Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Karácsonyi világítás Kültéri dekorációs világítás Sorolható fényfüzér 10 db E27 izzóval, tápvezeték nélkül, 7,35 m, kültéri és beltéri

Sorolható fényfüzér 10 db E27 izzóval, tápvezeték nélkül, 7,35 m, kültéri és beltéri

Cikkszám DCPZ02
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. máj. 23. Nálad
22 890 Ft
Leírás

Termék leírás

ZY2294

Bővített leírás

Kapcsolható fénylánc

Az összekapcsolható fénylánc E27 foglalatokkal van felszerelve, amelyekbe bármilyen színű, formájú és teljesítményű izzót elhelyezhet, legfeljebb 750 W-ig. Az izzók egyszerű cseréjével finomhangolhatja a hangulatos hangulatot az erkélyen, teraszon, szabadtéri ünnepségeken, esküvőkön, kulturális rendezvényeken stb. A csatlakozó fénylánc csatlakoztatása a tápkábelhez (nem tartozék) vagy más fényláncokhoz a vízálló csavaros csatlakozóknak köszönhetően gyerekjáték. A lánc még a zord időjárással is megbirkózik - az izzó foglalata gumitömítéssel van ellátva, amely a teljes kerületén rátapad a beszerelt izzóra, és megakadályozza a víz behatolását.

 

Egyszerűen felakasztható és rögzíthető a talapzatra

Egyre gyakrabban használják ezt a fajta láncot stílusos világításként kertekben vagy éttermi belső terekben, ahol ízlésesen díszít egy egyébként hétköznapi teret. Itt a lánc felakasztható vagy szögekkel vagy csavarokkal szilárdan rögzíthető a talapzathoz az egyes izzófoglalatokon lévő két előkészített lyukon keresztül.

TIPP: Használja a változatos színű izzókat egy babaköszöntőhöz, a hideg fehér izzókat egy esküvői fogadáshoz, a meleg fehér izzókat pedig egy nyári összejövetelhez a barátokkal egy grillpartin.

Adjon magának mesebeli karácsonyt!

A kényelmes és meghitt ünnepi hangulatot otthon vagy varázslatos sarkokat a kertben segít Önnek az EMOS karácsonyi dekorációk - gyertyatartók, függő díszek, füzérek, fák, kivetítők és figurák készítése. A vásárlás eldöntésekor célszerű mérlegelni, hogy kültéri vagy kültéri elhelyezést tervez-e. A kültéri dekorációk beltéri díszítésre is felhasználhatók, és nagy részük egész évben használható. A legtöbb beltéri dekoráció elemmel működik, így nem kell aggódnia az akadályozó kábelek miatt. Az EMOS dekorációkkal egyszerűen tökéletes karácsonya lesz.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám DCPZ02
Termékszám 1550005001
EAN 8592920094037
termék nincs megadva
fény színe nincs megadva
méretek 7,35 m
használat kültéri és beltéri
időzítő nem
távvezérlő nem
tápellátás típusa AC (hálózati) adapter (nem tartozék)
fényforrás E27
LED-ek száma nincs megadva
tápvezeték hossza nincs megadva
kábel színe fekete
fogyasztás 750 W max.
bemeneti feszültség 230 V AC
kimeneti feszültség nincs megadva
védettség IP44
élettartam 10 000 óra
anyag gumi
garancia-időszak 2 év
értékesítési csomagolás 1 db, doboz
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A megrendelések nem állnak össze. A fogyasztás mindig 750W - csak E27/max 15W-os foglalattal és 230V/50Hz-es üzemi feszültséggel rendelkező izzókat használjon.

Igen, ez linkelhető. A DCPZ02 a lánc meghosszabbítására szolgál. Az alapkészlet a DCPZ01.

A hálózati csatlakozódugó a tápkábellel csak a DCPZ01 készülékhez tartozik. A DCPZ02 termék csak a lánc meghosszabbítására szolgál, és nem tartozik hozzá tápkábel!

Ez csak az uniós rendelet szerinti jogszabályi megfogalmazás, amelyet az ilyen adaptert tartalmazó termékek esetében fel kell tüntetni.

Minden adapter tartalmaz egy véget, amelyhez lánc vagy más típusú kábel csatlakoztatható. A zárókupakon van egy csavaros kupak, amely tartalmazza ezt a tömítést.