Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Hosszabbító kábelek és aljzatok Kábeldobok és hosszabbítók Kültéri kábeldob 50 m / 4 aljzat / fekete / gumi-neoprén / 230V / 1,5 mm2

Kültéri kábeldob 50 m / 4 aljzat / fekete / gumi-neoprén / 230V / 1,5 mm2

Cikkszám P19223
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
hossz
vezeték keresztmetszet
Raktáron
2024. ápr. 17. Nálad
51 690 Ft
Leírás

Bővített leírás

Kültéri kábeldob 50 m

A megbízható, 1,5 mm² keresztmetszetű hosszabbító kábel ellenáll a víznek, a nedvességnek, valamint a magas és alacsony hőmérsékletnek -25 °C-tól +60 °C-ig. Így sok lehetőséget kínál a professzionális felhasználásra, például az építőiparban vagy a mezőgazdaságban, ahol közepes vagy nagy mechanikai igénybevételnek vannak kitéve. Előnye az egyszerre akár négy elektromos készülék csatlakoztatása és az IP44-es védelmi fokozat. A kábel könnyű feltekeréséről a vezetőszem és a dob robusztus fémteste gondoskodik, amelyek együttesen garantálják a hosszú élettartamot és a könnyű kezelhetőséget a munka során.

A vezetőszem működésének bemutatása

Kábelhossz 50 m

Nagy távolságra van a hálózati csatlakozó a munkaterületen? Egy 50 m hosszúságú kábelnek köszönhetően igazán mobilis lesz munkája során, és elektromos berendezéseit akadály nélkül csatlakoztathatja oda, ahová csak szüksége van rá.

Robusztus dobtest

A robusztus dobtest és a fém keret kombínációja megbízhatóvá, erőssé és hosszú élettartamúvá teszi a kábeldobot. A vezetőszem biztosítja a könnyű és sima kábeltekercselést. Az tekercsfék megakadályozza a spontán fel- vagy letekerést, és pontosan úgy rögzíti a kábelt, ahogyan azt Ön igényli. A kábeldob ezeknek köszönhetően könnyen kezelhető és egyszerűen használható.

4 aljzat 2P + PE SCHUKO aljzat

Az előnye, hogy egyszerre akár 4 elektromos készüléket is csatlakoztathat. Az aljzatok 230 V~ feszültségnek felelnek meg. A termikus biztosíték megvédi a csatlakoztatott elektromos berendezéseket a hálózat túlterhelése által okozott károktól. Ha mégis túlterhelés következik be, a hőbiztosító automatikusan megszakítja az áramkört, így az Ön eszközei biztonságban lesznek.

IP44 védelem

Nedves, nyirkos környezetben dolgozik? Az IP44 minősítésű elektromos eszközök ellenállnak az idegen tárgyak, például kis szerszámok vagy vezetékek (> 1 mm) behatolásának. Védettek továbbá a minden irányból befröccsenő víz ellen. A kábeldob így kedvezőtlenebb körülmények között is biztonságosan használható - nedves és párás körülmények között is. A védettségi fokokat az EN 60529 határozza meg.

H07RN-F 1,5 mm² keresztmetszetű vezeték

A H07RN-F ellenáll a közepes és magas mechanikai igénybevételeknek az építőiparban vagy a mezőgazdaságban. Megbízható segítség mindenütt, ahol hőmérsékletés páratartalom-ingadozások fordulhatnak elő, például kültéri építkezéseken. Az 1,5 mm²-es keresztmetszetű kábel ellenáll a nedvességnek és a -25 °C és +60 °C közötti hőingadozásnak is. A feltekert kábel terhelhetősége 230 VAC: 4,35 A max./1.000 W, a letekert kábel terhelhetősége 230 VAC: 16 A max./3.680 W.

 

5 év kiterjesztett garancia

A tekercselődob masszív felépítése és a kiváló minőségű alkatrészek biztosítják a termék hosszú élettartamát, ezért 5 év garanciát biztosítunk Önnek.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P19223
Termékszám 1928245003
EAN 8592920096369
hossz 50 m
vezeték keresztmetszet 1,5 mm²
termék kábeldob mozgatható központta
feszültség 230 V
áramerősség 16 A
védettség IP44
aljzatok száma 4
szigetelés típusa gumi/neopren
egyéb funkciók vezetőhurok, dob reteszelőféke
hőkioldó biztosíték igen
vezeték H07RN-F
szín fekete
max. terhelés szétbontva 16 A max./3 680 W
max. terhelés feltekerve 4,35 A max./1 000 W
gyerekzár nem
súly nincs megadva
méretek nincs megadva
garancia-időszak 5 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok