25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2023.09.28-án ünnepnap miatt zárva tart! Kérjük, hogy megrendeléseiket ennek figyelembevételével szíveskedjenek leadni! Megértésüket köszönjük! EMOS HU Csapata
Főoldal Karácsonyi világítás Karácsonyi gyertyatartók gyertyák és lámpások LED dekoráció – 3x viasz gyertya, 3x AAA, időzítő

LED dekoráció – 3x viasz gyertya, 3x AAA, időzítő

Cikkszám DCCV15
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. okt. 3. Nálad
7 389 Ft
Leírás

Bővített leírás

Waxgyertyák lánggal

A gyertyák szerelmese vagy, de félsz a lángra kapástól? Ezután elvarázsolják Önt a praktikus lángos viaszgyertyák, amelyek energiatakarékos LED-eket használnak fényforrásként, és meleg fehér fényt bocsátanak ki (úgynevezett vintage). A design és a felhasznált anyag minőségének köszönhetően a gyertyák meggyújtáskor szinte megkülönböztethetetlenek a klasszikus gyertyáktól. Ezeket nem csak a karácsonyi estéken használhatja, hanem egész évben díszítik otthonát és kertjét. Ezekből tökéletes kiegészítője lehet egy partinak vagy esküvőnek, használhatja őket a gyerekszobában, a teraszon, erkélyen és más helyeken, ahol ez eddig biztonsági okokból nem volt lehetséges. A gyertyák AAA elemmel működnek, ami a klasszikus gyertyáknál többször hosszabb ideig tart.

Az időzítő funkciót biztosan élvezni fogja, ha aktiválja, a gyertya 6 órán át világít, majd 18 órán át kikapcsol.

A gyertya másszorosan világít, majd 18 órán át kikapcsol.

Adjon magának mesebeli karácsonyt!

A kényelmes és meghitt ünnepi hangulatot otthon vagy varázslatos sarkokat a kertben segít Önnek az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függődíszek, füzérek, fák, kivetítők és figurák - elkészítésében. A vásárlás eldöntésekor célszerű mérlegelni, hogy kültéri vagy kültéri elhelyezést tervez-e. A kültéri dekorációk beltéri díszítésre is felhasználhatók, és nagy részük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

360 fokos fotó

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám DCCV15
Termékszám 1550001022
EAN 8592920099056
termék gyertya
fény színe vintage
méretek 7,5 × 10/12,5/15 cm
használat beltéri
időzítő igen
távvezérlő nem
tápellátás típusa elem (9× AAA)
fényforrás LED
LED-ek száma 3× 1
tápvezeték hossza nincs megadva
kábel színe nincs megadva
fogyasztás 3× 0,06 W
bemeneti feszültség nincs megadva
kimeneti feszültség 3× 4,5 V DC
védettség IP20
élettartam 10 000 óra
anyag viasz
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok