Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Kapucsengők Kapucsengő nyomógombok Kültéri tartalék nyomógomb P5750 csengőhöz, elem nélküli

Kültéri tartalék nyomógomb P5750 csengőhöz, elem nélküli

Cikkszám P5750T
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. máj. 28. Nálad
3 990 Ft
Leírás

Bővített leírás

Nem marad le több látogatásról

Szüksége van egy kapucsengőre, és egyszerű és funkcionális megoldást keres? Szabadságot szeretne a gomb és a csengő elhelyezésében? A P5750 vezeték nélküli kapucsengő az Ön által keresett termék. Az otthonában is megtalálja a helyét, de irodában, üzletben vagy lakásban is tökéletesen használható. Amellett, hogy készen áll a kényelmes és egyszerű telepítésre, 10 rövid, nem feltűnő dallammal fog kedveskedni Önnek. A szabályozható csengőhangerő még 110 dB-ig gondoskodik arról, hogy egyetlen látogató se hiányolja Önt.
Nem kell azon aggódnia, hogy hova helyezze el a vízálló gombot, amely akár 150 m-re is elérheti a csengőt. Örömmel fogja tudni, hogy további gombokat párosíthat a csengőhöz, amelyek az "öntanuló" funkciónak köszönhetően nem zavarják a közelben lévő más csengőket.

Elérés és párosítás

Nagy a távolság a kaputól a vevőegységig? Az ajtócsengő akár 150 m távolságból is értesítheti Önt a bejövő látogatóról az érdekes dallamok egyikével, amelyek optikai jelzéssel rendelkeznek mind a gombon, mind a csengőn. Az igényes felhasználókat az is örömmel tölti el, hogy más vevőkészülékek és gombok is párosíthatók a rendszerrel.

Melódia és hangerő az ízlésednek megfelelően

Még egy csengő is feldobhatja a hangulatodat. A csengőre 10 rövid és nem feltűnő dallam közül választhat egyet. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet az előre beállított dallamok közül. Annak érdekében, hogy a csengő hangja mindig kellemes legyen az Ön számára, az 5 hangerőszint egyikét is beállíthatja 110 dB-ig.

A víz nem zavarja

Az IP44-es besorolású kapucsengő gomb teljesen felkészült a rossz időjárás hatásaira is. Az ajtóra vagy a kapura is elhelyezhető. A készlet úgynevezett "öntanuló" funkcióval rendelkezik - a csengő képes saját párosítási kódot generálni, amelyet a gomb megkap és tárol a memóriájában. Ennek a funkciónak köszönhetően a szomszédos ajtócsengők nem érintettek. A szerelvény így további gombokkal bővíthető.

Nem igényel elemet

A kapucsengő gomb 433,92 MHz-es frekvenciájú rádióhullámokon keresztül kommunikál. És mindezt akkumulátor nélkül is megteheti, így nem kell cserélni. Hogyan működhet a gomb elem nélkül? A csengőnek küldött jelzéshez szükséges energia a gomb megnyomásával jön létre. Végre egy egyszerű és funkcionális megoldás.

Előre beállított hangerőszintek

 Az EMOS P5750 csengő öt előre beállított hangerővel rendelkezik az optimális csengetési intenzitás beállításához. Ez megakadályozza, hogy meghallja a postást, a családi látogatót, vagy éppen ellenkezőleg, minden egyes csengetésnél hevesen rángatózzon.

 

Elegáns EMOS dizájn

A modern EMOS ajtócsengő elegáns fehér és piros színben, lekerekített, elegáns formákkal. Ez a termék eredeti, közvetlenül méretre készült formatervezéssel rendelkezik. A formatervezést és a műszaki kivitelezést szakértőink tervezték a Cseh Köztársaságban (EU). Ez az egyedi forma ezért nem található meg más termékben.   

 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5750T
Termékszám 3402118001
EAN 8592920097007
táplálás áramtalanított
védettség IP55
hatótávolság szabad területen akár 150 m
jelátviteli módszer vezeték nélküli
párosítási módszer self-learning (automatikus párosítás)
a csengőtípushoz tervezett P5750, P5750.2T, P5750.2R
jelátviteli frekvencia 433 MHz
nyomógomb méretek 24 × 90 × 40 mm
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A gomb a gomb megnyomásával maga állítja elő a szükséges energiát. A gomb 433,92 MHz-es rádióhullámokon keresztül kommunikál a csengővel.