Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Kültéri dekorációs világítás Sorolható fényfüzér 10 db E27 foglalattal, START SZETT, 7,35 m, kültéri és beltéri

Sorolható fényfüzér 10 db E27 foglalattal, START SZETT, 7,35 m, kültéri és beltéri

Cikkszám DCPZ01
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. ápr. 17. Nálad
30 490 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY2293

Bővített leírás

Fénylánc Starter Kit

A fénylánc Starter Kit tartalmaz egy fényláncot és egy hálózati kábelt az elektromos csatlakozóaljzathoz való csatlakoztatáshoz. A lánc E27 foglalatokkal van felszerelve, amelyekbe bármilyen színű, formájú és teljesítményű izzókat helyezhet el, legfeljebb 750 W-ig. Az izzók egyszerű cseréjével finomhangolhatja a hangulatos hangulatot balkonokon, teraszokon, szabadtéri partikon, esküvőkön, kulturális rendezvényeken stb. A tápkábel csatlakoztatása egy vagy több lánchoz egy pillanat alatt megoldható a vízálló csavaros csatlakozóknak köszönhetően. A lánc könnyedén megbirkózik a zord időjárással is -- az izzó foglalata gumitömítéssel van ellátva, amely a teljes kerületén a beszerelt izzóra tapad, megakadályozva a víz behatolását.

 

Egyszerűen felakasztható és rögzíthető a talapzatra

Egyre gyakrabban használják ezt a fajta láncot stílusos világításként kertekben vagy éttermi belső terekben, ahol ízlésesen díszít egy egyébként hétköznapi teret. Itt a lánc felakasztható vagy szögek vagy csavarok segítségével szilárdan rögzíthető a talapzathoz az egyes izzófoglalatokon található két előkészített lyukon keresztül. A hosszú, 5 m hosszú hálózati kábel segítségével a hálózatra való csatlakoztatás gyerekjáték.

TIPP: Használjon különböző színű izzókat egy gyerekzsúrhoz, hideg fehér izzókat egy esküvői fogadáshoz és meleg fehér izzókat egy nyári összejövetelhez a barátokkal a grillezésnél.

Adjon magának egy mesebeli karácsonyt!

A kényelmes és hangulatos ünnepi hangulatot otthon vagy egy varázslatos sarok a kertben segít Önnek az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függődíszek, füzérek, fák, kivetítők és figurák - elkészítésében. Amikor eldönti, hogy megvásárolja-e őket, célszerű megfontolni, hogy kültéri vagy kültéri elhelyezést tervez-e. A kültéri dekorációk beltéren is használhatók, és nagy részük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám DCPZ01
Termékszám 1550005000
EAN 8592920094020
termék nincs megadva
fény színe nincs megadva
méretek 7,35 m
használat kültéri és beltéri
időzítő nem
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter
fényforrás E27
LED-ek száma nincs megadva
tápvezeték hossza 5 m
kábel színe fekete
fogyasztás 750 W max.
bemeneti feszültség 230 V AC
kimeneti feszültség nincs megadva
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag gumi
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok