Főoldal Karácsonyi világítás Beltéri dekorációs világítás LED karácsonyi falu, kör, 2x AA, beltérre, meleg fehér, időzítő

LED karácsonyi falu, kör, 2x AA, beltérre, meleg fehér, időzítő

Cikkszám DCWW23
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Bővített leírás

Fadíszes karácsonyi falu

A fából készült díszek a hagyományos karácsony hangulatát idézik jellemző a mézeskalács illata, a karácsonyi énekek hangja és a krumplisaláta összetéveszthetetlen íze. A "Karácsonyi falu" fából készült dekoráció kellemes meleg fehér világítással van felszerelve. Az AAA elemekkel működő tápegységnek köszönhetően a belső tér bármely pontján elhelyezheti, és különösen jól fog kinézni egy ablakpárkányon, komódon vagy TV asztalon.

Az időzítő funkciót biztosan élvezni fogja, ha aktiválja a dekorációt, 6 órán át folyamatosan világít, majd 18 órán át kikapcsol.

Minden bizonnyal élvezni fogja a időzítő funkciót, ha aktiválja a dekorációt, 6 órán át világít, majd 18 órán át kikapcsol.

Adjon magának mesebeli karácsonyt!

A kényelmes és meghitt ünnepi hangulatot otthon vagy varázslatos sarkokat a kertben segít Önnek az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függődíszek, füzérek, fák, kivetítők és figurák - elkészítésében. Amikor eldönti, hogy megvásárolja-e őket, célszerű megfontolni, hogy kültéri vagy beltéri elhelyezést tervez-e. A kültéri dekorációk beltéri díszítésre is felhasználhatók, és nagy részük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

360 fokos fotó

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám DCWW23
Termékszám 1550000082
EAN 8592920098745
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok