Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Kültéri dekorációs világítás LED világító karácsonyfa gömbökkel, 120 cm, kültéri és beltéri, meleg fehér, időzítő

LED világító karácsonyfa gömbökkel, 120 cm, kültéri és beltéri, meleg fehér, időzítő

Cikkszám DCTW14
Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Ez a termék már nem vásárolható meg. Tekintse meg hasonló temékeinket here.
Leírás

Termék leírás

12 óra világítás esetén 3,02 Ft. Világítsd meg a karácsonyt, anélkül, hogy aggódnál a magas villanyszámlák miatt!

Bővített leírás

Áfonyafa

A modern Áfonyafa nagyszerű benyomást fog tenni minden látogatóra és minden barátjára. A fa kültéri és beltéri használatra készült, és remekül mutat a bejárati ajtóban, az erkélyen, a kertben vagy a nappaliban. Lágy fénye meleg fehér színe bármely teret feldob, és varázslatos hangulatot varázsol bármely otthonból. A felhasznált motívumnak köszönhetően nemcsak karácsonykor alkalmas dekorációnak - az év többi ünnepi alkalmán is biztosan megtalálja majd a felhasználását. A dekoráció mérete miatt a tökéletes stabilitásra is gondoltak. Az alapot a csomagban található fémszögek segítségével lehet a talajba rögzíteni. Ennek a tartozéknak köszönhetően nem kell aggódnia, hogy felborul.

Az időzítő funkciót is értékelni fogja, amely minden nap az Ön által megadott időpontban 6 órán keresztül ismételten meggyújtja a fát, majd 18 órára kikapcsolja. Ez napközben energiát takarít meg, és csak este vagy éjszaka világít, ha szükséges.

Adjon magának mesebeli karácsonyt!

A kényelmes és meghitt ünnepi hangulatot otthon vagy varázslatos sarkokat a kertben segít Önnek az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függődíszek, füzérek, fák, kivetítők és figurák - elkészítésében. A vásárlás eldöntésekor célszerű mérlegelni, hogy kültéri vagy kültéri elhelyezést tervez-e. A kültéri dekorációk beltéri díszítésre is felhasználhatók, és nagy részük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

360 fokos fotó

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám DCTW14
Termékszám 1550000084
EAN 8592920098783
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok