25 000 Ft-tól ingyenes szállítás
Kedves Ügyfelünk! Ezúton tájékoztatjuk, hogy csehországi központi raktárunk 2023.09.28-án ünnepnap miatt zárva tart! Kérjük, hogy megrendeléseiket ennek figyelembevételével szíveskedjenek leadni! Megértésüket köszönjük! EMOS HU Csapata
Főoldal Kapucsengők Vezeték nélküli kapucsengők Vezeték nélküli csengő, elemek nélkül P5729

Vezeték nélküli csengő, elemek nélkül P5729

Cikkszám P5729
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
a vevők száma a csomagolásban
a nyomógombok száma a csomagolásban
szín
Raktáron
2023. okt. 2. Nálad
8 990 Ft

Javasolt termékek

4 490
Ft
Raktáron
13 490
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

Megbízható ajtócsengő ELEM NÉLKÜL működő gombbal házakhoz, lakásokhoz és irodákhoz. Kényelmes, vezeték nélküli kialakítás.

Bővített leírás

Vezeték nélküli kapucsengő EMOS

Egy olyan kapucsengőt keres, amely gyors telepítést, nagy hatótávolságot, nulla karbantartást és egyben nagy megbízhatóságot biztosít? Mindezt együtt találja ebben az EMOS P5729 elemmentes nyomógomb és ajtócsengő készletben. Akár hat nyomógomb is párosítható az ajtócsengővel, és külön is megvásárolható.

Mindenki csengethet

Nincs többé drótok húzogatása és falfúrás. Csatlakoztassa a csengőt az otthonában kiválasztott aljzathoz, és a párosítás után a mellékelt kétoldalas ragasztószalag segítségével pontosan ott helyezze el a gombot, ahol szüksége van rá. Így minden csak néhány perc alatt működik. A vízálló gomb és az ajtócsengő akár 180 méteres távolságon keresztül is kommunikál egymással

.

A kedvenc dalodat igény szerint lejátssza

Nem a klasszikus "crrr" vagy "ding dong" hangjával ébreszt. Összesen 36 dallam közül választhatsz négy hangerősségben. Ha semmiképpen nem szeretné, hogy a csengőhangot kihallgassák, ez a csengő még 90 dB-es dallamot is képes lejátszani. Ezen kívül a csengő aktiváláskor egy kék LED diódával jelzi magát.

Kicsomagolni, csatlakoztatni, gyűrűzni 

Az automatikus párosítás az "öntanuló" módnak köszönhetően biztosítja az ilyen gyors telepítést. Az ajtócsengő konnektorba dugását követő 25 másodpercen belül a gomb és a csengő is tud egymásról. A csengő és a gomb párosítása után azonnal élvezheti a valóban kivételes, akár 180 méteres hatótávolságot, amelyet a rádióhullámokon keresztül történő kommunikáció biztosít. Mindezt akkumulátor nélkül is megteheti, így nincs szükség annak cseréjére. Valójában a csengőnek küldött jelzéshez szükséges energiát csak egy gombnyomással lehet előállítani. A P5729 vezeték nélküli kapucsengő másik nagyszerű tulajdonsága a hosszú távú memória, amely biztosítja a problémamentes működést áramszünet után is.

 

Egy ide, egy oda...

Még több gombra van szüksége egy csengőhöz? Van egy egyszerű megoldásunk. Párosítsa az EMOS P5729-et akár hat gombokkal, amelyek külön megvásárolhatók. Az egyiket a kapura, a másikat a bejárati ajtóra, a harmadikat pedig a garázs vagy a terasz elé helyezheti. A képzeletnek ebben az esetben egyszerűen nincsenek határai.

Elegáns design

A modern EMOS ajtócsengő elegáns fehér színben, lekerekített formákkal és két LED-del világít a világra, hogy jelezze hibátlan működését. A nyomógomb LED-je piros, a csengő LED-je pedig kék. A készülék két része 433,92 MHz-es rádióhullámokon keresztül kommunikál egymással.
 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5729
Termékszám 3402044000
EAN 8592920080405
a főegység tápellátása 230 V AC
a gomb tápellátása áramtalanított
hatótávolság 180 m
speciális funkciók elem nélküli nyomógomb
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés a csengőn igen
másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 6
tartalék (pót) nyomógomb P5729T
hangerőszabályzó igen, 4 szint
maximális csengetési hangerő 90 dB
dallamok száma 36
a vevők száma a csomagolásban 1 db
a nyomógombok száma a csomagolásban 1 db
szín fehér
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
vízálló gomb IP44
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
jelátviteli frekvencia 433 MHz
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
csengő méretek 73 × 73 × 81 mm
nyomógomb méretek 22 × 49 × 82 mm
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Igen, ez lehetséges, a csavarok benne vannak a csomagban.

A gomb elülső részét le kell venni, lásd a csatolmányban található útmutatót.

Igen, ez a termék alkalmas. Nem zavarják a párosítási rendszert. A dobozból kivéve az 1. gombot párosítja az 1. csengővel, és amikor végzett, a 2. gombot párosítja a 2. csengővel. A csengők akkor is emlékeznek a párosításra, ha a tápellátás megszakad.

A LED-es fényjelzés nem kapcsolható ki.

A P5729 és a P5729B kombinálható. Tehát igen, a vevőkészülék lehet fekete, a gomb pedig fehér, vagy fordítva. Lehetőség lesz arra is, hogy több vevőkészüléket párosítson a gombhoz.