Főoldal Kapucsengők Vezeték nélküli kapucsengők Vezeték nélküli csengő, elemek nélkül P5729B

Vezeték nélküli csengő, elemek nélkül P5729B

Cikkszám P5729B
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Válassza ki a típusát
a vevők száma a csomagolásban
a nyomógombok száma a csomagolásban
szín
Raktáron
2023. okt. 4. Nálad
8 990 Ft

Javasolt termékek

8 990
Ft
Raktáron
13 490
Ft
Raktáron
11 990
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

 Vezeték nélküli kapucsengő EMOS

Ha kapucsengőt keres, gyors telepítésre, nagy hatótávolságra, nulla karbantartásra és megbízhatóságra van szüksége. Mindezt együtt találja ebben az elemmentes nyomógomb és otthoni csengő készletben. Akár hat gomb is párosítható az ajtócsengővel és külön megvásárolható.

 Igény szerint lejátssza kedvenc dalát

Nem a klasszikus "crrr" vagy "ding dong" hangjával ébreszt. Összesen 36 dallam közül választhatsz négy hangerősségben. Ha semmiképpen sem szeretné, hogy a csengőhangot kihallgassák, ez a csengő akár 90 dB-es dallamot is lejátszhat. Ezen kívül a csengő aktiválás közben egy kék LED-del tudatja Önt.

Kipakol, csatlakoztat, csörög

 
Az automatikus párosítás az önmaga tanulási módnak köszönhetően nagyon gyors telepítést biztosít. A kapucsengő csatlakoztatását követő 25 másodpercen belül a gomb és a kapucsengő is tud egymásról. Amint párosítva vannak, élvezheti a rendszer kiváló, akár 180 méteres hatótávolságát, amelyet a rádióhullámokon keresztül történő kommunikációenergia a csengő jelének küldéséhez szükséges energia gombnyomásra keletkezik, így nincs szükség az elem rendszeres cseréjére. A P5729 vezeték nélküli kapucsengő másik nagyszerű tulajdonsága a hosszú távú memória, amely biztosítja a zavartalan működést áramszünet után is. Ön is értékelni fogja a nulla karbantartást.

 Bárki hallja

Nincs többé drótok húzogatása és falak fúrása. A vízálló gomb és az otthoni kapucsengő akár 180 méteres távolságon keresztül is kommunikál egymással. Csatlakoztassa az otthoni kapucsengőt a kívánt konnektorba, majd a párosítás után a mellékelt kétoldalas ragasztószalag segítségével helyezze el a gombot ott, ahol szüksége van rá. Minden percek alatt üzembe helyezhető és működőképes.

Egy ide, egy oda...

Még több gombra van szüksége egy csengőhöz? Van egy egyszerű megoldásunk. Párosítsa az EMOS P5729B-t másfél gombokkal, amelyek külön megvásárolhatók. Az egyiket a kapura, a másikat a bejárati ajtóra, a harmadikat pedig a garázs vagy a terasz elé helyezheti. A képzeletnek ebben az esetben egyszerűen nincsenek határai.

Elegáns design

A modern, elegáns fekete színű EMOS ajtócsengő lekerekített formákkal rendelkezik, és két LED világít a világba, hogy jelezze hibátlan működését. A nyomógomb LED-je piros, a csengő LED-je pedig kék. A készülék két része ezután 433,92 MHz-es rádióhullámokon keresztül kommunikál egymással.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5729B
Termékszám 3402121000
EAN 8592920105948
a főegység tápellátása 230 V AC
a gomb tápellátása áramtalanított
hatótávolság 180 m
speciális funkciók elem nélküli nyomógomb
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés a csengőn igen
másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 6
tartalék (pót) nyomógomb P5729T
hangerőszabályzó igen, 4 szint
maximális csengetési hangerő 90 dB
dallamok száma 36
a vevők száma a csomagolásban 1 db
a nyomógombok száma a csomagolásban 1 db
szín fekete
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
vízálló gomb IP44
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
jelátviteli frekvencia 433 MHz
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
csengő méretek 73 × 73 × 81 mm
nyomógomb méretek 22 × 49 × 82 mm
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A fekete gomb sajnos nem vásárolható meg külön-külön, csak a teljes szettben. Csak a P5729T fehér színű pótgomb vásárolható meg külön.