Főoldal Kapucsengők Vezeték nélküli kapucsengők Vezeték nélküli csengő P5732, 3x AAA/micro USB port

Vezeték nélküli csengő P5732, 3x AAA/micro USB port

Cikkszám P5732

Javasolt termékek

3 290
Ft
Raktáron
2 645
Ft
Raktáron
1 190
Ft
Raktáron
2 790
Ft
Raktáron
1 100
Ft
Raktáron
Leírás

Bővített leírás

 

P5732 vezeték nélküli csengő

Csengőt akar venni, és egy egyszerű, funkcionális megoldást keres? Szeretné megőrizni szabadságát a nyomógomb és a csengő elhelyezése terén? A P5732 vezeték nélküli csengő az a termék, amit keres.
A pótgombos vezeték nélküli csengő használható a háztartásban, az irodában, a műhelyben vagy a lakásban is. Amellett, hogy kényelmes és egyszerű telepítést biztosít, kifinomult funkcióival és a 38 tárolt dallammal is megörvendezteti használóját. Az akár 90 dB-esre állítható hangerő garantálja, hogy egyetlen vendéget se mulasszunk el. Ezen kívül határozott fényjelzés figyelmeztet a csengetésre, amikor például fülhallgató van a fülünkön.
Nem kell sokat bajlódnunk a vízálló csengőgomb elhelyezésével, mert hatósugara 100 m. Biztos hasznosnak találjuk majd, hogy a csengővel további csengőgombokat is párosíthatunk, amelyek öntanuló funkciójuk révén nem fognak a környékbeli csengőkkel összekeveredni.

 

Vezeték nélküli univerzális csengő

Az EMOS P5732 vezeték nélküli csengő meglepően praktikus és elegáns kivitelű. A csengő duális tápellátással rendelkezik: három 1,5 V-os AAA elemről és micro-USB bemenetről is működhet. A nyomógomb megelégszik egyetlen 3 V-os elemmel.
A csengő automatikus párosítási (öntanuló) funkcióval rendelkezik, és ennek révén pillanatok alatt felkészül a megbízható használatra.

 

Készen áll, hogy oda szereljék, ahova kell

Olyan helyre szeretnénk felszerelni a csengőt, ahol közel s távol nincsen tápellátás? A vezeték nélküli csengővel és nyomógombbal ez nem jelent problémát. A csengő rendelkezik akasztó nyílással, de tartozék a szükséges csavaron kívül a kétoldalú ragasztószalag is. A gombot pedig oda helyezzük, ahova csak szeretnénk.
A gomb ráadásul vízálló és tűri a kedvezőtlen időjárást is. Így bátran tehetjük a bejárati ajtó, a kertkapu vagy a tolókapu mellé.

 

Határozott fényjelzés és 38 dallamos csengő

A csengő akár 100 m távolságról is képes tájékoztatni minket a látogató érkezéséről a 38 kellemes dallam valamelyikével, vagy határozott fényjelzéssel. Annak érdekében, hogy a csengő hangja sose legyen tolakodó, 4 hangerőszint közül választhatunk. Hallássérültek, vagy kisgyerekes szülők hasznosnak fogják találni, hogy a csengő hangját teljesen le lehet némítani, hogy csupán a fényjelzésre hagyatkozzunk. Az igényes használókat minden bizonnyal felvillanyozza az is, hogy további vevőket és gombokat is lehet párosítani a rendszerrel.
Érdekli, milyen az EMOS P5732 csengő használata a gyakorlatban? Nézze meg videónkat!

 
 

38 előre beállított dallam, fényjelzés

A csengő is hozzájárulhat jókedvünkhöz. 38 előre beállított dallam közül választhatjuk a nekünk megfelelőt. És ehhez kiválaszthatjuk az erőteljes fényjelzést is az aktuális igényeinknek megfelelően. A rendszer 3 csengetési módban képes működni: (1) csak dallam, (2) dallam és fényjelzés, (3) csak fényjelzés.

 

Jelzés akár 100 m távolságra

Messze van a kapunk a vevőtől? A csengő rádióhullámainak szabadtéri terjedési távolsága akár 100 m.

 

Vízálló csengőgomb

A csengő beltéri használatra alkalmas. Az IP44 védettségű csengőgomb azonban teljes mértékben felkészült az időjárás viszontagságaira. Helyezhetjük az ajtó vagy a kapu mellé egyaránt.

 

Nagy hangerejű hangjelzés

Az EMOS P5732 csengő négy választható szintű hangerővel rendelkezik az optimális intenzitás beállításához. Így nem történhet meg velünk, hogy elkerülje figyelmünket a postás vagy látogató érkezése, és az sem fenyeget, hogy minden egyes csengetésre görcsbe ránduljunk.

 

Tápellátás elemmel vagy micro-USB-vel

A ház túloldalára helyezett csengő haszontalan. Nem korlátoz minket a két egység hálózati tápfeszültség-igénye. A csengő és a kiegészítő gomb is alkalmas vezeték nélküli tápellátásuk révén teljes körű működésre gyakorlatilag bárhol.

 
 
 
Paraméterek

Paraméterek

Márka EMOS
Cikkszám P5732
Termékszám 3402117000
EAN 8592920087831
a főegység tápellátása 3× 1,5 V AAA (nem tartozék)
a gomb tápellátása 1× 3 V CR2032 (tartozék)
hatótávolság 100 m
speciális funkciók jól látható optikai jelzés csengetéskor
optikai jelzés a nyomógombon igen
optikai jelzés a csengőn igen
másik gomb hozzáadásának opciója igen, max. 16
tartalék (pót) nyomógomb P5732T
hangerőszabályzó igen, 4 szint
maximális csengetési hangerő 90 dB
dallamok száma 38
a vevők száma a csomagolásban 1 db
a nyomógombok száma a csomagolásban 1 db
szín fehér
párosítási módszer automatikus párosítás – self-learning
vízálló gomb IP44
jelátviteli módszer vezeték nélküli csengő
jelátviteli frekvencia 433 MHz
értékesítési csomagolás 1 db, bliszter
csengő méretek 25 × 58 × 85 mm
nyomógomb méretek 16 × 40 × 60 mm
Termék értékelése

Termék értékelése

A vélemények kizárólag ügyfeleink független véleménye, akik ezt a terméket igazoltan megvásárolták. További részletek itt.
Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok

Elérhető letölthető dokumentumok és fájlok
GYIK – gyakori kérdések

GYIK – gyakori kérdések

Igen, egy ilyen kombináció lehetséges. Egy gombon korlátlan számú vevőkészülék konfigurálható. Fordítva - egy vevőhöz legfeljebb 16 gomb csatlakoztatható.

Az akkumulátorok cseréje után nem kell újra párosítani.

A kapucsengő tartalmaz egy belső memóriát, amely tárolja az aktuálisan
párosított gombok kódjait. Ezért nincs szükség az elemek cseréjekor újrapárosításra. Minden alkalommal, amikor az elemeket behelyezik a csengőbe, az aktuálisan beállított dallam szólal meg.

AAA elemmel (csak alkáli, nem újratölthető) vagy 5 V-os mikro USB kábellel működik. A micro USB csatlakozó az egyik leggyakrabban használt USB csatlakozó manapság, a behelyezett akkumulátorokat nem lehet rajta keresztül tölteni.