Iratkozzon fel hírlevelünkre és 1500 Ft kedvezményt kap az első vásárlásból
Főoldal Kapucsengők Vezeték nélküli kapucsengők Vezeték nélküli csengő P5723, 3x AA

Vezeték nélküli csengő P5723, 3x AA

Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2024. máj. 29. Nálad
4 690 Ft

Javasolt termékek

3 490
Ft
Raktáron
2 645
Ft
Raktáron
1 100
Ft
Raktáron
1 100
Ft
Raktáron
2 390
Ft
Raktáron
Leírás

Termék leírás

Megbízható ajtócsengő házakhoz, lakásokhoz és irodákhoz. Kényelmes, vezeték nélküli kialakítás.

Bővített leírás

Megfizethető vezeték nélküli kapucsengő

Egy megfizethető árú vezeték nélküli kapucsengőt szeretne, amire számíthat? Az EMOS P5723 kapucsengő ideális választás mindazok számára, akik egy magas minőségű, könnyen beállítható készüléket keresnek, amely képes az alapvető paraméterek beállítására. 

megbízható hatótávolság akár 100 m

Az EMOS P5723 vezeték nélküli ajtócsengő kielégíti azokat, akik szeretik az egyszerűséget és a megbízhatóságot. A a bázistól számított akár 100 m-es hatótávolsággal a csengőgombot nemcsak az ajtónál, hanem a kapunál vagy akár a kerítésen is elhelyezheti.
A kapucsengő gomb egy fényjelzéssel is fel van szerelve. Vendégei mindig 100%-ig biztosak lehetnek abban, hogy a csengő megbízhatóan működik, és hogy esetleg csak lemerült az elem. 

Vízálló vezeték nélküli gomb

A kapucsengő vízálló vezeték nélküli gombbal van felszerelve, amely készen áll a kedvezőtlen kültéri körülmények közötti használatra. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia amiatt, hogy a gombot az előtető alá helyezze. És ez még nem minden. Nem kell azon aggódnia, hogyan fogja a vezetékeket a gombhoz vezetni. A Button egyetlen 3 V-os CR2032 elemmel működik.

Egy 36 dallamból álló válogatás

Szereted a változatosságot? Szeretnél olyan dallamot választani, ami jól esik neked? Az EMOS mindig az Ön kényelmét tartja szem előtt. Ezért úgy állíthatja be készülékét, hogy kellemesnek találja a vendégek érkezésének bejelentését. 36 gyakori és kevésbé gyakori dallam közül választhat
Az EMOS P5723 csengőt akkor is hallani fogja, ha a ház másik oldalán tartózkodik. Melody, amely figyelmezteti Önt a látogató érkezésére, akár 75 dB-t is elérheti. 

Funkciók a kereskedelemben kapható akkumulátorokkal

Szóval azt szeretnéd, hogy a dolgok úgy működjenek, ahogyan kell? Akkor örömmel fogja tudni, hogy az EMOS P5723 kapucsengő három 1,5 V-os AA elemmel működik. Ahhoz, hogy a gomb megfelelően működjön, szüksége lesz egy további 3 V-os CR2032 elemre, amelyet a csomag tartalmaz.

Automatikus párosítás és további gombok hozzáadása  

A kapucsengő megvásárlása után már csak egyszerű telepítésre van szüksége. Az elemeket behelyezi a készülékbe, majd nyomja le az egyik gombot, és nyomja meg a csengőt, hogy a bázist a gombbal párosítsa másodpercek alatt. Így bárki beállíthatja a csengőt normál működésre. 
 
A házában több bejárati ajtó van? Vagy szeretnél egy gombot az ajtónál és a kapunál? Akkor örömmel fogja tudni, hogy a készüléket akár 8 különálló gombbal is párosíthatja. 

A gombot más típusú ajtócsengőkkel is párosíthatja (P5712, P5705, P5723).

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5723
Termékszám 3402107000
EAN 8592920006641
a főegység tápellátása 3× 1,5 V AA (nem tartozék)
a gomb tápellátása 1× 3 V CR2032 (tartozék)
hatótávolság 100 m
speciális funkciók nem
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés a csengőn nem
másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 8
tartalék (pót) nyomógomb P5723T
hangerőszabályzó nem
maximális csengetési hangerő 75 dB
dallamok száma 36
a vevők száma a csomagolásban 1 db
a nyomógombok száma a csomagolásban 1 db
szín fehér
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
vízálló gomb IP44
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
jelátviteli frekvencia 433 MHz
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
csengő méretek 29 × 72 × 125 mm
nyomógomb méretek 23 × 93 × 34 mm
Termék értékelése

Termék értékelése (100%)
1 értékelés

  • 100%
    B-Sz É
    Megrendelt 2023. dec. 4.
A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Feltételezve, hogy vásárol egy második P5723 készletet, több vevőt is vezérelhet egyetlen gombbal.
Ez nedvességprobléma lehet - javasoljuk a gomb eltávolítását. Alternatív megoldásként nyissa ki a gombot, és kezelje a vevőt kontaktolajjal.
P5760, P5763, P5750.
A csengők a gombbal való párosítással létrehozzák saját kommunikációs kódjukat. Így nem zavarják egymást. Elméletileg ez lehetséges lehet valamilyen interferencia esetén - ha ez a ritka eset bekövetkezik, törölni kell a gomb memóriáját, és újra párosítani kell a csengővel. A párosítás minden egyes alkalommal más kommunikációs kódot generál és tárol a memóriában. Az eljárást az utasítások tartalmazzák.
Maximum 0,5W.
A kínálatunkban szereplő összes harang több vevőkészülékkel is párosítható. Egyszerre fognak csörögni.
Általában mínusz 20 és plusz 40 Celsius-fok között adják meg.
Sajnos a csengők és a gombok nem kombinálhatók szabadon.
Műanyagból készültek.
1. Használjon megfelelő elemeket (alkáli), KO polaritás, / 2. a gomb és a vevőegység közötti akadályok ( vas és beton jelentősen lerövidítik a távolságot / 3. ne helyezze a gombot fémszerkezetekre.
Végtelen számú ilyen vevőegység csatlakoztatható egy készülékhez. Amikor a csengőn lévő gombot megnyomják, a jel az összes telepített vevőegységen keresztül továbbítja a jelet magához a csengőhöz. Ezáltal egy végtelen hatótávolságú csengő jön létre.
Javasoljuk, hogy cserélje ki az elemeket, és ne helyezze fémre. Sajnos a fagy csökkenti az akkumulátor élettartamát.
A gombok általában IP44-es, azaz fröccsenésállóak.

A gombok LED villog, amikor csörögnek.

Nincs állandó háttérvilágításuk.

Igen, van memóriájuk, automatikusan párosodnak.
A vevőkészülékeket különböző helyiségekben helyezheti el, ahol szeretné, vagy ahol hallania kell, hogy valaki csönget. Egyszerre fognak csörögni.
Öntanuló funkció - a csengő (vevő) képes saját párosítási kódot generálni, amelyet a gomb (adó) fogad és tárol a memóriájában. A készlet így további adókkal bővíthető. Ennek az "öntanuló" funkciónak köszönhetően a szomszédos harangokat sem érinti.

A gomb elektromágneses modulátalakító technológiát használ a gomb belsejében lévő energia kinyerésére, ahol a modul átalakítja a nyomási energiát elektromos energiává. Minden vezeték nélküli csengőnél a gomb és a vevő (csengő) közötti jelet rádióhullámok továbbítják. A csengetéshez szükséges elektromos energia elektromágneses indukcióval keletkezik a gomb megnyomásakor.
A gomb megnyomása elegendő energiát termel ahhoz, hogy jelet küldjön a csengőnek.

A vezeték nélküli kapucsengők szakaszban szűrje a paraméterek szerint ( bekapcsológomb-nincs áram / vevők száma a csomagban-2db).