Főoldal Termosztátok és érzékelők Termosztátok Programozható vezeték nélküli szobatermosztát WiFi-vel P5623

Programozható vezeték nélküli szobatermosztát WiFi-vel P5623

Cikkszám P5623
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. okt. 4. Nálad
46 990 Ft

Javasolt termékek

2 790
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

 

P5623 PROGRAMOZHATÓ TERMOSZTÁT WIFI-VEL

Az intelligens otthon felé vezető út első lépése egy intelligens termosztát. A termosztát a beprogramozott vagy a mobilos alkalmazásban beállított hőmérséklet szerint 5 °C és 35 °C között automatikusan szabályozza helyettünk a tökéletes hőmérsékletet az életritmusunknak megfelelően. A fűtési rendszer automatikus vezérlését lakás, családi ház vagy iroda esetében is kihasználhatjuk. A szobatermosztát az áttekinthető érintőképernyő segítségével is vezérelhető. A vezeték nélküli kivitelnek, a WIFI kapcsolatnak és az akár 100 m hatótávolságnak köszönhetően a referencia helyiség igény szerint változtatható. A Lock és Master Lock funkciókkal a hőmérsékletet és a fűtési költségeket is 100%-osan kézben tarthatjuk.

 

Beállítható hőmérséklet-tartomány: 5 °C és 35 °C között

Nincs több hőmérsékleti sokk, kazánhoz szaladgálás és költséges túlfűtés – a digitális termosztát felügyeli helyettünk a hőmérsékletet. Fűtésvezérlés mobilalkalmazással vagy érintőképernyővel 5 °C és 35 °C között állítható optimális hőmérséklettel, 0,5 °C-onkénti lépésekben. A termosztát a helyiség aktuális hőmérsékletét 0 °C és 40 °C közötti tartományban 0,1 °C pontossággal méri. Mivel programozható, a termosztát alkalmazkodik az életritmusunkhoz. Hétvégére, hétköznapra és nyaralás idejére is eltérő hőmérsékletet állíthatunk be. A fagyvédelem révén olyan épületekben is használható, melyek télen nem fűtöttek.

 

Mobilalkalmazással is kezelhető

Ennél egyszerűbb már nem is lehetne! A WIFI-s termosztát mobilalkalmazásból is vezérelhető. A csomagolás része a felhasználói útmutató, amely lépésről lépésre bemutatja a beállításokat. Ezután már teljes mértékben kiélvezhetjük a távoli hozzáférés összes előnyét. Nyaralásból tartunk hazafelé? Egyszerűen kapcsoljuk be a termosztátot távirányítással és egy kellemesen felfűtött otthon fog ránk várni!

 

Érintőkijelző háttérvilágítással

A termosztát érintőképernyős kezelése egyszerű és intuitív. A kijelző nagy számainak köszönhetően könnyen leolvasható az aktuális és a beállított hőmérséklet, és beállítható a fűtési program. A kijelző tökéletesen átlátható és határozott háttérvilágítással rendelkezik. Ez lehetővé teszi a termosztát használatát éjszaka, vagy rossz fényviszonyok mellett.

 

A Lock és Master Lock zárak

Teljes mértékben uralhatjuk a termosztáton beállított hőmérsékletet és megelőzhetjük a jogosulatlan hozzáférést. A Lock funkció csupán a képernyőn megadott kombináció után engedélyezi a termosztát kezelését. A Lock kiválóan alkalmazható gyerekzárként is. A Master Lock funkciót használva a termosztát kizárólag a mobilalkalmazással kezelhető. A Lock és a Master Lock funkció nélkülözhetetlen minden albérletben és panzióban.

 

Vezeték nélküli termosztát akár 100 m hatótávolsággal

A kommunikáció rádión zajlik a 868 MHz frekvencián akár 100 m hatótávolsággal, ezáltal a termosztát nagyobb helyiségekben, családi házakban, lakásokban vagy irodákban is használható. A maximális hatótávolság szabadban érhető el, a falak és egyéb akadályok azt csökkentik. Szeretné megváltoztatni a referencia-helyiséget? Ehhez elegendő átvinni a kapcsoló egységet – például a ház leghidegebb helyiségébe. Az adatkapcsolatot tesztelhetjük, hogy bizonyosságot szerezzünk a kapcsoló és a vezérlő egység összeköttetéséről.

 

Egyszerű kezelés és számos funkció

A programozható, WIFI-s termosztát fő előnyei közé tartozik a felhasználóbarát, átgondolt vezérlés és számos olyan funkció, mint például a termosztát lezárása (Lock és Master Lock) vagy a helyiség hőmérsékletének kalibrálása egy másik referencia-hőmérővel. A Nyaralás üzemmódban állandó hőmérsékletet adhatunk meg egy hosszabb időszakra. A fagyvédelmi üzemmód állandóan 5 °C felett tartja a hőmérsékletet. A tökéletes és gondtalan kényelem érdekében használjuk a hőmérséklet-programot, amely lehetővé teszi, hogy akár napi 6 alkalommal módosítsuk a hőmérsékletet.

 

Vezetékes tápellátás

A vezérlőegység tápellátása vezetékkel, USB adapterrel történik. Az 5 V/1,5 A USB adaptert és a 1,5 m hosszú mikro USB kábelt a csomagolás tartalmazza.

 
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5623
Termékszám 2101306000
EAN 8592920080399
vezérlés típusa programozható elektronikus szobatermosztát, opcionális mobiltelefonos vezérlés (iOS, Android)
termosztát típusa vezeték nélküli
vezérlésmód melegítő rendszer
hőmérséklet beállítása 5 °C és 35 °C, felbontás 0,5 °C
hőmérséklet szabályozás típusa 6 hőmérséklet-változás naponta
állítható hőmérséklet szórás ±0,3 °C
hőmérsékletmérés 0 °C és 40 °C, felbontás 0,1 °C
kapilláris érzékelő hossza nincs megadva
programok száma felhasználó által állítható
ON/OFF funkció igen
háttérvilágítású kijelző igen
szín fehér
kapcsolás 230 V AC vagy feszültségmentes
hatótávolság szabad területen 100 m
fagyvédelem igen
a vevő tápellátása 230 V AC
szünidő üzemmód igen
Set-back funkció nem
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
táplálás nincs megadva
a kapubejárat tápellátása nincs megadva
az adó tápellátása 5 V USB adapter (tartozék)
üzemi frekvencia 868 MHz
a csomagolás része vezeték nélküli termosztát, vezeték nélküli vevő, USB autós töltő 5 V / 1,5 A, mikro USB kábel 1,5 m
kapcsolt terhelés 16 A-es ellenállás, 4 A-es induktív
hőmérséklet kalibrálása igen
támogatott OS #
kompatibilitás #
protokoll Wi-Fi
jelátviteli frekvencia #
hangalapú asszisztensek általi vezérlés #
értesítések a mobilalkalmazáshoz #
alkalmazási nyelvek #
# #
méretek nincs megadva
a vevő mérete 37 × 86 × 86 mm
az adó mérete 15 × 96 × 96 mm
a kapubejárat mérete nincs megadva
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Ha a termosztát párosítva van az alkalmazással, majd áramszünet következik be, a termosztát automatikusan keres egy wifi hálózatot, amikor újra csatlakozik. Nem kell megnyomni semmit, csak várjon körülbelül 5 percet. Ha továbbra sem sikerül csatlakozni, javasoljuk az útválasztó újraindítását.
Meg kell adnunk a címke azonosítóját és a bejelentkezési nevet.
Nevezze el az eredeti router után, ugyanazzal a névvel és jelszóval.
Igen, de csak ugyanazon a fiókon belül.
A mobiltelefont az aktuális időre kell állítani - állítsa be az időt a kezelő szerint, majd indítsa újra és állítsa be újra a termosztátot.
Ha a termosztátot az alkalmazáson keresztül zárolták, akkor csak az alkalmazáson keresztül lehet feloldani a zárolást. Csak a termosztáton keresztül történő lezárás esetén lehet a termosztátot vissza is oldani.

A kapcsolás hőmérsékleti hiszterézise ±0,3 °C.

Az állvány eltávolítása után 4 csap marad "kilógva". A tetején lévő akasztási lyuk.

A termosztát egy vezérlő- és egy kapcsolóegységgel rendelkezik. A megengedett terhelés 16A ellenállással. A kapcsolóegység a kazánhoz van csatlakoztatva. A kettő vezeték nélkül kommunikál egymással. A kapcsolási rajzok megtalálhatók a kézikönyvben.

Míg a terhelést nem lépik túl, és egy helyről vezérlik, addig a termosztátot portolhatja, és valószínűleg működni fog. Hasonlítsa össze egy közvetlen tüzelésű fűtőtesthez vagy kazánhoz való csatlakoztatással. Szükség esetén konzultáljon a gyártóval, a fűtéskereskedővel vagy egy szakképzett személlyel a kábelezéssel kapcsolatban. A kapcsolóegység egy áramkört vezérelhet. Ha feszültséget kellene kapcsolnia, a megengedett maximális terhelés 16A, függetlenül a megszakítóktól.

A termosztát csak 2,4 GHz-en működik.
A gázkazánok általában a kapcsolóáramkör bezárásával kapcsolnak. NO és COM kapcsolati jelöléseink megfelelnek a Jablotron COM és ReX kapcsolati jelöléseinek.
Igen, az állvány levehető.
Az adóegység nem rendelkezik akkumulátorral, 5 V-os adapterrel kell táplálni.

A termosztát wifi-hálózaton keresztül vagy távolról, mobilinterneten keresztül a mobiltelefonján keresztül vezérelhető. Nem szükséges, hogy fix IP-címmel rendelkezzen. A kommunikáció a saját szerveren keresztül történik.

Automatikus üzemmód - amikor a hőmérsékletet magasabbra állítják, a vevő bekapcsol, és az M/A led pirosan világít.
Kézi üzemmód - a MANUÁL gomb megnyomásával (zöld led világít) aktiválódik a kézi üzemmód, amely kikapcsolja az adót (a szobában lévő adót).
A bekapcsolás ezután az M/A gomb megnyomásával történik - piros led.
A MANUÁL videó végén a kézi üzemmód kikapcsol, és az átmenet az automatikus üzemmódra történik.

Az automata üzemmódra való átállás.

Automata vagy kézi üzemmódot használ. Mindkettő nem használható egyszerre.

Igen, megteheti. A készülék önképző párosítással rendelkezik. Minden alkalommal más kommunikációs kód generálódik.

lásd az utasításokat. 

A vevőegységet (kapcsolóegységet) is ki kell cserélni. Saját kommunikációs protokollt használnak.

A MAC-cím a termosztát alaplapján található címkén van feltüntetve. Le kell csavarni a hátsó borítást.