Főoldal Termosztátok és érzékelők Termosztátok Programozható vezetékes OpenTherm szobatermosztát P5606OT

Programozható vezetékes OpenTherm szobatermosztát P5606OT

Cikkszám P5606OT
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. szept. 26. Nálad
15 990 Ft

Javasolt termékek

530
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

P5606OT VEZETÉKES PROGRAMOZHATÓ TERMOSZTÁT

Fedezze fel, hogyan vezérelheti kényelmesen fűtési rendszerét, egyúttal megtakarítva időt és költséget! A vezetékes termosztát előnye a stabil adatátvitel a termosztát és a kazán között. A háttérvilágítással ellátott kijelzővel egyszerű a kezelés és akár napi hat hőmérséklet is beprogramozható. A tökéletes vezérlést az 5 °C és 35 °C közötti tartományban beállítható hőmérséklet biztosítja. A termosztát különlegessége, hogy mind az OpenTherm kommunikációt támogató, mind pedig a klasszikus (relés) kapcsolójú kazánokhoz csatlakoztatható. A Lock és a Nyaralás funkciókkal a lakás, a ház vagy az iroda fűtése minden nap teljes mértékben szabályozható.

Beállítható hőmérséklet-tartomány: 5 °C és 35 °C között

A programozható termosztát lehetővé teszi, hogy az életritmusunknak megfelelően állítsuk be a kívánt hőmérsékletet. Nincs több hőmérsékleti sokk és költséges túlfűtés! A termosztát felügyel helyettünk a hőmérsékletre. 5 °C és 35 °C között programozható az optimális hőmérséklet, 0,5 °C-onkénti lépésekben. A termosztát a helyiség aktuális hőmérsékletét 0 °C és 40 °C közötti tartományban 0,1 °C pontossággal méri. A fagyvédelemnek köszönhetően a termosztát megelőzi a fűtési rendszer elfagyását, ha az épület télen nem rendszeresen fűtött.

OpenTherm kommunikáció támogatása

Előnyei közé tartozik, hogy az OpenTherm kommunikációt támogató kazánokhoz is csatlakoztatható. A kazán teljesítményét nem csak a helyiség hőmérséklete szabályozza, hanem a rendszerben lévő víz hőfoka és egyéb változók is. A kapcsolást az OT és kapcsoló is végezheti. A termosztátok többsége vagy csak OT, vagy csak relé kimenettel rendelkezik. Az Emos P5606OT és P5616OT termosztátjai mindkét kimenettel csatlakoztathatóak a kazánhoz.

Átlátható kijelző háttérvilágítással

A termosztát kijelzőjének fő előnye átláthatósága és határozott háttérvilágítása. Kezelése egyszerű és intuitív. A kijelző nagy számainak köszönhetően könnyen leolvasható az aktuális és a beállított hőmérséklet, és beállítható a fűtési program. A háttérvilágítás lehetővé teszi a termosztát használatát éjszaka, vagy rossz fényviszonyok mellett.

Lock funkció (gyerekzár)

Nem kell félni, hogy a beállított hőmérsékletet jogosulatlanul módosítják. A Lock funkció lezárja a termosztátot, hogy az irányítás 100%-ban a mi kezünkben maradjon, mert az csak a biztonsági kombináció megadása után vezérelhető. A Lock kiválóan alkalmazható gyerekzárként is. A Lock funkcióval felszerelt termosztát nélkülözhetetlen eszköz minden albérletben és panzióban.

Programozás és okos funkciók

Állítsa be az igényeinek és az ideális hőkomfortjának megfelelő programot! A termosztát lehetővé teszi akár napi 6 különböző hőmérséklet beállítását. Előnye, hogy rendkívül felhasználóbarát, ezért tényleg mindenki képes kezelni. Beállíthatjuk a megszokott hőmérsékletet hőmérséklet kalibrálással is, egy másik, referencia-hőmérő segítségével. A Nyaralás funkcióval egy hosszabb időszakra állíthatunk be állandó hőmérsékletet.

Tápellátás 2 AA elemről

A vezetékes termosztát tápellátását két 1,5 V AAA elem biztosítja. Az elem merülésére a töltöttségjelző figyelmeztet. Az elemek a csomagolás részét képezik, amint a két tipli és csavar is, amelyekkel a falra szerelhető.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5606OT
Termékszám 2101208000
EAN 8592920089354
vezérlés típusa programozható elektronikus szobatermosztát
termosztát típusa vezetékes, OpenTherm kommunikációval
vezérlésmód melegítő és hűtő rendszer
hőmérséklet beállítása 5 °C és 35 °C, 0,5 °C-onként
hőmérséklet szabályozás típusa 6 hőmérséklet-változás naponta
állítható hőmérséklet szórás 0,2 °C és 2 °C, 0,1 °C-onként
hőmérsékletmérés 0 °C és 40 °C, felbontás 0,1 °C
kapilláris érzékelő hossza nincs megadva
programok száma 1 felhasználó által állítható program vagy hőmérséklet (6-szor naponta)
ON/OFF funkció igen
háttérvilágítású kijelző igen
szín fehér
kapcsolás 230 V AC vagy feszültségmentes
hatótávolság szabad területen nincs megadva
fagyvédelem igen
a vevő tápellátása nincs megadva
szünidő üzemmód igen
Set-back funkció nem
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
táplálás 2× 1,5 V AA (tartozék)
a kapubejárat tápellátása nincs megadva
az adó tápellátása nincs megadva
üzemi frekvencia nincs megadva
a csomagolás része nincs megadva
kapcsolt terhelés 6 A-es ellenállásos, 2 A-es induktív
hőmérséklet kalibrálása igen
protokoll
az adó mérete nincs megadva
a vevő mérete nincs megadva
méretek 26 × 126 × 84 mm
a kapubejárat mérete nincs megadva
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Igen, lehet. Lásd az utasításokat 

  1. Változtassa a csúszkát a "PROG" állásba, amíg a munkahét szimbóluma ("MO TU TU WE TH FR") villogni nem kezd.
    2. Nyomja meg a "+" vagy "-" gombot az üzemmód beállításainak kiválasztásához: Munkaidő/hétvége üzemmód (villog "MO TU WE TH FR" vagy villog "SA SU"), Hét üzemmód (villog "MO TU WE TH FR SA SU"), 24 órás üzemmód (villog egyenként "MO", "TU", "WE", "TH", "FR", "SA", "SU").
  2. Ezután állítsa be az időt
  3. Ezután állítsa be a kívánt hőmérsékletet

Nem szabad elfelejteni, hogy a termosztát egy nap alatt csak 6 módosítást engedélyez. 

Igen, ez a kapcsolat lehetséges. Ha kazánja nem támogatja az OpenThermet, vagy nem kívánja használni, akkor a termosztátot ezen érintkezők nélkül is csatlakoztathatja, és működése megegyezik az OpenTherm nélküli termosztátéval.

A termosztát feszültséget és nem feszültséget egyaránt kapcsol. Ha a kazán támogatja az OpenTherm funkciót, akkor a kapcsolást a fűtési rendszerben lévő víz hőmérséklete is vezérli a környezeti hőmérséklet helyett.
Kérje a kazán kereskedőjének/gyártójának vagy egy profi szerelő cégnek a tanácsát a kapcsolási rajz szerinti beszereléshez.

Az üzembe helyezésről a kapcsolási rajznak megfelelően.