25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2023.09.28-án ünnepnap miatt zárva tart! Kérjük, hogy megrendeléseiket ennek figyelembevételével szíveskedjenek leadni! Megértésüket köszönjük! EMOS HU Csapata
Főoldal Zseblámpák és fényszórók Kemping lámpák és kerékpár lámpák P3923 első + hátsó tölthető LED kerékpár lámpa, 90 lm

P3923 első + hátsó tölthető LED kerékpár lámpa, 90 lm

Cikkszám P3923
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. okt. 3. Nálad
9 090 Ft
Leírás

Bővített leírás

megbízható kerékpárlámpa, hogy pillanatok alatt az úton lehessen

A biztonságos kerékpározás alapja, hogy éjjel és nappal is látható legyen a kerékpár.Az EMOS P3923 újratölthető LED-es zseblámpa segít abban, hogy magabiztosan közlekedjen a kerékpárján és mindig biztonságban érezze magát.

Nem csak az újratölthetőséget és a megfelelő fénykibocsátást fogja élvezni. Ezenkívül a P3923 első és hátsó lámpák kompakt méretűek, könnyen felszerelhetők a kerékpárra, és számos praktikus világítási móddal nyűgözik le Önt. <>

Egyszerűen telepíthető

Az átgondolt részletek gyönyörködtetik Önt ezzel a kerékpárvilágítás-készlettel. Szinte bárki képes LED-es lámpákat felszerelni. Még azok is, akik nem túl jártasak a műszaki kérdésekben. Az elemlámpát kényelmesen elhelyezheti a tartóban függőlegesen vagy vízszintesen egy nyeregtáskával.

Tölthető első és hátsó lámpák

Az első és hátsó kerékpárvilágítás szettet minden olyan kerékpáros számára tervezték, aki szereti a megbízható és funkcionális termékeket. Egy újratölthető zseblámpával nem kell majd kimenned a kerékpárodra, és a lámpáid lemerültek. Mert egyszerűen feltöltheti az első és a hátsó lámpát szükség szerint, és a lámpák teljesen készen állnak a következő kalandjára. 

Egyszerre 7 világítási mód

Szereti azt az érzést, hogy választhat? Az elülső LED-es zseblámpa három fénymóddal - gyenge fény, erős fény és villogó funkció - van felszerelve. A hátsó zseblámpa ezután négy üzemmódot kínál. 

Az elülső zseblámpa kiváló minőségű LED-fényforrással rendelkezik, amely még 90 lm fényt bocsát ki. A hátsó villogó öt piros LED-es fényforrással van felszerelve. 

A kiváló minőségű LED-es fényforrásoknak köszönhetően az EMOS P3923-mal a kiválasztott üzemmódtól függően akár 35 méterig kényelmesen világíthatsz a kerékpárodon. 

Kényelmes töltés 

A zseblámpára gyakori használat mellett is számíthat. Az újratölthető akkumulátor védőáramkörökkel van felszerelve, amelyek megakadályozzák a túlzott lemerülést és a túltöltést.

A zseblámpákon található praktikus töltésjelző tájékoztatja Önt az akkumulátor aktuális állapotáról és töltöttségéről.

Kábelt tartalmaz

Nem kell további tartozékokat vásárolnia a kerékpárvilágítás szetthez. A csomag tartalmaz egy töltőkábelt, amellyel bármikor kényelmesen feltöltheti a lámpákat. Az első és hátsó lámpákat egyszerűen töltheti az Micro USB-B csatlakozóval.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P3923
Termékszám 1446002300
EAN 8592920109632
táplálás Li-pol
maximális fényárama 90 lm
max. világítási távolság 35 m
tölthető igen
fókusz nem
vízálló nem
anyag műanyag
világítási idő 2–5 óra
üzemidő részletezés LED 100 % – 2 óra, LED 50 % – 5 óra
feltöltési idő 1 óra
ütésállóság nem
szín fekete
fényáram LED 100 % – 90 lm, LED 50 % – 20 lm
fényforrás LED/SMD LED
világítási távolság LED 100 % – 35 m, LED 50 % – 15 m
akkumulátor típusa 500 mAh/3,7 V
világítási üzemmódok száma 3/4
töltőcsatlakozó típusa micro USB B
elem a csomag része igen
az akkumulátor állapotának LED-es jelzése nem
üzemmódok LED 100 %, LED 50 %, villogó/3× villogó, 1× világít
a töltés LED jelzése igen
tartozékok mikro USB-B töltő kábel, lámpatartó
speciális funkciók akkumulátorvédelem
jellemzők nincs megadva
súly 34/25 g
garancia-időszak 2 év
méretek 27 × 27 × 65 mm/71 × 21 × 18 mm
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
márka EMOS
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.