Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Karácsonyi gyertyatartók gyertyák és lámpások LED dekoráció – 3x viaszgyertya, 3x 3x AAA, beltéri, vintage, távirányító

LED dekoráció – 3x viaszgyertya, 3x 3x AAA, beltéri, vintage, távirányító

Cikkszám DCCV07
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Nincs raktáron
9 590 Ft

Javasolt termékek

2 390
Ft
Raktáron
4 500
Ft
Raktáron
5 400
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

ZY2143

Bővített leírás

Vaxgyertyák távirányítóval

A gyertyák szerelmese vagy, de félsz a lángra kapástól? Ezután elvarázsolják Önt a praktikus, távirányítós viaszgyertyák, amelyek energiatakarékos LED-eket használnak fényforrásként, és meleg fehér fényt bocsátanak ki (úgynevezett vintage). A design és a felhasznált anyag minőségének köszönhetően a gyertyák megkülönböztethetetlenek a klasszikus gyertyáktól. Ezeket nem csak a karácsonyi estéken fogja használni, hanem egész évben díszítik otthonát és kertjét. Egy ünnepség vagy esküvő tökéletes kiegészítőjévé válhatnak, használhatja őket a gyerekszobában, a teraszon, erkélyen és más helyeken, ahol ez korábban biztonsági okokból nem volt lehetséges. A gyertyák AAA elemekkel működnek, amelyek a klasszikus gyertyáknál többször hosszabb ideig tartanak.

Az időzítő funkciót biztosan élvezni fogja, amely aktiválásakor a gyertya ismételten 6 órán át világít, majd 18 órán át kikapcsol. A tökéletes hangulatot gyorsan és egyszerűen teremtheti meg a mellékelt távirányítóval.

Adjon magának mesebeli karácsonyt!

A kényelmes és meghitt ünnepi hangulatot otthon vagy varázslatos sarkokat a kertben segít Önnek az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függő díszek, füzérek, fák, kivetítők és figurák készítése. A vásárlásról való döntéskor célszerű mérlegelni, hogy kültéri vagy kültéri elhelyezést tervez-e. A kültéri dekorációk beltéri díszítésre is felhasználhatók, és nagy részük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám DCCV07
Termékszám 1550001006
EAN 8592920093702
termék gyertya
fény színe vintage
méretek 7,5 × 10/12,5/15 cm
használat beltéri
időzítő igen
távvezérlő igen (1× CR2032, tartozék)
tápellátás típusa elem 9× AAA (nem a csomag része)
fényforrás LED
LED-ek száma 3× 1
tápvezeték hossza nincs megadva
kábel színe nincs megadva
fogyasztás 0,06 W
bemeneti feszültség nincs megadva
kimeneti feszültség 4,5 V DC
védettség IP20
élettartam 10 000 óra
anyag viasz
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 3 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok