Főoldal Karácsonyi világítás Beltéri dekorációs világítás LED karácsonyi fényfüzér arany – csillagok, 1,9 m, 2x AA, beltéri, meleg fehér, időzítő

LED karácsonyi fényfüzér arany – csillagok, 1,9 m, 2x AA, beltéri, meleg fehér, időzítő

Cikkszám DCGW09
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. ápr. 4. Nálad
3 190 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

2 390
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Orbafüzér csillagokkal

Ablakokat, sínt, ünnepi terítéket vagy vázákat, adventi gyertyatartókat és koszorúkat szeretnél díszíteni? Akkor neked találtuk ki az aranyszínű karácsonyi füzért csillagokkal, amely AA elemekkel működik, és minden belső térbe illeszkedik. Különösen nagyra értékelhető, ha a dekoráció összbenyomását nem kívánják zavarni a tápkábellel, vagy nem áll rendelkezésre áramforrás. Alkalmazásra talál a gyermekszobák díszítésében is, ahol megszűnik a legkedvesebbek aggodalma a klasszikus aljzatok kezelésénél. A ceruzaelemek áramellátásának köszönhetően nem okoz gondot még a sátor, lakókocsi vagy lakóautó díszítése sem, ha vidéken tartózkodik.

Az időzítő funkció biztosan elnyeri tetszését, ha bekapcsolja, a dekoráció 6 órán keresztül ismétlődően világít, majd 18 órán keresztül kikapcsol.

Még a sátor, a lakókocsi vagy a lakóautó díszítése sem okoz gondot.

Adjon magának mesebeli karácsonyt!

A kényelmes és meghitt ünnepi hangulatot otthon vagy varázslatos sarkokat a kertben segít Önnek az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függődíszek, füzérek, fák, kivetítők és figurák - elkészítésében. A vásárlásról való döntéskor célszerű mérlegelni, hogy kültéri vagy kültéri elhelyezést tervez-e. A kültéri dekorációk beltéri díszítésre is felhasználhatók, és nagy részük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám DCGW09
Termékszám 1550000116
EAN 8592920111321
termék füzér
fény színe meleg fehér
méretek 1,9 m
használat beltéri
időzítő igen
távvezérlő nem
tápellátás típusa elem (2× AA)
fényforrás LED
LED-ek száma 20
tápvezeték hossza 0,3 m
kábel színe nincs megadva
fogyasztás 0,6 W
bemeneti feszültség nincs megadva
kimeneti feszültség 3 V DC
védettség IP20
élettartam 10 000 óra
anyag nincs megadva
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok