25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2023.09.28-án ünnepnap miatt zárva tart! Kérjük, hogy megrendeléseiket ennek figyelembevételével szíveskedjenek leadni! Megértésüket köszönjük! EMOS HU Csapata
Főoldal Karácsonyi világítás Karácsonyi gyertyatartók gyertyák és lámpások LED dekoráció – lámpa, antik, fekete, villogó, 3x AAA, beltéri, vintage, időzítő

LED dekoráció – lámpa, antik, fekete, villogó, 3x AAA, beltéri, vintage, időzítő

Cikkszám DCLV02
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. okt. 2. Nálad
5 890 Ft

Javasolt termékek

2 390
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

ZY2115

Bővített leírás

Fekete antik lámpás gyertyával

Kevés dolog tud olyan kellemes hangulatot idézni, mint a lámpások és a finom fényük meleg fehér színű (úgynevezett vintage). A fekete antik lámpás gyertyával gyönyörű dekoráció, amelyet elhelyezhetünk egy ünnepi asztalra, ablakpárkányra, szekrényre vagy polcra. nem csak a karácsonyi estéken fogja használni, hanem egész évben díszítheti otthonát és kertjét, és tökéletes kiegészítője lesz egy ünnepségnek vagy esküvőnek. És ami fontos - biztosan nem kell aggódnia a nem kívánt tüzek miatt! Fényforrásként a hagyományos gyertyák helyett energiatakarékos LED-eket használ, amelyek AAA elemekkel működnek.

Az időzítő funkciót is szeretni fogod, amely aktiválásakor 6 órán keresztül folyamatosan világít, majd 18 órán keresztül kikapcsol.

Adjon magának mesebeli karácsonyt!

A kényelmes és meghitt ünnepi hangulatot otthon vagy varázslatos sarkokat a kertben segít Önnek az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függődíszek, füzérek, fák, vetítők és figurák - elkészítése. A vásárlásról való döntéskor célszerű mérlegelni, hogy kültéri vagy kültéri elhelyezést tervez-e. A kültéri dekorációk beltéri díszítésre is felhasználhatók, és nagy részük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám DCLV02
Termékszám 1550001014
EAN 8592920093788
termék lámpás
fény színe vintage
méretek 10,5 × 24 cm
használat beltéri
időzítő igen
távvezérlő nem
tápellátás típusa elem (3× AAA)
fényforrás LED
LED-ek száma 1
tápvezeték hossza nincs megadva
kábel színe nincs megadva
fogyasztás 0,06 W
bemeneti feszültség nincs megadva
kimeneti feszültség 4,5 V DC
védettség IP20
élettartam 10 000 óra
anyag műanyag
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok