Főoldal Izzók LED izzók LED izzó Classic JC / G4 / 1,9 W (21 W) / 200 lm / meleg fehér

LED izzó Classic JC / G4 / 1,9 W (21 W) / 200 lm / meleg fehér

Cikkszám ZQ8620
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
fogyasztás
értékesítési csomagolás
Raktáron
2024. febr. 28. Nálad
1 790 Ft
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám ZQ8620
Termékszám 1525735201
EAN 8592920046661
foglalat G4
fény színe meleg fehér
fogyasztás 1,9 W
helyettesítő 21 W
fényáram 200 lm
méretek 36 × 10 × 10 mm
sorozat CLASSIC
dimmelhető nem
forma JC
színhőmérséklet 3 000 K
feszültség 12 V
sugárzási szög 300°
színvisszaadási index (CRI) Ra >80
energiaosztály F
élettartam 30 000 óra
technológia LED
chipek száma nincs megadva
chipek típusa SMD
teljesítménytényező 0.71
kapcsolási ciklusok száma 25 000
fényhasznosítás 105 lm/W
garancia-időszak 3 év
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Az izzókban van egy elektronika a működésükhöz 12V egyenáramra és váltakozó áramra. Az Ön által említett villódzásgátlóra a 230 V-os izzókhoz van szükség, amelyeket leggyakrabban kereszt- vagy izzókapcsolókhoz csatlakoztatnak. Ilyenkor a kondenzátorban maradványenergia halmozódhat fel, amely időnként lemerül, és az izzó villogni kezd.
Ha az izzó 12 V-os tápfeszültségen keresztül van bekötve, akkor ez a probléma nem fordulhat elő.

Az izzónak nem kell villognia.

Igen, ez az izzó teljes mérete. A test hossza 28 mm.

Csak egy fokozatosan dimmelhető izzó, amely három világítási módot kínál egy hagyományos kapcsolóval. 100%-50%-10% alapesetben. Ennek az izzónak az előnye a kedvező ár (elektronikusan nagyon egyszerű elvű), az egyszerűségéből adódóan alapvetően hibátlan működés és az energiatakarékosság. Egy ilyen, 10%-ra tompított izzó valóban az eredeti energia kb. 10%-át fogyasztja, ezért alkalmas például olyan folyosón való használatra, ahol az ügyfél nappal normál üzemmódot szeretne, éjjel pedig a tájékozódási fényt szeretné világítani.
Semleges és hűvös fehér- aktivitást vált ki az agyban- elhelyezés a dolgozószobákban, konyhákban ... / meleg fehér - alkalmas nappaliba, hálószobába, ahol pihenhet.
Az izzó nem emlékszik az utoljára használt üzemmódra.

Azt azonnal kikapcsolja. Amikor a kapcsoló kikapcsolt állapotban van, az izzóba nem jut áram - az izzó nem világít. Nem kell végigmenni a különböző világítási módokon.

Ez egy új típusú LED-izzó, amely valóban hasonlít a klasszikus izzóra, miközben megtartja a LED-technológia minden pozitív tulajdonságát. A klasszikus izzókkal megegyező méretű üvegizzójuk van, belsejükben "izzószálak" vagy inkább sorba kapcsolt LED-ekből álló pálcikák vannak. Az izzó kialakítása valóban hasonlít a volfrámizzóra. Ezenkívül egyes típusok sárga színű izzóval rendelkeznek, hogy fokozzák a kellemes sárga fényt. A kibocsátott fény színe ekkor eléri a 2700K - 2200K színhőmérsékletet (kromatikus szín). Nagyon alacsony energiafogyasztással, hosszú élettartammal rendelkeznek, megőrzik az izzó hűvös felületét.

Kérjük, használja szűrésünket, ahol kiválaszthatja az "izzócsere" paramétert / tovább a "foglalat" vagy más szűrőket.

Inkább retro stílusú, megjelenésű.
A szokásos kapcsolási ciklusok száma körülbelül 25-30 000 óra.
A LED izzók szakaszban a paraméterszűrőben válassza ki a csak dimmelhető izzókat. Ezek alkalmasak a triac kapcsolókhoz. A triac kapcsolók nem működnek a fokozatmentesen dimmelhető izzókhoz.
Normál használatban mindkét változat alapvetően ugyanolyan, mint a hagyományos izzó. Ez a termelés minőségétől függ. A dimmelhető izzók esetében fennáll a lehetőség, hogy az izzó károsodik a dimmerrel való inkompatibilitás miatt.

Ez minden bizonnyal egy halogénlámpákhoz tervezett kapcsolóüzemű tápegység. Ezek a tápegységek egy bizonyos terhelésről kapcsolnak, ezért az izzó bekapcsolásakor csak villognak, a tápegység ezután kiértékeli az alacsony terhelést és kikapcsol.

Az izzók, amelyeket most használtál, lehet, hogy a kapcsolás alsó határán voltak, és a tápegység még mindig megfelelő terhelésként értékelte őket. Ha egy tizeddel a kapcsolási határérték alatt vagy, még a régi/új kombinációban is, és az izzók csak villognak, az nem izzóhiba.

A kis teljesítményű LED izzókhoz alkalmas forrás például ez: elektronikusan kapcsolható TLPS-12-6

.
A test üvegből van.
Meleg fehér - sárga (3000K-ig), semleges fehér (3500-5500K) - nappali fény, hideg fehér - szinte kék ( 6000K felett).

Keresztkapcsolóhoz vagy izzókapcsolóhoz vannak csatlakoztatva?
A jelenség kiküszöbölése érdekében egy kondenzátort kell párhuzamosan csatlakoztatni. A LED-izzók esetében nagyon kis teljesítmény elegendő a világításhoz. Ezért, ha valaha is bejut a vezetékekbe, a fázis a kapcsolónál nincs kikapcsolva stb., lehetséges, hogy villogás vagy villogás lesz.

Sajnos nincsenek olyan termékek a kínálatunkban, amelyek 120 fokon is megbízhatóan működnek. A LED-izzó normál működési tartománya körülbelül -20 és +40 Celsius-fok között van. Javaslom, hogy keressen halogén izzót. Ezek azonban már nem állnak rendelkezésre a kínálatunkban.

Az izzószálak élettartama alacsonyabb, mint a LED-eké, mivel a hűtéshez kisebb hely áll rendelkezésre.

A tartomány mínusz 20 és plusz 40 Celsius-fok között van.

Melléklet

Minden LED-csövünk egyoldalas tápegységgel rendelkezik. Ez egy olyan fénycső, amelynek az L és N érintkezői, azaz a bemeneti feszültségellátás egymás mellett, az egyik oldalon található (ún. egyoldalas ellátás).

Ez a LED-technológia. Nagyobb feszültségnél az izzó rövid idő után egyszerűen kiég. Ha az ingadozás az üzemi feszültségénél alacsonyabb tartományban van, akkor csak a kimenete ingadozik, de ez magát a LED-et nem zavarja. Nézd meg a LED feszültség-amper karakterisztikáját, ott egy kis feszültségingadozással azonnal hatalmas áramnövekedést kapsz. A LED lényegében egy dióda az átmenő irányban. Tehát áramstabilizálás vagy legalábbis annak közelítő helyettesítője nélküli működtetése a tönkretétel útja.

A LED-izzók normál működési tartománya körülbelül -20 és +40 Celsius-fok között van.

A standard dimmelhető izzó azt jelenti, hogy triac dimmerrel dimmelhető, azaz nem hagyományos kapcsolóval.
A fényerőszabályozó izzó olyan elektronikát tartalmaz, amely képes a fényerőszabályozóból érkező áramot fénnyé alakítani. Az elektronika meglehetősen bonyolult, ezért magasabb a termék beszerzési ára, és van néhány hátránya is, például az, hogy az izzót nem lehet 0%-ra tompítani. Egy izzó, amely jellemzően eredeti fényáramának 20-30%-a körül van, már nem képes kezelni a fényerőszabályozó túlmodulált áramát, és kikapcsol.

Színvisszaadás és színhűségindex. Nappali fényben a színhűség a legnagyobb és legrealisztikusabb.
Lumen= a fényáram mértékegysége, amely azt jelzi, hogy az izzó mennyire világít / Kelvin= színhőmérséklet -meleg fehér- sárga (2700K), semleges fehér (4000K)- nappali fény, hideg fehér- majdnem kék ( 6500K) / Candela= fényerősség vagy egy bizonyos szögben kibocsátott fény térbeli sűrűsége. / Nit= a fénysűrűség származtatott fizikai egysége, amelynek fénysűrűsége a forrás látszó területének négyzetméterére vetítve 1 candela, ahol a látszó terület a tényleges területnek a sugárzás irányára merőleges síkba vetített mérete.
foglalatok E14- 14mm, E27- 27mm.

A gyakori kapcsolás esetén előfordulhat olyan probléma, amikor például az eszköz kapcsolása által okozott túlfeszültség az izzó idő előtti meghibásodását okozza. Sajnos sokszor az ilyen áramkörökben bekövetkező változások olyanok, hogy az adott áramkör pontos helyszíni mérése nélkül nem diagnosztizálhatók. Ez akár termékhiba is lehet. Ha az izzók garanciálisak, javaslom, hogy nyújtson be reklamációt.

A gyakori indítás nincs negatív hatással az izzókra, és az élettartamot sem befolyásolja.

Az izzó bekapcsolásakor a teljes maximális fényáram azonnal jelentkezik.