Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból

Vezeték nélküli csengő P5705

Cikkszám P5705
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. ápr. 17. Nálad
5 490 Ft

Javasolt termékek

3 490
Ft
Raktáron
2 645
Ft
Raktáron
2 995
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

Megbízható ajtócsengő házakhoz, lakásokhoz és irodákhoz. Kényelmes, vezeték nélküli kialakítás.

Bővített leírás

Praktikus és megbízható kapucsengő 

Megbízható kapucsengőt keres, amelyet bedughat egy konnektorba, és semmi mással nem kell foglalkoznia? Akkor az EMOS P5705 ajtócsengő tökéletes az Ön számára. Nemcsak a főegységét közvetlenül 230 V-os aljzatról táplálja, hanem rendelkezik egy vezeték nélküli vízálló gombbal is, amelyet bármilyen kényelmes helyen elhelyezhet. Otthonában vagy az irodájában mindig Ön lesz a teljes kontroll alatt, amikor látogatók érkeznek. 

Vezeték nélküli vízálló gomb

Az EMOS P5705 ajtócsengő vezeték nélküli gombbal van felszerelve, amely kedvezőtlen időjárási körülmények között is használható. Így nem kell aggódnia az elhelyezés miatt még beltéri helyiségen kívül sem. 

Optikai és vizuális jelzés

A gomb és a csengő fényjelzéssel van felszerelve. Vendégei mindig biztosak lehetnek abban, hogy a csengő megbízhatóan működik. Így nem fog lemaradni a látogatók érkezéséről. 
 
Szeretné időről időre lehalkítani a csengő dallamát, de nem akar lemaradni az érkező látogatóról szóló értesítésről? Ez nem probléma az EMOS P5705 ajtócsengővel. Egyszerűen állítsa be, hogy hangot, optikai vagy mindkettőt szeretne-e egyszerre.

A csengőhang eléri a kellemes 75 dB értéket, így vendégei érkezését mindig teljes ellenőrzés alatt tarthatja.

Az alapegység és a nyomógomb áramellátása

A kapucsengő alapegysége készen áll a aljzatba való helyezésre. A csengő megvásárlása után nem kell aggódnia semmi más miatt, és nem szükséges rendszeresen cserélni az elemeket az alapegységben.  
A csengőgomb megfelelő működéséhez egy 3V CR2032 elemre lesz szüksége, amelyet a csomag tartalmaz. 

Automatikus párosítás 

Ha ajtócsengőt vásárol, nincs bonyolult beállítás. Egyszerűen párosítsa a csengőalapot a gombbal másodpercek alatt. Az összes vezérlés teljesen intuitív, és akkor is kezelheted, ha nem vagy túlságosan műszaki beállítottságú.

A gomb hatótávolsága akár 60 m

A kapucsengő gombja a bejárati ajtónál, a kapunál vagy akár a kerítésen is elhelyezhető. Csak arra van szüksége, hogy a csengő maximum 60 m távolságra legyen a csengő alapjától. 
 
A P5705 csengő minden szempontból megfelel Önnek, de szeretne egynél több gombot? Nem probléma. A P5723T kiegészítő gombot hozzáadhatja a kapucsengőhöz. Ezenkívül a kapucsengő kompatibilis a P5712 és P5723 gombokkal is. A készüléket akár nyolc gombbal is kombinálhatja egyszerre.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5705
Termékszám 3402005000
EAN 8595025363589
a főegység tápellátása 230 V AC
a gomb tápellátása 1× 3 V CR2032 (tartozék)
hatótávolság 60 m
speciális funkciók nem
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés a csengőn igen
másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 8
tartalék (pót) nyomógomb P5723T
hangerőszabályzó nem
maximális csengetési hangerő 75 dB
dallamok száma 1
a vevők száma a csomagolásban 1 db
a nyomógombok száma a csomagolásban 1 db
szín fehér
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
vízálló gomb IP44
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
jelátviteli frekvencia 433 MHz
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
csengő méretek 73 × 65 × 120 mm
nyomógomb méretek 23 × 93 × 34 mm
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

A vételi egység csak teljes készletben, gombbal együtt vásárolható meg. Egy új vevőegység párosítható a jelenleg használt gombhoz.

A részletes eljárás az útmutató részben található: Kezdő lépések

Ez nedvességprobléma lehet - javasoljuk a gomb eltávolítását. Alternatív megoldásként nyissa ki a gombot, és kezelje a vevőt kontaktolajjal.
P5760, P5763, P5750.
A csengők a gombbal való párosítással létrehozzák saját kommunikációs kódjukat. Így nem zavarják egymást. Elméletileg ez lehetséges lehet valamilyen interferencia esetén - ha ez a ritka eset bekövetkezik, törölni kell a gomb memóriáját, és újra párosítani kell a csengővel. A párosítás minden egyes alkalommal más kommunikációs kódot generál és tárol a memóriában. Az eljárást az utasítások tartalmazzák.
Maximum 0,5W.
A kínálatunkban szereplő összes harang több vevőkészülékkel is párosítható. Egyszerre fognak csörögni.
Általában mínusz 20 és plusz 40 Celsius-fok között adják meg.
Sajnos a csengők és a gombok nem kombinálhatók szabadon.
Műanyagból készültek.
1. Használjon megfelelő elemeket (alkáli), KO polaritás, / 2. a gomb és a vevőegység közötti akadályok ( vas és beton jelentősen lerövidítik a távolságot / 3. ne helyezze a gombot fémszerkezetekre.
Végtelen számú ilyen vevőegység csatlakoztatható egy készülékhez. Amikor a csengőn lévő gombot megnyomják, a jel az összes telepített vevőegységen keresztül továbbítja a jelet magához a csengőhöz. Ezáltal egy végtelen hatótávolságú csengő jön létre.
Javasoljuk, hogy cserélje ki az elemeket, és ne helyezze fémre. Sajnos a fagy csökkenti az akkumulátor élettartamát.
A gombok általában IP44-es, azaz fröccsenésállóak.

A gombok LED villog, amikor csörögnek.

Nincs állandó háttérvilágításuk.

Igen, van memóriájuk, automatikusan párosodnak.
A vevőkészülékeket különböző helyiségekben helyezheti el, ahol szeretné, vagy ahol hallania kell, hogy valaki csönget. Egyszerre fognak csörögni.
Öntanuló funkció - a csengő (vevő) képes saját párosítási kódot generálni, amelyet a gomb (adó) fogad és tárol a memóriájában. A készlet így további adókkal bővíthető. Ennek az "öntanuló" funkciónak köszönhetően a szomszédos harangokat sem érinti.

A gomb elektromágneses modulátalakító technológiát használ a gomb belsejében lévő energia kinyerésére, ahol a modul átalakítja a nyomási energiát elektromos energiává. Minden vezeték nélküli csengőnél a gomb és a vevő (csengő) közötti jelet rádióhullámok továbbítják. A csengetéshez szükséges elektromos energia elektromágneses indukcióval keletkezik a gomb megnyomásakor.
A gomb megnyomása elegendő energiát termel ahhoz, hogy jelet küldjön a csengőnek.

A vezeték nélküli kapucsengők szakaszban szűrje a paraméterek szerint ( bekapcsológomb-nincs áram / vevők száma a csomagban-2db).