Főoldal Kapucsengők Vezeték nélküli kapucsengők Vezeték nélküli csengő, elemek nélkül P5729

Vezeték nélküli csengő, elemek nélkül P5729

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
a vevők száma a csomagolásban
a nyomógombok száma a csomagolásban
szín
Raktáron
2024. márc. 7. Nálad
8 990 Ft

Javasolt termékek

4 490
Ft
Raktáron
13 490
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

Megbízható ajtócsengő ELEM NÉLKÜL működő gombbal házakhoz, lakásokhoz és irodákhoz. Kényelmes, vezeték nélküli kialakítás.

Bővített leírás

Vezeték nélküli kapucsengő EMOS

Egy olyan kapucsengőt keres, amely gyors telepítést, nagy hatótávolságot, nulla karbantartást és egyben nagy megbízhatóságot biztosít? Mindezt együtt találja ebben az EMOS P5729 elemmentes nyomógomb és ajtócsengő készletben. Akár hat nyomógomb is párosítható az ajtócsengővel, és külön is megvásárolható.

Mindenki csengethet

Nincs többé drótok húzogatása és falfúrás. Csatlakoztassa a csengőt az otthonában kiválasztott aljzathoz, és a párosítás után a mellékelt kétoldalas ragasztószalag segítségével pontosan ott helyezze el a gombot, ahol szüksége van rá. Így minden csak néhány perc alatt működik. A vízálló gomb és az ajtócsengő akár 180 méteres távolságon keresztül is kommunikál egymással

.

A kedvenc dalodat igény szerint lejátssza

Nem a klasszikus "crrr" vagy "ding dong" hangjával ébreszt. Összesen 36 dallam közül választhatsz négy hangerősségben. Ha semmiképpen nem szeretné, hogy a csengőhangot kihallgassák, ez a csengő még 90 dB-es dallamot is képes lejátszani. Ezen kívül a csengő aktiváláskor egy kék LED diódával jelzi magát.

Kicsomagolni, csatlakoztatni, gyűrűzni 

Az automatikus párosítás az "öntanuló" módnak köszönhetően biztosítja az ilyen gyors telepítést. Az ajtócsengő konnektorba dugását követő 25 másodpercen belül a gomb és a csengő is tud egymásról. A csengő és a gomb párosítása után azonnal élvezheti a valóban kivételes, akár 180 méteres hatótávolságot, amelyet a rádióhullámokon keresztül történő kommunikáció biztosít. Mindezt akkumulátor nélkül is megteheti, így nincs szükség annak cseréjére. Valójában a csengőnek küldött jelzéshez szükséges energiát csak egy gombnyomással lehet előállítani. A P5729 vezeték nélküli kapucsengő másik nagyszerű tulajdonsága a hosszú távú memória, amely biztosítja a problémamentes működést áramszünet után is.

 

Egy ide, egy oda...

Még több gombra van szüksége egy csengőhöz? Van egy egyszerű megoldásunk. Párosítsa az EMOS P5729-et akár hat gombokkal, amelyek külön megvásárolhatók. Az egyiket a kapura, a másikat a bejárati ajtóra, a harmadikat pedig a garázs vagy a terasz elé helyezheti. A képzeletnek ebben az esetben egyszerűen nincsenek határai.

Elegáns design

A modern EMOS ajtócsengő elegáns fehér színben, lekerekített formákkal és két LED-del világít a világra, hogy jelezze hibátlan működését. A nyomógomb LED-je piros, a csengő LED-je pedig kék. A készülék két része 433,92 MHz-es rádióhullámokon keresztül kommunikál egymással.
 

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5729
Termékszám 3402044000
EAN 8592920080405
a főegység tápellátása 230 V AC
a gomb tápellátása áramtalanított
hatótávolság 180 m
speciális funkciók elem nélküli nyomógomb
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés a csengőn igen
másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 6
tartalék (pót) nyomógomb P5729T
hangerőszabályzó igen, 4 szint
maximális csengetési hangerő 90 dB
dallamok száma 36
a vevők száma a csomagolásban 1 db
a nyomógombok száma a csomagolásban 1 db
szín fehér
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
vízálló gomb IP44
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
jelátviteli frekvencia 433 MHz
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
csengő méretek 73 × 73 × 81 mm
nyomógomb méretek 22 × 49 × 82 mm
Termék értékelése

Termék értékelése (90%)
2 értékelések

 • 80%
  Csantipoki
  Megrendelt 2023. nov. 27.
  Jó a csengő, hangos, ami legjobban tetszik benne hogy nem kell elemet használni. Ami nem tetszik benne, hogy nem lehet a külső egységet rögzíteni pl. fakapura, csak szétszedés után, de körülményes felcsavarozni. Lehetne műanyag fül a kültéri egység házán.
 • 100%
  Névtelen
  Megrendelt 2023. okt. 18.
  A csengő kiválóan működik, remélhetően még 10 év múlva is így lesz
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Igen, ez lehetséges, a csavarok benne vannak a csomagban.

A gomb elülső részét le kell venni, lásd a csatolmányban található útmutatót.

Igen, ez a termék alkalmas. Nem zavarják a párosítási rendszert. A dobozból kivéve az 1. gombot párosítja az 1. csengővel, és amikor végzett, a 2. gombot párosítja a 2. csengővel. A csengők akkor is emlékeznek a párosításra, ha a tápellátás megszakad.

A LED-es fényjelzés nem kapcsolható ki.

A P5729 és a P5729B kombinálható. Tehát igen, a vevőkészülék lehet fekete, a gomb pedig fehér, vagy fordítva. Lehetőség lesz arra is, hogy több vevőkészüléket párosítson a gombhoz.

Ez nedvességprobléma lehet - javasoljuk a gomb eltávolítását. Alternatív megoldásként nyissa ki a gombot, és kezelje a vevőt kontaktolajjal.
P5760, P5763, P5750.
A csengők a gombbal való párosítással létrehozzák saját kommunikációs kódjukat. Így nem zavarják egymást. Elméletileg ez lehetséges lehet valamilyen interferencia esetén - ha ez a ritka eset bekövetkezik, törölni kell a gomb memóriáját, és újra párosítani kell a csengővel. A párosítás minden egyes alkalommal más kommunikációs kódot generál és tárol a memóriában. Az eljárást az utasítások tartalmazzák.
Maximum 0,5W.
A kínálatunkban szereplő összes harang több vevőkészülékkel is párosítható. Egyszerre fognak csörögni.
Általában mínusz 20 és plusz 40 Celsius-fok között adják meg.
Sajnos a csengők és a gombok nem kombinálhatók szabadon.
Műanyagból készültek.
1. Használjon megfelelő elemeket (alkáli), KO polaritás, / 2. a gomb és a vevőegység közötti akadályok ( vas és beton jelentősen lerövidítik a távolságot / 3. ne helyezze a gombot fémszerkezetekre.
Végtelen számú ilyen vevőegység csatlakoztatható egy készülékhez. Amikor a csengőn lévő gombot megnyomják, a jel az összes telepített vevőegységen keresztül továbbítja a jelet magához a csengőhöz. Ezáltal egy végtelen hatótávolságú csengő jön létre.
Javasoljuk, hogy cserélje ki az elemeket, és ne helyezze fémre. Sajnos a fagy csökkenti az akkumulátor élettartamát.
A gombok általában IP44-es, azaz fröccsenésállóak.

A gombok LED villog, amikor csörögnek.

Nincs állandó háttérvilágításuk.

Igen, van memóriájuk, automatikusan párosodnak.
A vevőkészülékeket különböző helyiségekben helyezheti el, ahol szeretné, vagy ahol hallania kell, hogy valaki csönget. Egyszerre fognak csörögni.
Öntanuló funkció - a csengő (vevő) képes saját párosítási kódot generálni, amelyet a gomb (adó) fogad és tárol a memóriájában. A készlet így további adókkal bővíthető. Ennek az "öntanuló" funkciónak köszönhetően a szomszédos harangokat sem érinti.

A gomb elektromágneses modulátalakító technológiát használ a gomb belsejében lévő energia kinyerésére, ahol a modul átalakítja a nyomási energiát elektromos energiává. Minden vezeték nélküli csengőnél a gomb és a vevő (csengő) közötti jelet rádióhullámok továbbítják. A csengetéshez szükséges elektromos energia elektromágneses indukcióval keletkezik a gomb megnyomásakor.
A gomb megnyomása elegendő energiát termel ahhoz, hogy jelet küldjön a csengőnek.

A vezeték nélküli kapucsengők szakaszban szűrje a paraméterek szerint ( bekapcsológomb-nincs áram / vevők száma a csomagban-2db).