Főoldal Kapucsengők Vezeték nélküli kapucsengők Vezeték nélküli csengő P5732, 3x AAA/micro USB port

Vezeték nélküli csengő P5732, 3x AAA/micro USB port

Cikkszám P5732
Ingyenes szállítás értékhatára 25 000 Ft
bármely szállítási mód esetén
Raktáron
2023. febr. 1. Nálad
6 990 Ft
Örömmel adok tanácsot

Javasolt termékek

3 290
Ft
Raktáron
2 645
Ft
Raktáron
1 290
Ft
Raktáron
2 990
Ft
Raktáron
1 100
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

Vezeték nélküli kapucsengő P5732

Kell egy kapucsengő és egyszerű, funkcionális megoldást keres? Szabadságot szeretne a gomb és a csengő elhelyezésében? A Vezeték nélküli ajtócsengő P5732 az Ön által keresett termék.

A vezeték nélküli, cseregombbal ellátott ajtócsengő használható otthon, de alkalmas irodában, üzletben vagy lakásban történő használatra is. Amellett, hogy készen áll a kényelmes és egyszerű telepítésre, örülni fog az átgondolt funkcióknak és a 38 tárolt dallamnak. Az 90 dB-ig állítható csengőhangerő gondoskodik arról, hogy ne maradjon le egyetlen látogatóról sem. Ráadásul a jellegzetes optikai jelzés akkor is figyelmeztet a csöngetésre, ha fejhallgatót visel.

Nem kell aggódnia, hogy hova helyezze el a vízálló gombot, amely még 100 m távolságig is elér a csengőhöz. Azt is élvezni fogja, hogy további gombokat párosíthat a csengőhöz, amely az "öntanuló" funkciónak köszönhetően nem lép kölcsönhatásba a közelben lévő más csengőkkel

Univerzális használatú kapucsengő

Az EMOS P5732 vezeték nélküli kapucsengő meglepi Önt elegáns megjelenésével és praktikumával. A kapucsengő kettős energiaellátással rendelkezik, három 1,5 V-os AAA elemmel és egyidejűleg micro USB bemeneten keresztül. A nyomógombhoz elegendő egy 3V-os elem.
A kapucsengő automatikus párosítási funkcióval (öntanuló) van ellátva, amelynek köszönhetően néhány pillanat alatt megbízható használatra kész.

Szignálozás akár 100 m-ig

A kapucsengőt beltéri használatra tervezték. A csengő IP44-es besorolású nyomógombja azonban teljes mértékben felkészült a kedvezőtlen időjárás hatásaira. Így az ajtó mellett és a kapunál is elhelyezheti.

Távol van a kaputól a vevőkészülék? A hangjelzés akár 100 m távolságot is képes lefedni a szabadban.

Készen áll, hogy oda helyezze, ahol szüksége van rá

A kapucsengője olyan helyen van, amely távol van az áramforrástól? Egy vezeték nélküli csengővel és nyomógombbal ez nem probléma. A csengő felakasztási lyukkal van ellátva, és a szükséges csavarok mellett kétoldalas ragasztószalagot is biztosítunk. A gombot pontosan ott helyezheti el, ahol szüksége van rá.
A gomb emellett vízálló, és ellenáll a zord időjárásnak. Elhelyezheti a bejárati ajtónál, a kapunál vagy akár a mobilkapunál is.

Jelzőfényjelzés és 38 csengőhang

A csengő akár 100 m távolságból is képes értesíteni a bejövő látogatóról a 38 érdekes dallam egyikével, de jelzőfényjelzéssel is. Annak érdekében, hogy a csengő hangja mindig kellemes legyen az Ön számára, beállíthatja a 4 hangerőszint egyikét is. A siketek és a kisgyermekes szülők azt is értékelni fogják, hogy a csengőhangot teljesen kikapcsolhatja, és csak fényjelzéssel értesülhet a látogató érkezéséről. Az igényes felhasználókat az is örömmel tölti el, hogy a rendszerrel más vevőkészülékek és gombok párosítása is lehetséges.
Kíváncsi, hogyan néz ki az EMOS P5732 kapucsengő használata a gyakorlatban? Nézze meg a videónkat.

Akkumulátor vagy mikro USB tápellátás

A ház másik oldalán található csengő használhatatlan. Ne kösse le az, hogy a rendszer mindkét részét a hálózatról kell táplálni. A vezeték nélküli áramellátás segítségével a csengő és a nyomógomb gyakorlatilag bárhol teljes körűen működőképes.

Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5732
Termékszám 3402117000
EAN 8592920087831
a főegység tápellátása 3× 1,5 V AAA (nem tartozék)
a gomb tápellátása 1× 3 V CR2032 (tartozék)
hatótávolság 100 m
speciális funkciók jól látható optikai jelzés csengetéskor
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés a csengőn igen
másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 16
tartalék (pót) nyomógomb P5732T
hangerőszabályzó igen, 4 szint
maximális csengetési hangerő 90 dB
dallamok száma 38
a vevők száma a csomagolásban 1 db
a nyomógombok száma a csomagolásban 1 db
szín fehér
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
vízálló gomb IP44
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
jelátviteli frekvencia 433 MHz
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
csengő méretek 25 × 58 × 85 mm
nyomógomb méretek 16 × 40 × 60 mm
Termék értékelés

Termék értékelés

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető fájlok

Letölthető fájlok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
FAQ

FAQ – gyakori kérdések

Igen, egy ilyen kombináció lehetséges. Gombonként korlátlan számú vevőkészülék konfigurálható. Fordítva - egy vevőegységhez legfeljebb 16 gomb csatlakoztatható.

Az akkumulátorok cseréje után nem kell újra párosítani.

A kapucsengő tartalmaz egy belső memóriát, amely tárolja az aktuálisan
párosított gombok kódjait. Ezért nincs szükség az elemek cseréjekor újrapárosításra. Minden alkalommal, amikor az elemeket behelyezik a csengőbe, az aktuálisan beállított dallam szólal meg.

AAA elemmel (csak alkáli, nem újratölthető) vagy 5 V-os mikro USB kábellel működik. A micro USB csatlakozó az egyik leggyakrabban használt USB csatlakozó manapság, a behelyezett akkumulátorokat nem lehet rajta keresztül tölteni.