáll az apró méretű szilárd tárgyaknak, és védett a fröccsenő víz ellen minden irányból.

Minőségi gumikábel H05RR-F3G

Magasfokú tűrőképesség mechanikai igénybevétel során, akár forró, hideg és nedves környezetben is. Az 1,5 mm2-es vezetékkeresztmetszetnek köszönhetően könnyen csatlakoztathat akár 16 A/ 3680 W teljesítményű berendezéseket is, amennyben a vezeték ki van tekerve.

A távolság nem akadály

A csatlakozókábel hosszának köszönhetően akár 50 méter távolságra is dolgozhat a konnektortól és nem kell a munkaterületek között fel-alá járkálnia. Ráadásul a dobon található 4 aljzatnak köszönhetően akár 4 munkaeszközt is csatlakoztathat egyszerre.

Első a biztonság

Ez a professzionális hosszabbító kábel termikus biztosítékkal van ellátva, hogy biztonságosan megvédje minden eszközét a túlmelegedéstől. Ha a hosszabbító kábel hőmérséklete a dob belsejében a termikus biztosíték beállított határértéke fölé emelkedik, az áramkör azonnal megszakad. Ez a biztosíték nem károsítja a készülékeit, és megvédi Önt a veszélyes balesetektől. Ha ez megtörténik, és a biztosíték megszakítja az áramkört, itt az ideje egy kis szünetnek. Ezután csak hagyja, hogy a biztosíték lehűljön, és már folytathatja is a munkát.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P08250
Termékszám 1928245000
EAN 8595025324931
hossz 50 m
vezeték keresztmetszet 1,5 mm²
termék kábeldob mozgatható központta
feszültség 230 V
áramerősség 16 A
védettség IP44
aljzatok száma 4
szigetelés típusa gumi
egyéb funkciók nem
hőkioldó biztosíték igen
vezeték H05RR-F3G
szín fekete
max. terhelés szétbontva 16 A max./3 680 W
max. terhelés feltekerve 4,8 A max./1 100 W
gyerekzár igen
súly nincs megadva
méretek 300 mm
garancia-időszak 3 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok