Főoldal Karácsonyi világítás Kültéri dekorációs világítás LED madarak, 11 cm, kültéri és beltéri, hideg fehér

LED madarak, 11 cm, kültéri és beltéri, hideg fehér

Cikkszám DCFC25
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Termék leírás

12 óra világítás esetén 1,26 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Karácsonyi madarak

A cuki, világító madarak biztosan felkeltik a kertbe és a házba látogatók figyelmét, és összetéveszthetetlen karácsonyi hangulatot teremtenek. A kiváló minőségű akril kialakításnak és a megnövelt vízállóságnak köszönhetően ellenállnak az esőnek és a hónak, és hosszú évekig szolgálják Önt. A használatuk még messze nem ért véget. Beltéren is használhatja őket, például nem hagyományos karácsonyi fényekként a gyerekszobában. A hosszú, 5 m hosszú hálózati kábelnek köszönhetően a hálózatra való csatlakoztatás gyerekjáték.

Adjon magának mesebeli karácsonyt!

A kényelmes és meghitt ünnepi hangulatot otthon vagy varázslatos sarkokat a kertben segít Önnek az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függődíszek, füzérek, fák, vetítők és figurák - elkészítése. A vásárlás eldöntésekor célszerű mérlegelni, hogy kültéri vagy kültéri elhelyezést tervez-e. A kültéri dekorációk beltéri díszítésre is felhasználhatók, és nagy részük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

360 fokos fotó

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám DCFC25
Termékszám 1550002040
EAN 8592920111406
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok