Főoldal Izzók LED izzók LED izzó True Light A60 / E27 / 7,2 W (60 W) / 806 lm / meleg fehér

LED izzó True Light A60 / E27 / 7,2 W (60 W) / 806 lm / meleg fehér

Cikkszám ZQ5144.3
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
fény színe
fogyasztás
értékesítési csomagolás
Raktáron
2023. szept. 26. Nálad
5 670 Ft
Leírás

Bővített leírás

 IGAZI Lámpák az egészséges életmódhoz

Az egészséges életmóddal igyekszik pozitívan befolyásolni saját és szerettei egészségét? Felelősen viszonyul az egészségéhez, és támogat mindent, ami az egészségére jótékony hatással van, valamint kiküszöböli a negatív hatásokat? Akkor a TRUE LIGHT LED izzók egyedülálló választékát készítettük el Önnek. A TRUE LIGHT LED izzók minimalizálják a kibocsátott kék fényt a speciális Bridgelux Thrive chipnek köszönhetően. Az elérhető modellek széles választéka a ház vagy a lakás minden részében megtalálja a maga alkalmazását. Választhat nagyszámú elérhető típus közül, meleg és semleges fehér színben.  

 

Kék fény: Segít vagy árt?

A kék fény önmagában nem káros. Ez a fény egyik összetevője, amely a nappali fényben is megtalálható. Az emberi bioritmust a nappali fény szabályozza, és a nappal, amikor a szervezetet kék fény éri, és az éjszaka, amikor nem. A szervezet két fontos hormont termel az éjszaka folyamán, amelyek befolyásolják ennek a bioritmusnak a működését - melatonin és szerotonin.

Klasszikus izzó színspektrum

A klasszikus LED-izzók népszerű és nagyon gazdaságos fényforrás. A fényük nem káros az emberi szervezetre. Ha szeretné csökkenteni a kék fény hatását a szervezetére otthon, javasoljuk, hogy legalább 1,5 órával lefekvés előtt hagyja abba a tévézést, a számítógép monitorok és a mobiltelefonok nézését.

Mindössze 1,5 órával lefekvés előtt.

A TRUE LIGHT izzók színspektruma

A TRUE LIGHT LED izzók minimalizálják a kék fény kibocsátását, és segítik az emberi bioritmus stabilizálását. Támogatják a alváshormon melatonin megfelelő termelését, amely segíti a szervezet regenerálódását. A TRUE LIGHT LED izzók a tárgyakon természetes módon és egyetlen színtorzítás nélkül jelenítik meg fényüket.

A TRUE LIGHT világítással jobban alszik

A TRUE LIGHT LED izzó meleg fehér fényével (2 700 K) tökéletes olyan helyekre, ahol pihenni, olvasni egy könyvet vagy pihenni szeretne egy fárasztó nap után. Különösen alkalmas hálószobákba, télikertekbe, étkezőkbe stb. A kék és zöld komponensek csökkentett sugárzása természetes módon elősegíti a melatonin termelődését, és könnyen elalszik, majd reggelig békésen és folyamatosan alszik. Javasoljuk, hogy alvás előtt kilencven perccel használja. Az alvás minősége és mennyisége hatással van az egészségünkre és a várható élettartamunkra

 A TRUE LIGHT-tal éber marad

A TRUE LIGHT LED izzók semleges fehér (4 000 K) színben, elnyomott kék fénykomponenssel kevésbé fárasztják a szemét, mint a hagyományos LED izzók. Támogatja az agy kognitív funkcióit a jobb összpontosítás érdekében. Nagyszerű a gyerekszobába, a dolgozószobába, a konyhába és bárhová, ahol nagy munkaterhelésre, gyors reagálásra, tanulásra és megértésre van szükség. A kék és zöld komponensek csökkentése pozitívan befolyásolja a Serotonin vagy boldogsághormon termelését, amely befolyásolja gondolkodásunkat, kreativitásunkat, teljesítményünket és koncentrációs képességünket. Hiánya sötétséghez, fáradtsághoz, csökkent aktivitáshoz vagy akár látáscsökkenéshez vezet.

Szemek, mint egy álom a TRUE LIGHT-tal

Minden TRUE LIGHT LED izzó megfelel a szigorú kritériumoknak, hogy maximális védelmet és kényelmet biztosítson a szemének. A Flicker-free funkció minimalizálja a villódzást, és így garantálja a látás kényelmét. Minden, amit a TRUE LIGHT LED izzók megvilágítanak, valódi színekben és egyetlen torzítás nélkül lesz látható, köszönhetően a magas színvisszaadási indexnek CRI>94, amellyel ezek a modern és egészséges izzók rendelkeznek.

A foglalatok széles választékának köszönhetően a fényt szinte bármilyen lámpatestben elhelyezheti otthonában. A magas, 30 000 óra élettartamnak köszönhetően kiváló megoldás az igényes felhasználók számára.

Ha fontos Önnek az egészséges életmód, akkor a TRUE LIGHT LED izzócsalád a megfelelő megoldás az Ön számára.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS Lighting
Cikkszám ZQ5144.3
Termékszám 1525733246
EAN 8592920106372
foglalat E27
fény színe meleg fehér
fogyasztás 7,2 W
helyettesítő 60 W
fényáram 806 lm
méretek 102 × 60 × 60 mm
sorozat TRUE LIGHT
dimmelhető nem
forma A60
színhőmérséklet 2 700 K
feszültség 230 V~/50 Hz
sugárzási szög 180°
színvisszaadási index (CRI) Ra >94
energiaosztály E
élettartam 30 000 óra
technológia LED
chipek száma 20
chipek típusa SMD
teljesítménytényező 0,57
kapcsolási ciklusok száma 25 000
fényhasznosítás 112 lm/W
garancia-időszak 3 év
értékesítési csomagolás 3 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok