Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Termosztátok és érzékelők Termosztátok Programozható vezetékes szobatermosztát P5607

Programozható vezetékes szobatermosztát P5607

Ingyenes házhozszállítás
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. júl. 24. Nálad
14 990 Ft

Javasolt termékek

1 100
Ft
Raktáron
530
Ft
Raktáron
1 888
Ft
Raktáron
2 390
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Hasznos hővédő az otthonában

Nyáron és télen is élvezze otthonának stabil és ideális hőmérsékletét. Nincs többé hőmérséklet-ingadozás, csak kényelmes melegség, aggodalom nélkül. A vezetékes szobatermosztát programozható beállításokkal figyeli az ideális hőmérsékletet, és éjjel-nappal vezérli a fűtési rendszert és a légkondicionálót. A hőmérséklet beállítási tartomány 5 °C-tól 35 °C-ig biztosítja a kényelmes hőmérsékletet nyáron és télen egyaránt. A egyszerű kezelhetőség és a világos, háttérvilágítással ellátott kijelző nagy számjegyekkel és az aktuális és a kívánt hőmérsékletre vonatkozó információkkal szintén előnyösek.

Fűtési és hűtési rendszer szabályozása

A programozható vezetékes termosztát mind a fűtési, mind a légkondicionáló rendszerhez csatlakoztatható. Így nyáron ez a készülék gondoskodik a hűtésről kellemetlen hőmérséklet-ingadozások nélkül. A hideg téli napokon viszont fenntartja az ideális hőmérsékletet, és megakadályozza a költséges és egészségtelen túlmelegedést. Ennek a termosztátnak köszönhetően egész évben élvezheti a tökéletes kényelem érzését.

Hőmérsékletbeállítások 5 °C-tól 35 °C-ig

Hozzon létre egy olyan kényelmes otthont vagy irodát, amilyet Ön szeretne. Egyszerűen nyomjon meg egy gombot, és válassza ki az 5°C és 35°C közötti hőmérséklet-tartományt. Az ideális hőmérséklet 20,6 °C? Nem probléma! A termosztáton a hőmérsékletet 0,2 °C fokozatban állíthatja be. A hőmérséklet-eltérés ± 0,1 °C. A digitális termosztát 0 °C és 40 °C között 0,1 °C pontossággal méri az aktuális szobahőmérsékletet is. A fagyvédelem lehetővé teszi, hogy a termosztátot télen fűtetlen épületekben is használhassa.

Tiszta kijelző háttérvilágítással

A kijelzőn lévő nagy számjegyeknek köszönhetően könnyen láthatja az aktuális vagy beállított hőmérsékletet, amit nem csak azok fognak értékelni, akiknek a látása már nem tökéletes. A kijelző kiváló tisztaságú és jellegzetes háttérvilágítással rendelkezik. A háttérvilágítással ellátott kijelző megkönnyíti a termosztát kezelését sötétben vagy gyenge fényviszonyok között is.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5607
Termékszám 2101209000
EAN 8592920103395
vezérlés típusa programozható elektronikus szobatermosztát
termosztát típusa vezetékes
vezérlésmód melegítő és hűtő rendszer
hőmérséklet beállítása 5 °C és 35 °C, 0,5 °C-onként
hőmérséklet szabályozás típusa 6 hőmérséklet-változás naponta
állítható hőmérséklet szórás 0,2 °C és 2 °C, 0,1 °C-onként
hőmérsékletmérés 0 °C és 40 °C, felbontás 0,1 °C
kapilláris érzékelő hossza nincs megadva
programok száma 1 felhasználó által állítható program vagy hőmérséklet (6-szor naponta)
ON/OFF funkció nem
háttérvilágítású kijelző igen
szín fehér
kapcsolás 230 V AC vagy feszültségmentes
hatótávolság szabad területen nincs megadva
fagyvédelem igen
a vevő tápellátása nincs megadva
szünidő üzemmód nem
Set-back funkció nem
további érzékelőkhöz csatlakoztatható nincs megadva
táplálás 2× 1,5 V AAA (tartozék)
a kapubejárat tápellátása nincs megadva
az adó tápellátása nincs megadva
üzemi frekvencia nincs megadva
a csomagolás része nincs megadva
kapcsolt terhelés 8 A rezisztív, 2 A induktív
hőmérséklet kalibrálása igen
protokoll
az adó mérete nincs megadva
a vevő mérete nincs megadva
méretek 26 × 120 × 78 mm
a kapubejárat mérete nincs megadva
értékesítési csomagolás 1 db, kis doboz
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    Podani György
    Megrendelt 2023. dec. 13.
    Elégedett vagyok a termékkel, a gyors, pontos kiszolgálással.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A háttérvilágítás nem kapcsolható ki állandóan, bármelyik gomb megnyomásakor 15 másodpercre aktiválódik.

Igen, a termosztátot napról-napra programozhatja így, de ne feledje, hogy naponta csak 6 hőmérsékletváltoztatás végezhető el.

Ez lehetséges. Ha például korán hazaér, és a termosztát (a program szerint) még alacsonyabb hőmérsékletre van állítva, és azonnal be kell kapcsolnia, hogy magasabb hőmérsékletre kezdjen el fűteni, az eljárást lásd a kézikönyv Rövid távú kézi hőmérsékletváltás című fejezetében. 

A P5611OT.2R szett egy olyan termosztát, ahol több vevőt (akár 6 darabot) is lehet vezérelni a vezérlőegységen keresztül. Az öntanuló funkciónak köszönhetően a termosztát képes saját párosítási kódot generálni, amelyet aztán minden egyes vevő tárol a memóriában.

A termosztát képes saját párosítási kódot generálni, amelyet aztán minden egyes vevő tárol a memóriában.

A P5611OT, P5601N, P5607, P5616OT, P5606OT modellekhez. A többiek fix hiszterézissel rendelkeznek.

Ez olyan programozható termosztátokkal lehetséges, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet többszöri változtatását. Minden napra kiválaszthatja a kívánt hőmérsékletet és az időpontot a termosztát modelljétől függően akár 6 hőmérsékletváltáshoz. Lehetőség van az üzemmódok (idő- és hőmérséklet-beállítások) beállítására napról napra, vagy hétfőtől péntekig tartó ütemezéssel és külön szombattól vasárnapig, vagy heti hétfőtől vasárnapig tartó ütemezéssel.

Az Opentherm funkciót támogató termosztátok kivételével minden termosztát esetében a kommunikáció egyirányú. A kommunikáció rádión keresztül történik (mind az OpenTherm, mind a WiFi hálózati protokollal), így a falazás csökkenti a teljes hatótávolságot.

A kazánok 95 %-a a következő feszültségmentes csatlakozást használja. Ha a kazán feszültségmentes kapcsolással rendelkezik, akkor a termosztátnak is rendelkeznie kell ezzel.

OpenTherm a kazánmodul és a termosztát közötti kétirányú kommunikáció egyik formája. A termosztát megkapja a szükséges információkat, amelyeket aztán feldolgoz és visszaad a kazánnak, amely a vízhőmérsékletet a leghatékonyabb szintre szabályozza. Az OpenTherm termosztáttól begyűjtött információknak köszönhetően modulálódik a kazán teljesítménye, amely a kívánt és mért értékeknek megfelelően folyamatosan növeli és csökkenti a teljesítményt. Ennek előnye, hogy a kazán teljesítményét nem csak a helyiséghőmérséklet, hanem a rendszer vízhőmérséklete és más változók is szabályozzák. Ezzel szemben a hagyományos ON/OFF termosztát a kazánt 100%-os vagy 0%-os teljesítményre kapcsolja. Az OpenTherm így növeli a fűtési rendszer hatékonyságát, csökkenti a költségeket (energiaszámlákat) és növeli a kazán élettartamát.

Az OpenTherm termosztát bármely OpenTherm kazánt képes szabályozni. Ha az Ön kazánja nem támogatja az OpenThermet, vagy nem kívánja használni, akkor a termosztátot ezen érintkezők nélkül is csatlakoztathatja, és a funkciója ugyanaz lesz, mint egy Opentherm nélküli termosztáté. Így az Opentherm kommunikációval rendelkező termosztátok Opentherm vezérlés nélkül is használhatók csak be/ki vezetékkel.

Igen, a kazánhoz csatlakozó küldőegységet is ki kell cserélni. Az eredeti és az új készülék egysége eltérő kommunikációs protokollal rendelkezik, vagy nincs párosítva.

Igen, az előre beállított komfort- és takarékos üzemmóddal rendelkező termosztátok a rögzített, nem módosítható programok mellett számos felhasználói üzemmód-beállítást is lehetővé tesznek. Az eljárást lásd az adott modellhez, például a P5611OT termosztáthoz tartozó használati utasításban.

A termosztátnak nincs szüksége külön védelemre. A kazánt kell védeni.

A kapilláris termosztátok 0 °C-ról tudnak kapcsolni. A többiek 5 °C-tól vagy 7 °C-tól fagyálló rendszerrel rendelkeznek, modelltől függően.

Ha több termosztátot használ, a régit például hőmérőként használja, az újat pedig a kazánra helyezi, ezek nem fognak kölcsönhatásba lépni egymással. Mind a párosítás, mind az eltérő kommunikációs protokollok miatt.

Egy ilyen típusú terméket sajnos nem tartunk a kínálatunkban.

Igen, emlékeznek. Automatikusan párosodnak 5 percen belül. A kínálatunkban szereplő összes termosztát áramszünet után magától párosítja magát, majd visszaállítja az áramellátást.

Az üzenet a következőket jelentheti:

a. A mért hőmérséklet a tartományon kívül van (0 °C és 40 °C között)
b. A hőmérséklet-érzékelő megsérült
Próbálja meg kicserélni az elemeket, csak 1,5 V-os alkáli elemeket. Ha ez nem kerül kijavításra, kérjük, reklamáljon.

A termosztátot a kazánról való leválasztása és újbóli csatlakoztatása segíthet. Ha ez a hiba gyakrabban jelentkezik, javasoljuk, hogy küldje el az árut garanciális diagnózisra. 

Ha a radiátornak van termosztátcsatlakozása, amelyből egy normál dugó vezet az aljzatba, akkor igen (a NO/COM csatlakozókra csatlakozik).

A vezetékes termosztátok mind hangot adnak ki, amikor bekapcsolnak. A vezeték nélküliek is, de a vevőegység általában a kazánnál van, távolabb a lakótértől, így a kattanás nem hallható a többi helyiségben.

A hatótávolság nyílt térben 60-100 m között van, a falazat mennyisége csökkenti a rádiójel hatótávolságát. Válassza ki a "Hatótávolság nyílt térben" paraméter szerint. A vezeték nélküli termosztát hatótávolsága nem növelhető.

A termosztátok egyike sem képes a fűtést és a vízhőmérséklet időzítését automatikusan a tarifa alapján kapcsolni. Valószínűleg használhatná az egyik programozható termosztátot, ahol a magas tarifa idején alacsonyabb hőmérsékletre állítaná a fűtést.

A legtöbb kazán esetében az ellenállási terhelés kritikus. Az ellenállásos terhelés olyan terhelés, ahol nincs fáziseltolódás az áram és a feszültség között, jellemzően ellenállásos hőkészülékek. Az induktív terhelés olyan terhelés, ahol az áram és a feszültség között fáziseltolódás van, ahol az áram elmarad a feszültségtől. Induktív terhelések például az elektromos motorok, transzformátorok stb. Minden termosztátnak vannak felsorolt maximális kapcsolható terhelési értékek (ellenállásos/induktív), ez attól függ, hogy a fogyasztó mit akar a termosztáttal kapcsolni, és a kapcsolandó berendezés értékeitől. Példa: ha egy kazánnak 7A ellenállású kapcsolása van, nem használhatok olyan termosztátot, amelynek maximális terhelése 6A.